Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Pomoc s nastavením Logitech z-5500

o Navštíveno 635x o
o 03.11.2010, 20:48 | LukeFab
zdravím,
no můj problém je v tom,že když jsem měl ještě Genius HT 5005 připojené na X-fi Xtrememusic zvukovce,tak jsem mohl využívat plno vymožeností,co ta karta uměla.Přes Creative Volume panel jsem mohl použít x-fi crystalizer,nastavit si u sw crossover a x-fi cmss 3d,kde jsou dva mody prostorového zvuku.

Ted když mám Logitech z-5500 repro napojené jak přes toslink ze základky tak přes analog ze zvukovky,tak dostanu uplně stejnej výslednek zvuk jak z analogu tak přes optiku.Ale chtěl bych aby mi to ovladala zvukovka a ne ten panel od Logitechu do kterýho je to připojený.Podle mě ta jednotka si to celý předělá,což já nechcu.Asi nevim co jak spravně nastavit,aby šel zvuk ovladat ze zvukovky.Chtěl bych všechno co mě nabízí Creative zvukovka,pokud to jde,snad jo.Poradíte co jak nastavit?On ten zvuk ted není zas tak špatnej,ale myslim,že by to mohlo být lepší!zachvilu mě má dojít Asus Xonar d2x a pokud ani ta neovlivní výsledný zvuk tak nevim.

o 04.11.2010, 03:26 | Nismo.Power
ty repro si nic neupravujou, to co přenastavíš na zvukovce tak se ti promítne do repro na analogu stoprocentně na optice bych řek že taky....já je mám teda hozený odjakživa přes analog na audigi4 a funguje to bezvadně.... nikdy sem teda neměl sebemenší potřebu jejich zvuk kurvit nějakejma stupidníma funkcema na zvukovce jediný co prostě potřebujou na audigi je přidat vejšky asi tak o 3/4 toho šoupátka nic víc s tim nedělám....
ten panel ber pouze jako informační jednotku + donastavení úrovní centru+satelitů nebo úrovně SW...
o 04.11.2010, 09:42 | LukeFab
No už to tak něják funguje zabralo mi to celý den sice,ale výsledek stojí za to.Taky jedu přes analog,zkoušel jsem i digitál,ale ten výstup mě jede z integrované zvukovky a s tím zvukem si už moc nepohraju.Celkem povedená sestava,k pc určitě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.