Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na řezání dlažby?

o Navštíveno 7548x o
o 17.10.2010, 15:02 | Only_One
Pánové? kdo tu má šikovné ruce a poradí mi jak přesně uříznout dlaždice venkovní velkoformátový? Nějak mě to nejde. Napůl ještě jakž takž klasickou řezačkou na dlažky, ale když potřebuju okolo zkrátit tak o 2cm tak to proste za boha nejde.

o 17.10.2010, 15:04 | tmx.806
hladkej diamantovej kotouc a flexa..
o 17.10.2010, 15:11 | Honcke
Takhle:ono záleží hodně i na řezačce,ale u kraje to jde vždycky blbě,a chce to trénink,mě to zezačátku taky nešlo,postupem se to bude zlepšovat,uvidíš.Nechce se s tim moc srát,přiložím na začátek kolečko,pořádně zatlačím,a rychle přejedu.A až ji budeš lámat,tak spíš klepnout jako než tlačit.Když nepujde,tak jedině štípačkama pak vyštípat.
o 17.10.2010, 15:16 | Only_One
no zkoušel sem tlačit a stejně se ten lom nedaří udělat tak jak chci.. i štípačkama, ale ta dlažba má dobrých 8mm tlouštku. Flexu sem taky zkoušel, ale to se nedá udělat rovně ani za boha
o 17.10.2010, 18:00 | tappaja
Mno, nevim kolik toho delas, ale vyplati se koupit ta kotoucova rezacka na dlazbu, chlazena vodou.
Pokud toho mas trochu, tak se to da vypujcit v OBI.
o 17.10.2010, 20:45 | Šestikule
jako tappaja, rezal jsem o vikendu zamkovku, od kamose jsem mel rezacku chlazenou vodu a perfektni, zadny prach, presny a rychly rezani, 1000x lepsi nez flexa, zkousel jsem i pasek 5mm a uplne bez problemu
o 17.10.2010, 21:52 | tappaja
Jo nevim jak zamkovka, ja myslel dlazdice, dlazdicky...
o 17.10.2010, 22:01 | Only_One
tak ja si dlaždim garaž, takže 50metrů dlažby v jedné ploše. Ale chtěl sem vytvořit okolo takové ty pruhy 10cm vysoké a nedaří se a nedaří... tu řezačku zkusím pujčit. tohle bych mel mit za jeden den hotové
o 17.10.2010, 22:49 | ACEMajky
koupil sem rezacku v OBI asi az 1600,- - je taky pod vodou,a le ta vanicka je po jedny dlazdici prazdna - veskerou vodu to vyhaze nahoru na stup a styka to pak vsude - jedine vzit nejaky "plech na peceni" a do nej postavit rezacku a napustit vodou, at to steka zase do toho plechu
o 17.10.2010, 23:14 | DaveX
Ty myslíš sokly jo? No zkus tady hodit odkaz, jaké přesně dlaždice máš. To pomůže asi nejvíc :)
o 18.10.2010, 08:11 | Lucni.konik
chce to kvalitní řezačku. Já jsem dláždil celý přízemí dlažbou, co má 1cm a normální řezačkou......při 1cm proužcích jsem odlamoval kleštěma. Jako poslední možnost jsem bral flexu(co nejlehčí) a diamantovej kotouč. Nebyl problém.
o 18.10.2010, 08:34 | Only_One
já sem asi levej.. prostě.. :-D
o 18.10.2010, 08:41 | Lucni.konik
¨já byl taky.....chce si to jen zkusit správnej postup a pak to jde......obklady jsem řezal lehce a lehce ťukal. Dlažbu řezal o něco lehčeji a spíš jsem přiložil lámací páku a snažil se krapet pružit. Chce to přejet jedním tahem - nezastavovat se a samotné lámání jsem dělal fakt pomalu a spíš tlakem než ťuknutím. Jinak zkus ještě jen proříznout a pak z druhé strany zednickým kladivkem od kraje postupně proťukávat.
o 18.10.2010, 20:28 | deda
Dneska řezáno fričkou dlažba 7cm pásky.

foto k příspěvku  od deda

o 18.10.2010, 20:28 | deda

foto k příspěvku  od deda

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5557 sekund.