Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nečas, překvapil

o Navštíveno 781x o
o 26.08.2010, 07:48 | Arnie_one | Upraveno: 2010-08-26 08:02:35
Abych jenom teda nebyl neustale negativni na nasi vladu, tohle se me moc libi, tento pristup.

[ Link ]

K jaderné elektrárně Temelín či Benešových dekretech "není co dodat"

"Záchranný plán (pro Řecko) bereme na vědomí. Nemáme ale v úmyslu se k pomoci Řecku připojit.

-----------------------
Kurier připomíná, že politik začal šetřit i sám. Nemá ochranku a na cesty do sousedních zemí nelétá, ale jezdí autem.

Tohle se me libi nejvic, kdyz setrit, tak vsude. Kdyz tohle uvidim u vsech, tak to zacnu chapat, do ty doby moc ne.

Jinak at jdou rakusaci dopr....., tenhle narod me teda leze se svyma vyrokama na nervy. Jak se na to divate Vy ostatni ?

o 26.08.2010, 07:59 | Milhauzz
Já se na to dívám takhle:

Rakušáci jsou mi někde, ten jejich stop temelin je už vážně trapnej, ať si hledí svýho, my se jim taky neserem do hořících tunelů a padajících lanovek.

Jinak Nečas je frajer, když šetřit, tak od sebe. Sice ne každý tuhle úsporu uvidí, protože má plat vyšší než ten kdo bude na něj notoricky nadávát, ale za snahu šetření, palec nahoru.
o 26.08.2010, 08:31 | Tuner#2
Asi takhle. Já jsem zatím s výsledkem voleb spokojen...
o 26.08.2010, 08:58 | Kamil
jako Tuner#2
o 26.08.2010, 08:59 | Crimson
Za mě také OK, vypadá to, že některým šmejdům a firmám jdou pěkně po krku, vždyt to není možný, stavíme nejdráž, jezdíme nejdráž, to už bylo do nebevolající !
ale Kalouska musí trochu krotit..
o 26.08.2010, 09:55 | Mr.Scully
Rakušáci do prdele, ale tenhle názor naštěstí sdílí většina našich politiků, řekl bych :-)

Jinak znám člověka, který se jadernou energií celkem intenzivně zabývá a na moji otázku, jestli se v Temelíně může něco stát, se vyloženě smál - prý je to naprosto vyloučené, prý je to úplně jiná konstrukce/technologie než v případě různých starších elektráren (nejen Černobyl, tuším že i v USA byly nějaké menší havárie). Takže mu celkem věřím a nebál bych se toho :)
o 26.08.2010, 14:58 | JP | Upraveno: 2010-08-26 15:10:23
Ono si stačí přečíst něco o konstrukci JETE a o tom jak funguje grafitovej reaktor vs. tlakovodní. Komukoliv kdo to udělá je pak docela jasný, že riziko opakování Černobylu v Temelínu neni vůbec možný. Může se tam něco stát, ale z principu to nikdy nebude mít ani zdaleka takový následky.
o 26.08.2010, 15:24 | Kacko
To je proste jen politika. O vybuch jim ani tak nejde. To by protestovali i proti jinym elektrarnam..

foto k příspěvku  od Kacko

o 26.08.2010, 23:46 | X-sat (M)
Jsem také spokojený, i když jako státem placený, lehce nervózní...
o 27.08.2010, 00:47 | kozlustechnykus
Nejsmesnejsi na tom je, ze prakticky cela produkce toho slavnyho Temelina tece do Rakouska. Nebo jeji ekvivalent.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3207 sekund.