Navštíveno 711x

25.08.2010, 15:05 |
TROY Frčim směr letiště tak se chci optat jak je moc v pátek večer ucpaná Jižní spojka :o) Počítám,že tak kolem 9tý večerní.

25.08.2010, 15:12 |
Kapka (M)
když už jsme u toho?patek navečer..cca 18 hod barandovská spojka?směrem od letište..pojedu na Křivonosku..jeste je to tam rozkopane a cpe se to do jednoho pruhu za odbockou na Zličín?
Jo rozkopany to je, cpe se to do jednoho pruhu, pokud tam nebude bouracka, tak kdyz je ouvej, tak to mas projety za 15min.

25.08.2010, 15:19 |
TROY to budu taky absolovat nějakej pruh? ))))
Smer letiste je to sice taky prevedeny do protismeru, ale jsou tam dva pruhy, takze pohoda. Pokud neni bouracka.

25.08.2010, 15:31 |
Kapka (M)
prave když jsem tam jel naposledy..teda streda nejak okolo 18hod..tak to stalo už u odbočky na Zličin :-( ..tak jsem to nastesti objel pres ty prdelky a vyjel jsem na Barandově..vezl jsem neco barandovske bandě :-)
No ja pojedu v patek od Berouna, mozna by stalo za to sjet na D5 a na 14km sjet, vzit to pres ty prdele a vyjedes u Mnisku.
jižní spojka kolem 21tý už je naprosto volná....
na okruhu je to stále rozkopaný a stále to tam postává....kolem 18tý to tam ještě bude stát za h....
Kapka: sjel bych za letištěm na Bílou Horu a přes Strahovskej tunel na Strakonice...

25.08.2010, 20:16 |
JP Kapka: Občas to tam teď ve špičkách stojí už v tom kopečku před odbočkou na Plzeň, nedávno jsem tam strávil skoro hodinu (a to jsem se chtěl dostat jen na rozvadovskou spojku)... je teda možný že tam byla nehoda, ale nebylo to poprvé. Když to bylo poprvé, tak jsem zrovna pospíchal a dobržďoval za kolonou i očima:)

25.08.2010, 20:23 |
TROY díky všem za info :)