Navštíveno 2561x

09.11.2010, 13:42 |
party_boy | Upraveno: 2010-11-09 15:01:44
Tak se vrtám inzerátama a vybaflo na mě tohle. Docela slušná cenovka, ale co to vlastně je? Dle výkonu sériová A8 a všude nálepky s8 nebo Motoren Technik Mayer. Je to teda normální auto nepadený kutilem nebo jak?
[ Link ]
mně to přijde neskutečně domrdaný.. myslim, že to je to, co mělo seigina na kufru

09.11.2010, 14:10 |
Alííí Gumy nalili kokpitem hezky, ale jinak hrůza.
A ty kilometry, no comment. Po 15 letech.

09.11.2010, 14:22 |
JP | Upraveno: 2010-11-09 15:47:27
Hehe:D Slušná cenovka, to jo... podle mě je už z fotek jasný, že pořizovací cenovka bude zanedbatelnej výdaj krčící se někde v koutku za zbytkem, co se do toho bude muset během prvních pár tkm nacpat aby ses v tom nebál jezdit:D. Mimoto A8 fhadru mi přijde jako trapas, ale to je každýho věc. Rozhodně to teda neni takovej trapas jako ty popraskaný laminátový nárazníky:)). Přemejšlet o koupi takovýho auta v jinym než maximálně sériovym stavu bych si dovolil snad jenom po frontální lobotomii.
tjuuuuuniiiink!!! :o)))
super decentka :o) aneb jak z holoty udelat neskutecnej pekac :-D
btw. kdyz budes videt fabii junior se znackem RS, taky si budes myslet ze je to origo? :o))
proste to melo nejaky pako
kde to má ty 5. dveře? To jsou rezervní jak 5. kolo?
:-D
OK, prostě to mělo nějaký pako :-D Díky za info.
klasicky otuzidlo. Takhle dopada slusny auto, ktery se dostane do rukou debila co nema vkus :O/
Tak jestli tam ještě vydrží pár tejdnů, tak jí dám do pucu :-) Něco jako s tou camry.
jo to sem viděl nekdě v práglu popojíždět a musel sem se jen smát..... kdo to koupí tak rovnou může šetřit na novej motor protože tenhle to má jak podle zvuku tak kouře za nim totálně za sebou :))))
jinak to neni ta co měla na kufru hyper křídlo ač domrdaná je uplně stejně :D
party_boy: něco jako s camry? Tak tý toyotě si moc nepomohl.
Ale je pravda, že tohle už víc dodrbat nemůžeš.
soused má taky tenhle model S8, ale s tímhle se to nedá srovnat. on v tom má světlou kůži, jede to pěkně a motor taky hodně ok. nedávno si koupil A8 r.v.2003 a mě to přišlo, že ta jede podstatně hůř.
Do tohodle bych nešel.
cezetko > A co bych s tou toyotou měl ještě podle tebe udělat?
Nismo > Dík za info, aspoň se v tom projedu než tady začnu vykřikovat hrdinská slova :-D
mno, tuhle jsem viděl a je domr.aná neskutečně, za tyhle prachy koupíš A8 v daleko lepším stavu, v kůži a s jasnou historií
Uvidim jak bude vypadat naživo. Kdyby to mělo bejt fakt moc, tak se na to vyseru.
Hele to je hustý, to jsem našel na jejich stránkách v sekci o firmě :-D
"Od počátku mého podnikání jsem byl nespokojený s úrovní prodeje ojetých vozů v České Republice. Mým cílem a snem byl vždy spokojený zákazník, proto jsem se snažil a nadále snažím posunout prodej ojetých vozů u nás na úroveň obvyklou v zemích Evropské Unie kde je vždy zákazník na prvním místě a nabízený produkt ač starší má kvalitu nového ovšem za mnohem příznivější cenu."
muj osobní názor je takovej že tohle auto je prostě neprodejný neb nikdo komu to v hlavě chodí normálně tohle nikdy nekoupí....pokud ano nebyl bych ochotnej za to dát víc jak 20tis.... do tohohle auta musíš narvat minimálně 100k aby to bylo v dobrym technickym stavu a to nemluvim o vzhledu ještě :D
fakt se na to vyser nech si poradit ! :))
taky bych radši kouknul po něčem jiným,dávat do kupy rozesranou A8 je kurevsky drahej koníček..
No uvidim, chci to vidět naživo. Bylo by možný odhadnout cenu těch kol?
Vzhledem k celkovymu dojmu z auta bych se dost divil, kdyby to byly originaly. Pokud nejsou a jsou slusny gumy a kola nejsou odrbany, tak strop je 10tis podle me.
to budou origa nejspíš, ale je jich jak much a cena neni nějak velká.....kolem těch 10k sadu seženeš vpoho origa....

11.11.2010, 07:00 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-11-11 08:19:45
JJ,:
"Od počátku mého podnikání jsem byl nespokojený s úrovní prodeje ojetých vozů v České Republice. Mým cílem a snem byl vždy spokojený zákazník, proto jsem se snažil a nadále snažím posunout prodej ojetých vozů u nás na úroveň obvyklou v zemích Evropské Unie kde je vždy zákazník na prvním místě a nabízený produkt ač starší má kvalitu nového ovšem za mnohem příznivější cenu."
Například v Bulharsku, Rumunsku a pod... :-)
Jinak souhlas, A8 f hadru je trapas, top fakt tedy může vyvolat deprese:-)