Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sherlog vs pojištění proti krádeži

o Navštíveno 629x o
o 06.09.2010, 11:51 | AllInOne
Přemejšlím, co by bylo lepší

Máte ojeté auto, řekněme cena okolo 500 000 Kč a chcete předejít té nepříjemné věci jakou je odcizení.

Máte 2 možnosti:

- do auta si nechat namontovat zařízení na sledování vozu - třeba Sherlog

- nechat si udělat pojištění proti krádeži

Oboje nepřichází v úvahu, kvůli celkové sumě

Sherlog:
cena montáže 17 000 Kč
provoz ročně: 6 600 Kč

pojištění proti krádeži:
cena asi 13 000 Kč / ročně

Otázka pro Vás:

co byste si zvolili a proč? Popřípadě uvítám jiné zkušenosti.

Díky

o 06.09.2010, 12:28 | prohifi.cz
Nejlepsi by mi prisel alarm s GSM pagerem (napr. Jablotron Athos 1803) napojeny na pult centralni ochrany (e-rex) a k tomu havarijku. To uz je ale mimo limit jak pises.

Pak bych dal do auta klidne nejaky levny alarm + GSM pager od Pavla + nejake dalsi nestandardni zabezpeceni (minimalne treba vyvest zasuvku na diagnostiku jinam nez ji bezne bude zaskodnik hledat).
Dal bych objednal sadu na vyleptani VINka na skla ... zlodeji to nemaj radi a stoji to odhadem 1500-2000 Kc, udelas si doma sam.

Pak mas na GSM alarm a VINko na sklech automaticky slusnou slevu na havarijku. A havarijku ti pri trose stesti nekdo udela za hodne prijemnou cenu.
Kdybys chtel, mam cloveka, co zarizoval havarijku mne, ale takovych lidi je i tady na foru spousta.

Tohle mi prijde jako takove rozumne reseni s pomerem cena/kvalita.
o 06.09.2010, 12:35 | Rudi
Já bych určitě radši volil plnou havarijku + pískování( třeba u Uniqy je za polovinu - 800Kč a navíc máš slevu tušim 10%) + alarm ve stylu Jablotronu.
Pokud se jedná o koncernový auto, tak ta nejistota tam bude pokaždý, ale tímdle jí o dost zmenšíš. Mě spíš poslední dobou přijde, že v Čechách krádeže trochu poklesli a díky otevřenejm hranicím jezdí většina čorkařů spíš do Německa, Rakouska, kde ty auta přece jenom nebejvaj tak dobře zabezpečený( ale je to můj subjektivní pocit - nekoukal sem na žádnou statistiku).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.