Navštíveno 1562x

Tohle mě docela dostalo
[ Link ] 4 měsíce bez auta jen kvůli tomu, že je tam jiný popelník? Copak ND, věci z vrakoviště nemohou být v autě? To je jako prostě síla, co si dovolujou

01.11.2010, 19:23 |
ivls tak tohle je moc - tohle mi nekdo rikat, tak mu snad ani nebudu verit
jdu zkontrolovat náplň do ostřikovačů, zda má r.v. jako kasle
Kamaráta pred troma-štyrmi rokmi dali do záchytky presne kvôli takej kokotine a dokonca mu chceli prehľadávať peňaženku a doklady, tak ich poslal do piče a veľmi škaredo. No a kvôli tomu skončil na stanici a strávil tam aj noc :-) Samozrejme po mesiaci obhliadania auta zistili že to bol planý poplach a mílili sa... sú to fakt kreténi už s tým čo robia :-/
kluky z práce sejmuli taky, ženská a chlap, on byl v poho, kecal s nima o motoru a tak, ona jim sebrala mobily, opisovala volané a přijaté hovory, historii navigace, vyházela jim celej kufr i interier, museli vyndat lyže z vaků, jeli z Rakouska z ledovce přes Mnichov domů.. šikana jak prase, nakonec je to stálo asi 400€ za nějakej nožík u svačiny..
:-( hm mam se na co těšit asi pujdu vyhrabat koberečky do auta z roku 2001 v prosinci jedem do berlina na adventni trhy.

01.11.2010, 20:20 |
Legacy 2.5 | Upraveno: 2010-11-01 21:39:53
No a pak že český policajti buzerujou, jak to člověk pořád čte na diskuzích....
Je to fakt už moc, a s tímhle může max. něco udělat jen vláda, ministr zahraničí, ale ty na obyčejný lidi se... :-(
Já bejt pol. prezidentem, tak prostě dám pokyn ke stejně tvrdým kontrolám, no co, tak sem tolik třeba nebudou jezdit. Ale oni sem chtějí jezdit, tak sami by pak tlačili u sebe v zemi na to, aby to u nás přestalo a to by přestalo až by to přestalo u nich. Prostě k blití
Mno jo, Regensburg, mel sem tu cest pred 14ti dnama...
Autor si zřejmě vystačil s verzí svého známého, mluvčí regensburského státního zastupitelství Dr. Wolfhart Meindl se k té věci však taky vyjadřuje i po telefonu vcelku ochotně.
Při namátkové kontrole byly na vozidle nalezeny dva odlišné VIN kódy, při následném porovnání se skrytými identifikačními znaky byl nalezen další odlišný. Některé z nich podle výrobce vůbec neexistují, proto je důvodné podezření že vozidlo nebo jeho podstatné části byly předmětem trestné činnosti. Vozidlo je nyní podrobováno znaleckým expertizám, další postup státního zastupitelství a policie závisí na jejich výsledku.

01.11.2010, 21:42 |
TROY to je kontrola jak u Slovinců - taky hledaj každou s*ačku, divnej VIN, kontrolní body apod
Kamarád má takhle už 3 roky auto v policejním depozitu - podezření na krádež a nehne s tim ani prd :(
Bohužel česká strana na to nemá asi koule,aby dělali uplně stejný věci.
bohuzel vsechny tyhle zpravodajsky servery se zacinaji tezce podobat bulvaru, pokud tam nesouhlasily cisla VIN, tak zabaveni je naprosto opodstatneny, jenom u nas v opicakove se tohle moc neresi

02.11.2010, 08:00 |
Veva to si ale dělají srandu, ne? to nemůžou myslet vážně! :-D docela ubohý bych řekl...
Veva: cets to co postnul darkbug?

02.11.2010, 12:39 |
Bucci kolegovi lustrovali celý auto (všechny čísla), tašku s věcma a IMEI telefonu
a existuje taky nekdo, kdo to zazil osobne?
Me staveli celnici, projeli mi auto papirkem, kterej pak dali do analyzatoru na drogy, tak nejak mi profilcovali interier, kufr, tasku jen pootevrel, asi ho uspokojily spinavy fusakle...
Mno a pak mi nasli v loketce antiradar, snura omotana, jak sem ho tam asi pred mesicem zavrel... a zavolali na me normalni policii.

02.11.2010, 14:02 |
Rudi Já zažil asi 4 kontroly, kdy mě stáhli z dálnice, jednou mi prohlíželi i igelitku s povinnou výbavou a koukali se do všech možnejch "kapes" ve dveřích apod. Dělali to 2 cajti a cajtka tomu přihlížela, tak se před ní chtěli ukázat a povyšovali se, jinak zbejvající 3 kontroly naprosto v klidu a ve vší slušnosti, jedni si vytáhli i rezervu a vyzkoušeli, jestli v ní něco není.
mě stavěli v Německu v poslední době 2x, jednou namátková kontrola na dálnici, nic neprohledávali, jen kontrolovali doklady, podruhý jsem překročil rychlost, taktéž jen doklady, chovali se slušně, zaplatil jsem 100Eur pokutu na kterou hned vypsali doklad a bylo to vyřízený :D

02.11.2010, 15:10 |
Bucci .mycTD: taky osobní zkušenost... prolezli auto, papíry, změřili gumy, koukli na rezervaci hotelu a pak "Auf Wiedersehen" tak sem jim řek "Grüss Got" :-) a pelášil sem... osobní věci nekontrolovali

02.11.2010, 15:28 |
hanzz Dva kámoši - máničky stopovali v DE, zastavili jim jenom floydi, odvezli je na služebnu a zkontrolovali je včetně všech dutin. Když nic nenašli, tak jednomu alespoň sebrali zavírací nůž. Taky fajn :)

02.11.2010, 15:54 |
Bulík | Upraveno: 2010-11-02 17:12:33
Jezdím po celé Evropě,ale zastavení od policajtů jsem zažil pouze v Německu a to dvakrát.
Pokaždé stejný scénář.Předjel mne passat,vzadu nápis následujte mne a už jsem byl na odstavném parkovišti.Kontrola všeho,otázky odkud a kam jedu,kolik dní jsem tam byl,dokonce chtěli vidět faktury za hotel.No a pak klasika,čokl v autě,já před autem a dával policajtům stěry z dlaní kvůli drogám.Nutno přiznat,že byli slušný a naprosto profesionální.Nikdy nic nezjistily a já frčel vždy dál.
tappaja: a jak to dopadlo, sundavám ho, ale mam vyvedenej kabel u clonítka a držák pořád na skle
Dopadlo to tak, ze na me zkouseli, ze se to nesmi a ze mi to zabavej a naparej pokutu... Jenze kdyz se zeptali celniku, kde byl a zjistili, ze zavrenej v loketce, tak pak obratili, ze ho tam nesmim mit, ze ho muzu za jizdy zapojit. No proste sme se tam chvili dohadovali, a kdyz videli, ze je to bez sance, tak mi to vratili a odjel sem. Ale hodinu sem tam mrznul jak kokot.
Takze priste dozadu do kufru, do tasky a to je prej v cajku...
me kontrovali nepocitanekrat za ty km co jsem tam projezdil... zajimaj je proste drogy a corky veci. Bohuzel velky pocet nasich specifickych spoluobcanu tam jezdi krast ve velkym. Na drogy Vam obratej auto, ale ja toho moc nevozim, takze to neresim, kazdopadne Vam vzdycky vyndaj popelnik a podobny finty, kde se casto schovavaj drogy.
Nemusime si rikat, ze sasaci jsou daleko vetsi kokoti nez bavoraci, to me potvrdil kazdej s kym sem se bavil.
Btw. ty pokuty za rychlost, to je dalsi pruser hlavne v sasku. Nemusim vykladat kolik polaku a bohuzel i cechu jezdi na vylety typu "kolik me to jede na neomezeny dalnici"... bohuzel polaci takhle zpusobili v nemecku docela tragicky nehody a proto ma policie velkou averzi vuci rychlosti. Nemluve o billboardech, ktery jsou jenom v polstine a varujou pred smrti na nemecky dalnici /to jsou taky jediny billboardy co sem v nemecku na dalnici kdy videl/

03.11.2010, 07:30 |
Sau .mycTD : němci ne, ale švýcaři na italské hranici a rakušáci na švýcarské a italské jo. Najpečlivěj to brali švýcaři, ti si ma odstavili bokem, ma odvedli od auta že sa k němu nemsím přiblížit a začali ho kompletp prohledávat. A to včetně peněženky co sem nechal na sedadle. Po 15 minutách ma nechali jet, nenašli absolutně nic za co by mě mohli dat pokutu :)
1- západ DE, praskla penu na dalnici v noci, dalnicni za 2min u nas, co a jak se stalo, na co jsme najeli, jestli mame rezervu nafoukanou, ok, jeli dal, pozitivni dojem...
2- nasledne Swiss hranice, s dojezdovkou ve 4 rano, bohuzel, dal vas nepustime, nevylezejte z auta, jakekoliv vysvetlovani=ruka na kver, neprijemny neuveritelnym zpusobem, jedte kam chcete
3- východ DE se znamym co predjel hloupyho ridice (fakt jel tragicky) pres caru v obci, za 2 obce zataras, vytazeni z auta, dojel ten prima pan, 3hod na sluzebne, obvineni z obecneho ohrozeni, me pomalu za napomahani, nemohl jsem nikam odejit, znamej musel dat kauci 80% platu ci kolik, ojeb neuveritelnej, nasledne odsouzenej v nepritomnosti a pod...
4- vychod DE-prechod, jizda na CZ serviskách s platnou zelenou kartou, obvineni z obec ohrozeni, jizda bez platnych RZ a povinneho a pod sracky, 4hod na sluzebne, flastr-kauce, odsouzeni v nepritomnosti, nutno nechat auto na DE uzemi a dojet pro nej CZ odtahovkou, aby nebylo poruseno znova vyse uvedene (po ty 3km na CZ hranici)...
5- vychod DE, klasicka buzerovaci zastavka na dalnici cestou do Drazdan, vystoupit ale jen na povel, vse vyndat, kam jedu, co tam budu delat a pod, debata pana s podrizenym, kdyz jsem se jim usmival, zacali bejt fest nas_any...