Navštíveno 1097x

23.10.2010, 09:33 |
Komba Vážení,nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů, ale tohle vám může být užitečné. Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v jednom hypermarketu a mohlo by se to stát i vám. Jak podvodnice pracují: Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru.
Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky. Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu hypermarketu.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou,zatímco druhá vám ukradne peněženku. Mně ukradly pěněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek,v sobotu a naposledy včera večer!!
:D:D
:-D :-D tohle je pecka :-D
Paráda :-D A ještě větší je si nakoupit peněženky do zásoby :-D :-D :-D

23.10.2010, 13:02 |
petrb super:D kde to je jedu tam:DDD
:o)) Tohle mě při dnešním dnu naprd asi jako jediné opravdu pobavilo :o))

23.10.2010, 14:25 |
Komba Jo kdyby to byla moje osobní zkušennost,co bych za to dal:D musím vás ale zklamat...na druhou stranu je to velice zábavné až možná reálné:D
Jedno varování vozit peníze na nákup a peněženku do kufru nejlépe v sedanu a kde že si to nakupoval?
tenhle problem tu měl asi pred dvouma rokama johanik :))
koupit u vietnamců peněženky po 50,-Kč a vozit jich zásobu, ale prázdných, a za 50,- se nechat přeblafnout to se vyplatí.. :-P

25.10.2010, 08:26 |
Veva kde to takhle funguje? udělám si párkrát výlet :-D
Bylo to tady počítám tak před 2 roky určitě...a jak se zdá znova to slaví úspěch.... :oDD
je to starý, ale dneska to bylo dokonce i na Evropě 2 v ranní show...