Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc s výběrem tarifu Vodafone

o Navštíveno 872x o
o 30.09.2010, 20:23 | C...arlos
Ahoj, chtěl bych se s vámi poradit s výběrem tarifu.
Fakta:
- mám T-mobile Bav se + internet v mobilu za 399 (Internet +)
- měsíčně platím mezi 770,- - 1100,-
- více volám než SMSkuju - volání tenhle měsíc cca 100minut a SMSky 20
- jsem celkem spokojenej, ale ač máme za barákem vysílač T-mobilu tak po místnostech hledám signál špatně.
- smlouva mi končí v únoru (to bych asi doplatil, kdybych chtěl smlouvu ukončit)

Chtěl bych k Vodafonu. Po baráku je signálu všude plno a pokud jsem se díval dobře tak nabízí vodafone i nějaký slevy teď do konce října (proto i to ukončení smlouvy s t-mobilem).

Dál přemýšlím, že bych si k tomu vzal nějaký internet, ale nevím jestli ten na stálo, nebo by stačil ten naplno. Internet používám na kontrolu mailu, fb a příležitostně mapy.

Co byste mi doporučili za kombinaci?

Díky C...arlos

o 30.09.2010, 20:47 | Midnite
spíš se s t-mobilem nějak domluv na úpravě podmínek. vodafone je banda ču*áků :P
o 30.09.2010, 21:02 | TROY
co máš za telefon? Nastálo je zbytečný pokud to máš jen v telefonu.
A voláš do Tm nebo do Vdf?
o 30.09.2010, 21:16 | C...arlos
Midnite: no spíš jde o to, že ač budu mít podmínky jakýkoliv tak se z domu nikam nedovolám a musím pobíhat abych měl aspoň jednu čárku. Navíc nejvíc volám manželce na vodafone a pak tak dvě tři čísla z Tm a O2.

Troy: mám Raphaela, ale asi bych chtěl update na android (Desire,...)
Jak už jsem psal vejš, volám nejvíc Vdf z těch 100 minut tak polovičku možná i víc do Vdf, zbytek do ostatních sítí.

Internet využívám jen v mobilu, doma i v práci mám net. v mobilu to mám jen na gmail a třeba počasí, atd.
o 30.09.2010, 22:10 | Paczqo
C...arlos: ja sice nejsem od operátoru a neporadim s tarifem ale jsem taky u vodafonu a mam Desire a internet v mobilu naplno a v pohodě stačí já mám přenosy přes mobilní net měsíčně cca 80MB vzhledem k tomu že dneska je hodně volnych wifi neni problem se připojit na ně. Jinak hodně využivam gmail, info o počasi, facebook, icq, mam nastaveny stahovani dat pro navi atd...
o 30.09.2010, 23:29 | rcman
Já teda dneska přešel k Vodafonu. Podmínkama jsem na tom asi podobně jako ty.

Bohužel si ještě rok musím nechat paušál i u T-Mobile. Prostě nejde ukončit předčasně! Jedině že by si na sebe ten paušál nechal někdo přepsat.

No, o tom třeba jindy... Prostě banda ču**ků!

U Vodafone jsem chtnul ňákou akci a volala mě přímo operátorka. Mám tam Volání na dvě čísla z ostatních sítí za nevim jakou cenu. K tomu net asi za cca 200kč, 20minut volnejch minut. A koncová měsíční cenna je 644kč. No, doufám jen že to bude makat jak má.

Signál jsem moc neřešil. Všechny co znám a používaji telefony tam kde chci já, nemají problémy z žádným z operátorů.
o 01.10.2010, 07:49 | PAVELK
rozhodnul bych se pro tarif na míru za 1090kč máš 400 volných minut, internet naplno, 250 sms
o 01.10.2010, 07:56 | TROY
400 minut je nesmyslně moc

Nejlepší bys měl kdyby ti to někde spočítali na obchodě apod - neb ose koukni na vodafone.cz je tam i kalkulačka tarifová
o 01.10.2010, 08:50 | C...arlos
Díky za odpovědi.

Takže mi smlouvu jen tak nezruší? někde jsem četl, že je to možné s tím, že doplatím to k čemu jsem se zavázal, ale to zaplatím stejně, když ho budu muset držet.

Pavelk: 250 sms nepotřebuju a 400 minut neprovolám, takovej maniak nejsem. Říkal jsem si, že těch 125 volnejch minut by mohlo stačit jako horní hranice.
o 01.10.2010, 17:48 | rcman
C...arlos: Moje zkušenost je taková že tak jako tak to prostě u T-Mobile zrušit nejde! A to jsem obvolal co jsem mohl abych se dozvěděl ze všech stran to samý...
Je to pro mě ale důvod k tomu, že až to snima skončim, tak pro příště u T-mobile jenom Twist tarif bez smlouvy.

Na tohle je zlatej Vodafone!
o 01.10.2010, 18:02 | sin
Za mě doporučim 125min do všech sítí (500kč) každá další min. za 4kč, internet v mob.naplno 500mb (315kč), k tomu služba po svém (bez tištěné faktury). Když si tuhle kombinaci zaktivuješ do konce října dostaneš natrvalo 28% slevu a paušál pak vychazí na +- 588kč měsíčně. Sms bych neřešil, těch píšeš málo. Zaplatíš jen co propíšeš a sazba je 1,50.
o 06.10.2010, 16:57 | madaros
internet naplno za tech 315,-Kc nema jenom na serfovani v telefonu cenu, jak uz tu nekdo psal,tak prenosy v mobilu (iPhhone) mam cca 50-80MB ktery mi sezere FB,mapy,Logmein,nejaka ta aplikace z appstoru a web, takze klidne muzes vzit za tech 177,-Kc a staci ti to..

podle me je vodafone ted asi nejlepsi operator co se cen a tarifu tyce a nema zavazky na 2 roky..

ja sam ted mam tarif za 958 Kc a zato mam "kredit" 1170kc a uctuje se mi to takto: (2,5Kc/min a 1Kc/sms + mobilni internet 100MB ) mesicne se pohybuju prumerne 350 minut/150 sms
o 06.10.2010, 17:03 | madmaik
ja kdyz sem chtel u t-mobile zrusit smlouvu tak mi normalne rekli ze zaplatim najednou hodnotu tarifu x pocet mesicu a smlouvu mi zrusej.nebo v mim pripade uvolnej cislo pro prevod k vodafone. tohle sem resil letos v lednu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3563 sekund.