Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iphone 4 nebo BB storm2

o Navštíveno 1100x o
o 22.09.2010, 19:12 | JB
zdravím, pořebuju nový telefon - využití - služební - maily, sms, telefonování, výdrž. co mám vzít iphone nebo BB? četl jsem testy jak iphone tak bb, u iphone se mi z testu zdá, že je horší na kancelářské věci, ale prý má lepší celkové ovládání. jak je to s výdrží baterie? píšou, že oba mají cca 1400-1500 mAh baterie. díky za odpovědi... napsalo se toho hodně, ale takhle porovnávat jsem to nenašel.

o 22.09.2010, 20:14 | rcman
Pro moje použití je na prvnim místě Iphone 4. Ale momentálně uděláš líp když si pořídíš BB. Hlavně proto-že Iphone 4 se nedá sehnat! Já ho mám zamluvenej u Vodafonu 14dní a absolutně bez odezvy.

Upřímně si vybírám i telefon kterej se mě líbí. Což bohužel u BB neni. Ale zase Iphone je telefon jak na styl a tak. A BB je telefon opravdu zaměřen na funkčnost a použitelnost. Takže je to jedno z druhym...
o 22.09.2010, 20:53 | TROY
na BB musí mit celou podporu jinak je ti to na hovno
o 22.09.2010, 21:25 | muSlim
na hardcore prácu (s backgroundom) BB, na zábavu a bežnú prácu iPhone 4
o 22.09.2010, 22:23 | JB
teď jsem měl e66 - hroznej strašnej telefon, předtím htc, taky běs.. tak už mám docela strach. ale taky jsem se přikláněl k iphonu - vyjde mě díky okolnostem na 4000 kč včetně dph, takže asi do toho půjdu. díky
o 22.09.2010, 23:11 | Nismo.Power
chodte s BB do p*či...... shodou okolností k nám tenhle tejden do firmy nastoupil nějakej pofidérní cizák na víc než vysokou pozici a tohle BB má.... samozřejmě my v gts nic jako stupidní BB provozovat nehodláme takže se mu zřídil v HU pobočce account na BB a už jen podělaný nastavení sychronizace na tomhle zajebanym zařízení mě tak sralo že sem měl chut mu to vomlátit o hlavu.....
v tomhle případě zlatej iphone.....

a vřele doporučuju si před výběrem ještě ošahat třeba GalaxyS od samsunga
o 23.09.2010, 12:33 | JB
Nismo - jak se Ti zdá ten samsung - měli jsme ve firmě omnie a byla to tragédie...
o 23.09.2010, 13:22 | choze
no kuwa Nismo chválí Iphone :D
o 23.09.2010, 13:35 | Dexter
choze: :) ještě by se to dalo zkrátit. "no kuwa Nismo chválí"
o 23.09.2010, 17:16 | Pekys
Pokud to budeš hodně používat v zahraničí, tak určitě BB, jinak se na roamingu nedoplatíš. Pokud jen tady, tak bych bral cokoliv jinýho, jen ne BB.
o 24.09.2010, 13:55 | treid | Upraveno: 2010-09-24 14:09:31
Nismo.Power : je evidentní že o BB nevíš prakticky vůbec nic takže buď jsi totálně neschopnej nebo musíš mít nutný OT ke každému tématu. Nevím co je horší, běžný uživatel umí nastavit email a heslo pro synchronizaci k BB serveru ..
o 24.09.2010, 21:06 | JB
HELE chlapi - já o těch telefonech nevím vůbec nic. Jediný co vím, že BB má děsně mizerný baterie - půlka lidí od nás z firmy z UK a Slovinska tydle founy má a baterka drží několik hodin až skoro celý den. Můj problém je, že v zahraničí docela často jsem. co to tedy znamená - pekys - jak to BB dělá, že to není drahý? můžete se prosím trošku rozepsat - fakt do toho nevidím a nechci udělat chybu - sice jsem včera objednal iphone (jsme u outůkendů), ale prý vůbec nejsou, příští týden maj inventuru, tak možná pak... dík.
o 24.09.2010, 21:45 | Pekys
co mi bylo řečeno, tak BB má svojí síť a nerozlišuje jestli si ve španělsku, slovinsku nebo finsku. Prostě platíš paušál a maily ti chodí všude. Jak psal Troy, k BB je ale potřeba mít asi podporu i na PC. Já už to moc dál nezjištoval, protože jsme se rozhodli pro exchange, takže víc podrobností bohužel nevím.
U exchange v zahraničí platíš roaming data, když si stáhneš maily. V ČR taky platíš data, ale ty už mám zadara v paušálu, takže to neřešim.
Co jsem měl BB v ruce, je to asi o zvyku, nicméně lidi co znám a mají BB, tak si ho chválí, ale jsou to přesně ty co pracujou ve dne v noci.

o 25.09.2010, 12:08 | šedivákk
JB: BB a mizerný baterie? Mě na 9700 jede nonstop BIS i BES, SMS a volání tak nějak normálně, sem tam nějakej serf po netu a baterka mi vydrží i tejden. Pokud s BB pojedeš do zahraničí a pokud tam nepotřebuješ data, tak jednoduše odškrtneš v nastavení data v roamingu a nebude se ti nic účtovat a samozřejmě ani chodit mail atd. Pokud ale data v roamingu potřebuješ, tak pak na to má každej operátor příslušný balíčky pro data v roamingu obecně.
Jinak samozřejmě na BB máš dvě služby:
BIS = Blackberry Internet Service - slouží pro neomezenej přístup k netu a nastavení a používání několika freemailovejch schránek.
BES = Blackerry Enterprise Server - to už se jedná o firemní licence na, kdy si musí firma koupit a platit BES licenci od RIMu (Research In Motion - výrobce a prodejce BB), potom se to dá využívat i na podobný bázi jako exchange. Pokud ovšem firma nemá BES, tak na BB firemní poštu těžko rozchodíš...
Subjektivně na práci asi nejlepší telefony.
pokud telefon pro zábavu, tak jednoznačně iPhone.
o 26.09.2010, 14:07 | Luke_288 | Upraveno: 2010-09-26 14:21:52
zkusím se vtírnout než založím nový téma pokud to tady zapadne. mám přes 2roky N95 8GB, spokojenost, ale asi začíná odcházet baterka a koukám po něčem jiným.
to jiný je iphone 4 (máme doma iPad a to je návykový), všude ho dost chválí, N95ku jsem funkcema využil tak na 20%. v podstatě je pro mě nejdůležitější to zda iPhone 4 zvládne:
- předpokládám, že exchange nebude problém
- v tuhle chvíli mám sesynchronizovaný kontaky s outlookem. zvládne iPhone tuhle synchronizaci a teď myslím kompletní- kontakty, kalendář, úkoly? kalendář a ukoly jsou pro mě dost podstatný věci, potřebuju průběžně doplňovat věci do kalendáře jak v mobilu tak v outlooku a občas to dát všechno do kupy. kdybych na tohle musel mít další externí aplikaci, pak by pro mě iPhone asi ztratil smysl.

jinak volám, pracuju s mejlama, napíšu tak 5sms tejdně, takže všechny funkce navíc jsou pro mě jen bonus :)
o 26.09.2010, 17:40 | TROY
I4 exchange vpořádku :o) i ta synchronizace by měla bejt ready ;)
o 26.09.2010, 19:19 | Luke_288
díky, úkoly asi nebudou tak horký, ale kalendář je podstatnej. takže je asi rozhodnuto o nástupci N95 8GB
o 26.09.2010, 19:36 | TROY
nejdřív raději otestuj :o) abys pak nenadával )
o 26.09.2010, 22:09 | Luke_288 | Upraveno: 2010-09-26 22:24:17
jak už jsem psal, jsem celkem nakaženej z iPada, segra iPhona 3G už má, takže znám, macbooka taky a já s mobilem volám, napíšu 20sms měsíčně a potřebuju mejla kalendář
o 27.09.2010, 10:59 | JB
tímto je to pro mě tako vyřešeno - exchange máme taky.. teď jsem zvědavej, kdy ten telefon vlastně bude.
o 27.09.2010, 12:43 | Luke_288
jo tak to já taky.zatím těžce nedostatkový zboží
o 27.09.2010, 16:28 | TROY
; ) to je no
Krapet nestíhaj
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.