Navštíveno 1812x

Ramzová v Jeseníkách, odpoledne valím na lyže :-)
[ Link ] =#
No nazdar... zase bude šmiklavo... ale na lyže se těším moc

20.10.2010, 08:50 |
Aegis Lyže a SNB mám celý rok vytažené u postele a pořád se na mě smutně dívají, už bych je rád provětral... Ale asi až v Prosinci, dřív tomu nevěřím!!

20.10.2010, 08:55 |
Pekys skoda ze sem se pred zimou zbavil rwd, mohlo bejt tý srandy o neco víc :) Už aby to bylo sjízdný, těším se moc. Nicméně bych sníh nechal klidně jen na horách. V Praze z toho je hned špinavej rozsolenej humus.
V praze pohoda, sem tam vysvitne slunicko.

20.10.2010, 10:12 |
Veva jupííííí :-)
už aby to bylo všude :-)

20.10.2010, 10:45 |
Bucci brrrrrrrrrrr ale je fakt, že dneska kolem 7 ráno padalo něco jako bílá jebka s deštěm... jen lehounce naštěstí

20.10.2010, 10:52 |
Pekys tak a kdo už má přezuto? :)
já už od podzimu 2009 :) Me zima nepřekvapí, ani kdyby přišla v srpnu.
já budu přezouvat dnes nebo zítra, pak hodím foto, luxusní kola od zdejšího guru
u nás je to zatím v pohodě, teploty přes den kolem 10, ale pro jistotu už mám 3 z 5 aut přezuté na zimáky :-)
svoje auto kterym nejezdim je prezuty uz od vikendu, ta mrdka se kterou jezdim zimaky nema, takze se asi ani prezouvat nebude...
Ja som prezul v piatok :-)
Hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa jedem na prkna ;-)
JEN HOUŠŤ a větší vločky ;-)
už aby byla aspoň polovina dubna 2011

21.10.2010, 08:01 |
Veva jako Luke-Jeep :-)
na západě zatím taky klid, i tu svítí sluníčko
Na Vysocine to uz pada, ale samozrejme hned taje:(
se skřípáním zubů jsem včera přezul...ať už ten bílej sjaratj zrušej...já chci květéééén!!!...nebo aspoň jako Petura :-)
Sem zvedav,kdy bude padat letos.Kdyz na to koukam,jak je to cele souple,takto vidim tak konec listopadu :-)

20.10.2011, 15:27 |
Kapka (M)
ja to jeste tak 3 tydny min.vydržím na letních bačkurkach 225/40-18" :-)
po sesti letech mam opraveny vyhrivani sesle a na svym aute mam zimaky uz dva roky v kuse :-DD takze klidne ;-) jenmusism koupit novou skrabku se smetakem, starou mi asi sezral pes nebo nevim kam zmizela...
az za chvilku z berlou se blbe chodi po snehu :-(