Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pro pobavení

o Navštíveno 921x o
o 07.09.2010, 11:51 | Nismo.Power
nevim zdali bylo nebo nebylo.... ale sranda ;-)

Žena: Dala bych si chipsy.
Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.

Ž: Jak vypadám?

M: No jak bys vypadala.

Ž: To se tě právě ptám.

M: Mně je to přece jedno.

Ž: Tobě je jedno jak vypadám?

M: Ale není mi to jedno, co furt máš?

Ž: Já nic nemám, jen že jsi říkal, že blbě vypadám.

M: Cože jsem říkal?

Ž: No že blbě vypadám.

M: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš.

Ž: Jak moc?

M: Co jak moc?

Ž: Jak moc se ti líbim?

M: No normálně - moc.

Ž: Tak normálně nebo moc?

M: No moc, no.

Ž: A jak moc?

M: Šmarjá, moc moc. Necháš mě dívat?

Ž: Já tě rušim? Tak já tě rušim a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusim být.

M - mlčí

Ž: Ty mlčíš? Takže tu nemusim být?

M: Cože? Ale jistě že tu musíš být.

Ž: Musim? Tak já musim? Jisteže musim! Kdo by ti pral a vařil, že?

M: Ale přece víš, že tě miluju.

Ž: Nevím. Jak to mám vědět? Jak mě miluješ?

M: Montoya se tlačí na Schumachera Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu?

Ž: Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš!

M: Počkej prosímtě chvíli. Jedou 49 kolo, ještě tři a budeme si povídat.

Ž: Musím ještě žehlit.

M: Tak běž žehlit.

Ž: Jisteže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat.

M: úpění Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlim já.

Ž: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.

M: Nikdy.

Ž: No jistě, to jsi celej ty.

M: Dáš už pokoj, prosím tě? Za chvíli bude konec.

Ž: Ne za chvíli. Hned je konec. Mám toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet svý mládí s někým, jako seš ty.

M: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosím tě chvilku mlčet?

M - odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě

Ž - naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsů

Ž: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jíst, co?

M - zoufale chytá hlavu do dlaní...

-------------------------------

Setkají se čtyři kamarádi, kteří se už neviděli 30 let. Po několika drincích si jeden musí odskočit na toaletu. Ostatní tři si začnou povídat o svých dětech.
První říká: " Jsem tak strašně hrdý na svého syna! Studoval Economy and Business a hned po škole mu nabídli dobré místo ve velmi dobré firmě a nakonec se vyšplhal úplně na vrchol a dnes je prezidentem firmy! Dnes je tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil nejnovější model od Mercedesu!"
Druhý povídá: "To je bomba! No, ani já se nemusím za svého syna stydět. Začal v letecké společnosti, potom vystudoval školu a stal se z něj pilot. Později se stal partnerem ve firmě, dnes vlastní většinu akcií. Ten je dnes tak bohatý, že svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám koupil úplně nové letadlo.
Třetí vypráví: "To je super!! Můj syn vystudoval stavební inženýrství, začal podnikat a dnes vlastní jednu z největšíc stavebních firem světa a je z něho multimilionář! I on si mohl dovolit koupit svému nejlepšímu kamarádovi k narozeninám obrovskou vilu!"
V tom, jak si ti tři začali navzájem srdečně gratulovat, se vrátí ten čtvrtý a ptá se: "Co si tu tak srdečně gratulujete?"
Jeden odpoví: "Právě se bavíme o tom, jaké máme úspěšné syny a jak jsme na ně strašně pyšní! No a co Tvůj syn?"
Ten čtvrtý na to odpoví: "Můj syn je buzerant, živí se tancováním po nočních klubech." Ostatní tři ho se sklopenýma očima začnou litovat: "To je škoda, to je zklamání!"
A ten čtvrtý jim na to povídá:
"Proč??? Já se za svého syna nestydím! Je to přece můj syn a já ho mám rád! A věru zle se mu nevede. K posledním narozeninám před dvěma týdny dostal překrásnou vilu, nové letadlo a nejnovější model Mercedesu od svých třech frajerů!"

o 07.09.2010, 12:11 | kamil306
ten druhej četl Mareš v ranní show, ale je pořád dobrej:-)
o 07.09.2010, 12:41 | Kamil
ten druhej je masakr :)
o 07.09.2010, 12:56 | P3RF3KT
tak ten druhej ma necekanej závěr :-DDDD
o 07.09.2010, 13:03 | endru.ondra
ten druhej znam ale je dobrej :)
o 07.09.2010, 14:31 | Area51
Tak ten mě složil, ze židle :o))) To je masox.. :o)) A první je dost ze života no.. :) Uplně mi to připomnělo neživíš, tak nepřepínej! :o)))
o 07.09.2010, 20:57 | Bladzej
první mi spíš připomělo lesbitchky :D
o 08.09.2010, 11:46 | Veva
ten druhej je mazec!!! :-D :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4762 sekund.