Navštíveno 683x

chci jet na for arch
po Praze se dopravím metrem
potřebuju se dostat někam na okraj nejlíp asi černý most
přijedu od Hradce Králové (od Poděbrad )
od poděbrad mě to povede přímo nebo ?
díky
For Arch je mam pocit v Letnanech ne? Zbytecny jet na Cernej Most a pak jet metrem..Podle me bude lepsi kdyz pojedes porad po hradecky a prijedes do Hornich Počernic..nebo spis si myslim ze se tam da sjet..V Hornich Počernicich se budes držet na Satalice..Satalice projedes a budes se drzet na Kbely ktery taky projedes a prijedes primo do Letnan..Bude dobry kdyz pojedes po Mladoboleslavsky ktera te zavede jakoby nad metro Letnany..Tam pak akorat zahnes,projedes okolo autobusovejch zastavek a ses na vystavisti v Letnanech..tam bud zaparkujes u toho,nebo muzes na PR v Letnanech nebo treba u Tesca..kdyztak se budes muset podivat na mapy.. :D

25.09.2010, 09:50 |
Pekys složitý :)
Z Hradecký sjet, směr na Mladou Boleslav, hned sjet na Chlumeckou, mezi makrem a Globusem projet až do Hloubětína (u Land Roveru se držet vpravo) a nahoru na Klíčov, případně až na sjezd k výstavišti a nemusí se prcat přes tu tragickou silnici v satalicích.
pojedeš po D11 nebo po 611? Ale tak jako tak, takhle bych jel já:
D11:
[ Link ] 611:
[ Link ]
tak už jsem dokodrcal zpátky
no vesničan v praze -ale kam jsem potřeboval tam jsem se dostal
kdo chce stavět doporučuju absolvovat výstavu typu for arch
všechny technologie na jednom fleku
od cihly a střešní krytiny přes dveře a podlahy po el bránu a bezpečnostní kameru

26.09.2010, 15:19 |
fredh kde je nejbližší nějaký neplacený parkoviště od D1? Aby vedle bylo metro.
Chceme nechat auto někde na okraji a jet metrem do Dejvic, než platit předražený parkovný a sedět v zácpách.

26.09.2010, 15:48 |
clown fredh
dle meho po novem okruhu az na Letiste a tam to ohnout na Dejvice, dojedes az na misto, kam chces.

26.09.2010, 15:58 |
fredh já vím jak do dejvic. Ale poblíž je jediný parkoviště za 250/den nebo myslím 50na hoďku a my musíme ještě odpoledne na karlák kde se nedá parkovat skoro vůbec. Já pajdám o berlích a nemůžu lítat po městě. Takže bysme dali auto někam k nějakýmu nákupáku a jeli vše metrem.

26.09.2010, 17:10 |
Pekys
Dobrý je Opatov a pak Chodov, oboje je hnedka u D1, parkovný 10,- Kč na den :-)