Navštíveno 940x

Hledám brigádníka/y na obsluhu eshopu (www.soundshop.cz).
Jedná se o doplňování a aktualizaci zboží.
Jednou z podmínek je velmi dobrá znalost autohifi a práce na PC.
Kontakt pouze na info@autohificentrum.com
V mailu očekávám nějaké údaje o zájemci,rok narození,místo bydliště,zkušenosti s autohifi,tel.číslo,rychlost připojení k internetu....
Odměna dohodou.
Karel: na VŠ kolejích jistě někoho seženeš. Po víkendu tam pro něco jedu, tak ti tam nahodím sítě. Až nebude aktual, tak sem napiš. Aby tě pro změnu zájemci nebombardovali ještě rok :)

07.10.2010, 23:06 |
Pavčo jen by mě zajimalo jak moc šikovný s PC musí byt člověk pro takovou práci??? Ovládat Word a běžné zaklady stačí, nebo je nutné i programovani, tvorba stranek, jako taková?
nároky na obsluhu PC nejsou nijak vysoké...jde spíš o to aby případné psaní popisků atd. šlo rychle od ruky ...aby případný zájemce nehledal písmenka na klávesnici kde vůbec jsou.....aby si uměl najít chybějící informace a obrázky...
Nejedná se o žádnou tvorbu stránek....jen doplnit a aktualizovat zboží dle poskytnutého ceníku od dodavatele.
Nějaké nabídky mi došly....děkuji.Počkám ještě cca týden a pak se Vám ozvu s moji představou.
Dík K.
Pozastavuji "nábor" brigádníků....děkuji za takový obrovský zájem.Zároveň zkouším prvního vhodného kandidáta.

12.10.2010, 17:37 |
Bolthorn | Upraveno: 2010-10-12 17:54:34
Měl jsem e-shop s autohifi a jsem z Liberce :-) Mohu se stavit u Tebe a můžeme si o tom promluvit.. Když se teda neosvědčí stávající brigádník..
první kandidát zjistil,že pro výdělek je potřeba také něco udělat...s čímž asi nepočítal :) Tudíž je to nadále otevřené a zkouším dál...

12.10.2010, 21:41 |
War já bych si to přeložil - je to za směšné peníze práce pro dva stálé zaměstnance...
War...upřesním abych předešel takovým překladům...
Jedná se o brigádu....tudíž je požadovaný nějaký výkon. Odměna je nastavena za produkt x počet produktů.Když je potřeba vyvinout zvýšenou činnost u složitějších popisů s větším počtem informací a obrázků to vychází na 150-180Kč za hodinu.Jsou ale produkty méně složité a to pak je třeba i 600Kč za hodinu činnosti u PC v teple domova nebo pracovní době.Kdyby to mělo být za směšné peníze,tak tě zaměstnám na zkušební dobu s platem cca 10000,- měsíčně a budeš se muset smekat.Po třech měsících bych se s tebou rozloučil.Měl bych vše hotové a ještě bych ušetřil.Bohužel mi moje povaha takové jednání nedovoluje,tak raději zaplatím někomu kdo se v práci nudí nebo doma fláká.
Zdá se ti ještě,že jsou to směšné peníze?
AUTOHIFICENTRUM Liberec tak ja bych to menenarocne za 600na hodku dal -))
doma se flakam ale v omhle pristroji plavu .-))