Navštíveno 1003x

Tak jsem narazil na fotky nového ST a když pominu, že se mě to naprosto nelíbí, tak mě upoutala jedna věc...

a to jeho přední brzdy :-) Ne že by ATE bylo špatné (sám jezdím jejich desky, protože je to to nejlepší co lze po řadě DS na mé auto sehnat), ale tohle je myslím trochu moc ne? :-)))

Přijde mi to taky takový divný...ten starší byl o něčem jiným co se týče zevnějšku.
Co tě upoutalo? Cena? :o)
AllInOne: Viz. příspěvek před Tvým. Jinak souhlas, tohle je jak nějaký korejec - hnus oproti tomu co je teď.
všechno co bylo kdy na normálních fordech, nemyslim ted nejaky ST verze tam nevim, ale klasicky osobaky bylo ATE... Brzdovy valce, kotouce, desky, v origu vsechno je ate... takze me to moc neprekvapuje, jen ten napis je pekne hnusnej :-) bez nej by to bylo lepsi...
michal_smsmsm: To já vím, ono ATE je prvododavatelem u hodně firem, ale tohle je první sériovka, která to logo nemá na třmenu jen vyražené, ale takhle výrazně nabarvené. Že by došli peníze na Brembo? tak je třeba zviditelnit ATE a neznalým lidem "vysvětlit" že jsou to de fakto závodní plovoucí jednopístky? :-))

27.09.2010, 15:55 |
clown tak je to jen ST, ne RS :o))
stejne v tom bude jezdit dedek po strakonicky tak, ze ho predjede baba ve fabce :o)) (mam denne nazivo)
me se spis libi, jak v novinach okamzite ohlasili, ze uz nebude starej motor 2.5, ze neplni EURO5 emise .., okamzite natreli Forda. Ale v kolika platkach jste se dozvedeli, ze VW musi umrtvit 1.9TDI kvuli emistim Euro5 ??? Skoro nikde :o)
Za mne tohle asi v pohode, uvidime nazivo .. novy Mondeo je dle meho lepsi nazivo, nez na fotce, teda aspon diky fotografum, ze z toho auta nedelaj pomalu autobus jak u Roomstera :o)
btw .. bude mit new Fo Focus taky naklapeci mrizku v kapote ?
ale zepředu to vypadá jak nějaká hyundai :)

27.09.2010, 23:53 |
htd me to prijde jako impreza:)
Me to zase prijde jako Citroen C4 po faceliftu..
auto je to škaredý, proti ATE nic nemám, když může mít nápis na třmenu brembo, wilwood nebo tilton, tak proč by to nemohli mít taky?

28.09.2010, 20:45 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-28 21:00:22
ruffrider: Protože výše jmenované firmy to mají na pevných třmenech a ne nějakém laciném plovoucím jednopístku. Ale lidi to asi "chtějí", stejně jako Mpix na obalu foťáku a nebo P.M.P.O. výkon na hřbetě zesilovače :-)