Navštíveno 787x

Nejake zkusenosti s kamerami? Potreboval bych monitorovat jeden prostor v slusnem rozliseni a fps, potrebuji aby se zaznam nahraval na hdd a bylo mozne se na kameru pripojit online. + moznost pridat v pripade potreby vice kamer.. Co by bylo nejlepsi, nevi nekdo? Dekuji..
kolik do toho chces investovat? umel bych... bud muzu doporucit nebo pripadne i zrealizovat...
Za tohle co jsem vypsal se mi nechce davat vic nez ca 5K.. Idealne jeste min samo, libi se mi treba neco takoveho, za dvojcicku podle me super..?:) ale radsi neco overeneho, funkcniho samo..
huh tak to v takove cene nevim. sel bych kazdopadne do ip kamery...
no tak za pět tisíc zapomeň na slušné rozlišení a slušný FPS i na slušnou kvalitu a spolehlivost..
Tak tech 5K neni nijak konecnych, jen kdyz vidim za kolik se prodavaj komplet sety na ebay tak se mi nece davat o moc vic..:)ale radsi nez koupit nejakej srac si priplatim, tak neco doporucte a uvidime..

27.09.2010, 18:31 |
clown to si priplatis pomerne dost :o))
můžu doporučit, pracuji v tom ale cenově úplně mimo

27.09.2010, 19:36 |
clown k tomu setu, co tu udvadis, potrebujes jeste server / pc s Win OS, stale bezizi
u IP de facto udelas jen diru skrz firewall
clown jj to vim, to je mi samo jasny..
A ta china z ebay jako nebude fungovat vubec? Ma to 60fps a 480 radek, to je malo ci co? A stoji to tretinu rozpoctu, mi nerikej ze za trojnasobek ceny tohohle se neda sehnat nic slusneho.. Proste nebudu davat za jednu online kameru 15..

27.09.2010, 23:58 |
htd | Upraveno: 2010-09-28 00:15:03
:D no nevim, kup si synology na domaci zalohovani, stahovani a media a na to si nahravej kameru
[ Link ] a k tomu treba s prisvitem
[ Link ] nebo
bez prisvitu
[ Link ] nebo vivotek:
bez prisvitu
[ Link ] s prisvitem
[ Link ] na ty airlive se muzes podivat tady, mame tam nejake demo kamery:) at mas predstavu o obrazu:
[ Link ]

28.09.2010, 00:01 |
htd
mno pokud chces splnit pozadavek "slusne rozliseni" tak analog je pase uplne, 640x480 u ip kamer bych vypustil taky... jde o to, co tim chces sledovat. pokud chces treba precist spz, tak pokud to auto nemas primo proti kamere a pomerne blizko, tak bez sance. chce to alespon 1Mpix kameru...
jsem za systemem
[ Link ] takze nejake zkusenosti mam :)
osobne... outdoor kamera nejlepe:
[ Link ] nahravaci zarizeni:
[ Link ] kazdopadne asi je to mimo limit, ale pokud to ma plnit nejaky ucel a k necemu to byt...
mozna by to chtelo specifikvoat co chces sledovat...