Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > T-mobile - Twist surf+ máte, znáte?

o Navštíveno 545x o
o 22.09.2010, 11:54 | TomasW
Tak jsem si aktivoval TwistSurf+ s tím, že týdně budu platit 39kč a budu mít neomezený přístup na net a po první dva týdny zdarma! Mám iphone 3g a pořád mi ten krám žere prachy... ať už surfuju na netu, nebo stahuju maily, sleduju počasí... prostě jakákoliv aplikace s přístupem na net žere prachy... Máte někdo TwistSurf+ a máte s ním zkušenosti??

o 22.09.2010, 12:13 | MaSuZaPi_Honza
tenhle balíček je čistě a jen a pouze pro surfování přes prohlížeč. Tuším, že se tomu vymykájí maily , tedy pokuď je i twistSurf&mail + .. pro iPhone je to tragedie, protože cokoliv mimo browser může být účtovaný. pro iPhona jedině plnohodnotný datový zvýhodnění internet+... ale snad teď už je nebo bude balíček, který to nebude rozlišovat a bude na něm jenom nějaký FUP
o 22.09.2010, 12:23 | MaSuZaPi_Honza
koukám že to ale není pro Twisťáky. Bohužel pokuď si nebudeš platit drahý internet + , tak je tu vždycky riziko, že se něco naúčtuje (speciálně u iPhona)
o 22.09.2010, 13:25 | TomasW
Honza: Takže myslíš, že přes Safari můžu normálně surfovat (myslím, že tohle je opravdu zdarma) ale maily stahovat už ne? Zdá se mi, že to tak bude, protože když jsem stáhnul nové maily přes iphone - mám vytvořen účet na yahoo - tak se kredit strhával... Dokážete kdyžtak doporučit i T-mobile nějaký rozumný paušál pro Iphona?? Případně jaký používáte u Iphona vy a kolik měsíčně platíte...
o 22.09.2010, 13:27 | MaSuZaPi_Honza
určitě, hlavně se můžou účtovat všelijaký aplikace okolo, který využívaj internet a ty ani nemusíš vědět že běží na pozadí a aktualizují se např.
o 22.09.2010, 21:15 | rcman
Měl jsem Surf+ když to tenkrát T-Mobile spustil. Stálo to asi 99,- za měsíc. Měl jsem to na SE W800i kde jsem jenom instaloval přes Javu Opera mini přímo od T-Mobile. První akce dopadla tak, že jsem se párkrát kouknul na net a přišlo vyúčtování jenom za data cca 3000kč. Takže reklamace. Pak mě to nákej frajer přes pc atd nastavil přímo na prodejně a makalo to úplně v pohodě. Ovšem, žádný stahování přes to nešlo.

Potom jsem koupil Samsung i900 Omnia, a tam se mě po čtvrt roce nepovedlo přes nikoho dostat takový nastavení aby se to pokaždý bez problémů připojilo. A já pak nemusel platit data za kb.
Tak jsem to zrušil. Ale na Iphona to rozhodně nerozběhneš!
Kamarád kůli tomu temkrát přešel k jinýmu operátorovy, kde mu nabídli rozumnej paušál na net v mobilu, a nemusel pořád kontrolovat co mu to kde stáhne a jak se připojí...
o 22.09.2010, 21:21 | madmaik
ja sem si platil u t-mobile nejakej internet za cca 150 na mesic tusim ze s fup 50 nebo 100mb a v poho to fungovalo,pouzival sem vsechny app hlavne pocasi a googlemaps a nic na vic mi ve vyuctovani nechodilo.pak sem presel s cislem k vodafone kde mam neco podobnyho za podobnou cenu a to samy,vsechno v pohode,po vycerpani fup to akorat bezi pomalejs.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3967 sekund.