Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Státní maturity

o Navštíveno 394x o
o 12.10.2010, 18:37 | Legacy 2.5
Tak jsem mrknul zatím jen na češtinu na ten Didaktický test lehčí verze (Základní obtížnost) [ Link ] a osobně vám povím, že mi to přijde docela lehké, že to musí udělat každý, co vám?

o 12.10.2010, 20:33 | Milhauzz
Mě je to upřímě u prdele, maturoval sem v roce 99 a až budou někdy maturovat moje děti, který právě vyrábím, tak bude zase všechno jinak, protože zase nějaká chytrá hlava někde zalobuje a všechno bude zase jinak ... :)
o 12.10.2010, 21:11 | Prady
Já si taky myslim, že to neni nic těžkýho....osobně bych teda sjednotil maturity pro gymnázia kde by studenti měli získávat stejné vědomosti na stejné úrovni, ale rozhodně je hloupost tu maturitu kombinovat se studentama např. odborných škol kde často mívají hodně praxe (sám jsem minulý rok maturoval kuchaře) a tudíž je i dost možný že na to obecný vzdělání takový lidi maj o 1/3 až o 1/2 méně vyučování než ti na gymplech.....proto tvrdi, že studenti z gymplu nemaj vůbec co držkovat a měli by šoupat nohama u státních maturit, protože oni by tohle obecné vzdělání měli zvládat bez problémů i když v životě jsou na práci nepoužitelní bez vysoké školy :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.