Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > TIP na filmy ... v tomhle pocasi...

o Navštíveno 1155x o
o 01.09.2010, 11:42 | Knightey-
Jelikoz clovek doma marodi, tak cim jinym zabit cas....
Predevcirem jsem koukal na TEKKEN, prevazne z povinnosti jeslikoz na CSFD to ma kolem 44% hodnoceni. Ale nebylo to nejhorsi :)
[ Link ]

Vcera jsem koukal na dalsi film a to Blood and Bone. Na csfd to mas pres 70% hodnoceni. Ale film se mi docela libil, je to sice proste typicky film tehle hrdinu s bojovym umenim ale ma to smrnc :)
[ Link ]

A jeste pred spanim jsem koukal na ocekavany film tohoto roku, udajne se "melo" jednat o nej film tohoto roku. The Expendables, rezije, scenar a hlavni role sam Silvestr Stallone. Dale je to obsazeny vsema nejlepsima akcnima hrdinama meho mladi, vic CSFD [ Link ] ma to hodnoceni pres 80% na csfd.
Je to typicky film pro Stalloneho, sem tam dobry hlasky, jinak akce za akci ktere jsou prehnane aby divaka bavily a takova zbrkla kamera. Ale clovek pokud videl ostatni podobne filmy tak je to s tou kamerou stejny. Za me proste ale pekny. Trailer zde [ Link ]
Na to kolik je Stallonemu tak nejakou tu formu ma :) Sem tam nejaky ten vtip a utahovani si ze sebe. Cili dobry :)
Pak jsem asi pred cca 2 dny videl film Passengers, na CSFD 53%, je to takove drama. Dost zajimavej film :) Tam zapomente na strileni, akci atp. Je to na premysleni. A do konce filmu jsem nevedel co a jak. Asi ve 2/3 jsem lehca zacal tusit ale stejne, prekvapi to. Ikdyz ty prvni 2/3 jsou takove zdlouhave...
trailer zde -> [ Link ]

Tak snad nekomu pomuze ukratit chvile nudy v tomhle pocasi. Kdyby jste mel taky nekdo nejaky dobry tip, dejte info :)

o 01.09.2010, 12:07 | Fordik | Upraveno: 2010-09-01 12:23:08
Je to sice z minulýho roku, ale mě se ten film fakt líbil [ Link ]
docela se pobavíš u [ Link ]
dále [ Link ] taky není špatný, ale je to takovej ten film co nenadchne ani neurazí.
Lehká odychovka s rychlou kamerou [ Link ]
a hodně slušný thriller [ Link ]
o 01.09.2010, 13:34 | muSlim
You don't know Jack (2010)
o 01.09.2010, 14:24 | Kamil
seriál Entourage - pro mě jeden z nej seriálů, Ari Gold rulezz
o 01.09.2010, 14:28 | Rajdlos
docela mne prekvapil snimek Muzi, co nenavidi zeny
o 01.09.2010, 15:00 | Kamil
Rajdlos - jj to je super, jsem zvědavej na další dva kousky
o 01.09.2010, 15:32 | koren
sice ot, ale me vcera prekvapila tv barrandov s Hell ride:-)
jinak CSFD a jeji hodnoceni radsi nekomentovat...
o 01.09.2010, 15:35 | choze
zajímavý jatka
[ Link ]
o 01.09.2010, 15:54 | Klobouk
jeste zde zminim jedno dilo ktere jde aktualne v kine. "Posledni vladce vetru 3D" sel sem na to proto ze zrovna vsechno ostatni zajimavy co ted bezi uz sem videl a muzu rict ze doporucuju tuto verzi kazdemu kdo ma zajem videt film s nejhorsim dabingem od roku cca 1989. Neuveritelne,nepopsatelne. Film jako takovy je sice taky becko,ale s tim sem pocital,ovsem deti v hlavnich rolich jejichz texty v cestine ctou jine deti me fakt poslali do kolen.
o 01.09.2010, 16:46 | rcman
Já za sebe můžu doporučit " Starý páky" s Travoltou a Wiliemsem. Bezva sranda. Nebo třeba " Sherlock Holmes" příběh takovej zvláštní ale má to super střih a kameru.
o 01.09.2010, 16:53 | fredh
tady vlákno ode mě.

Filmy, co v topicu někdo doporučil, tak většina za to stojí

[ Link ]

Za sebe, nej film s Denzelem Washingtonem- Muž v ohni- to je asi můj nej film
o 01.09.2010, 17:17 | Cenda
me prekvapilo docela Zlo mezi nami: [ Link ]
nebo Nas vudce [ Link ]

jinak z poslednich stazenych filmu se dalo koukat na:

Elitni jednotka [ Link ]
Mesto bohu [ Link ]
Green zone [ Link ]
Smrt ceka vsude [ Link ]
o 01.09.2010, 20:17 | Francouz
Počátek [ Link ]
o 01.09.2010, 21:11 | Bladzej
Nedávno sem viděl Hard candy [ Link ] sice to má 70%, ale nebylo to špatný.
o 02.09.2010, 10:46 | Fordik
rcman: na ty sem zapomněl. Starý páky doporučuju moc!!! Já u toho řval smíchy, jak si třeba prohodili prášky :o) Travolat měl pak bezva škleb ;o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3911 sekund.