Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rušení ze sítě?

o Navštíveno 605x o
o 03.11.2010, 09:29 | LukeFab
Zdravím,nevím jak se tomuto jevu říká,ale chtěl bych to odstranit.Bohužel mám malej pokoj a v něm využívám jen jednu zásuvku na které mám všechno napojené.Pokaždé,když vypínám jednu ze dvou lampiček,tak slyším v reproduktorech takové lupnutí.Je to docela nepříjemné.Nevíte jak se tohoto zbavit a čím tohle je?Ono je problém asi v tom,že v jedné zásuvce mám zapojené dvě prodlužky na kterých je napojený stolní pc,repro,lampičky,tiskárna,radio,monitor,atd.

o 03.11.2010, 09:34 | clown
problem spis bude v tom radio / zesiku .. , ze to nefiltruje ...
o 03.11.2010, 09:37 | LukeFab | Upraveno: 2010-11-03 10:56:50
ted mám provizorně redstary,předtím mi to dělalo i na Geniusech HT,tak já nevím.Dnes zapojím Logitechy,ale radši do jiné zásuvky no.
Ono můj pokoj je tak celý zvláštní v elektroinstalaci.Stává se mi,že zapnu světlo a vybuchne žárovka a vyhodí to elektřinu v celým baráku,ted tam mám nějáký osramy a ty se drží zatím
o 03.11.2010, 09:48 | clown
hlinik rozvod.. jeden starej vypalenej jistic .., radost vyhoret :o))
o 03.11.2010, 10:20 | Pepíno_Honda
dělají to reproduktory.. Geniusy 5.1 mi to také dělali. Teď mám Creative a nic... ale být tebou, hodně rychle předělám elektriku v pokoji.
o 03.11.2010, 10:43 | LukeFab
No je to asi 100let starej barak,elektrika nevim jak na tom je u mě v pokoji.Stejne se ten barak prodava,tak me to nejak nezajima,ale jen me spis zajimalo čím tohle je.

Jak víte,že je něco s elektrikou?Dík
o 03.11.2010, 12:45 | AR
no tak minimalne prolez vsechny zasuvky, vypinace atd a dotahni kontakty...
o 03.11.2010, 12:49 | clown
jestli je to 100 lety, tak je to tahany v hline, v hadrech, obaleny jeste trubkou :o))) nahodou prima vec .., kdyz jsem to tahal ze zdi, bylo to aspon zabavny :o))
o 03.11.2010, 13:29 | LukeFab
no s tím světlem,jak tam praska žárovka,tak to svetlo montoval otec a ten se v om nevyzna,tak je možná problém tam.
o 03.11.2010, 15:16 | DaveF
to, že žárovka vyhodí jistič se stane, hlavní jistič může být novější a rychlejší než ten slabší za ním.
Jinak to lupnutí bude zčásti těmi reproduktory - špatný návrh apod a zčásti klidně tím vypínačem, ono spojení a rozpojení el. obvodu s nějakým tekoucím proudem vytvoří vždy nějaké rušení, menší nebo větší podle stavu a rychlosti použitého vypínače
o 03.11.2010, 15:58 | LukeFab
hlavní jistič máme novej tak rok dva,ten druhej je taky novej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3306 sekund.