Navštíveno 605x

ahoj,nevedel by nekdo jak si nastavim mp3 pisen do tonu oznameni sms?vyjedou my tam pouze origo nokiacke melodie,ale chtel bych tam svoje mp3 co mam ulozene v mobilu,na klasicke vyzvaneni hovoru my to vyjede vsechny pisne co mam v mobilu ale u sms zprav ne.nevim ale tedy jestli to vubec jde.Za rady diky.
a to same vlastne i u tonu budiku,jsou tam pouze origo melodie .o((

24.08.2010, 18:57 |
Brnďa jde to, me to slo, vzdycky sem si dal misto melodie polozku vlastni nebo tak nejak a pak sem si nasel v telefonu co sem potreboval
pokud je máš ve správném adresáři Zvuky - Digitální tony tuším, samo ti je to nabídne..
martin-nic jsem nenasel
Ozzy-no mam je ve slozce skladby kam se my sami ulozily

25.08.2010, 16:36 |
P@vel pusť si tu MP3 v přehrávači, dej VOLBY, a dole je JAKO VYZV. TÓN.
malé OT: Jestli ti můžu poradit. Vem tu sviňu a jebni s ní vší silou o zeď. V rachotě si to koupilo ředitelstvo a já s tím lítal furt imrvére po servisech. To není telefon, to je prokletí!
P@vel:ale ja nepotrebuju vyzvaneni na hovor,ale vyzvaneni na sms
Lucni.Konik-nemam duvod stim svihat,pro me jsou nokie nejlepsi telefony a uz jsem jich par mel a slapaly bez problemu kazda minimalne 3roky
melodie musí být ve formátu amr pak jde dát jako vyzvánění na sms
neni zač,mam jí taky a tak sem taky zjištoval
Já mám nokii taky, prahystorika 6230i. Bohužel Nokii se "N"ková řada bych řekl moc nepovedla.
tak jeste rada blika my modra diodka vedle te kamery na videohovory,vi nekdo jak se vypina?(bohuzel manual nemam).diky

10.09.2010, 10:26 |
macomb | Upraveno: 2010-09-10 10:39:13
Ahoj, nevím jak N73, ale mám N82 a mám to tak, že mám hudbu nebo vyzváněčky uložený na kartě v adresáři Music nebo Zvukové klipy/digitální zvuky a oboje adresáře mi v nastavení tónů ukazuje ve výběru. Veškeré tóny my jdou nastavit jako mp3(sms, budík, kalendář apod.)