Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: dalkove ovladani na Fabii I (neorigo)

o Navštíveno 1159x o
o 23.08.2010, 22:00 | Knightey-
Mamce na aute zaclo blbnout dalkove ovladani, proste z niceho nic ji zacne auto blikat varovkama. Nekdy houkat atp. Na dalkovem ovladani svitili miniaturni cervene tlacitko :) Tak jsem vymenil baterky a den byl klid ale zase to zacne proste zniceho nic blikat varovkama. Kdyz se auto nezamkne dalkovym ovladani tak je to OK ale pak pri odemknuti to zacne houkat.
Proste si to zije svym zivotem (c) H-Honza :D :D
Cili co s tim? Da se to nejak vyresetovat ci nastavit? Ani nevim co to je za dalkove ovladani a od jake firmy.

foto k příspěvku  od Knightey-

o 23.08.2010, 22:00 | Knightey-

foto k příspěvku  od Knightey-

o 23.08.2010, 22:03 | mikísek
zkus projít kabeláž od příjmací jednotky jestli tam nekde neni kabeláž špatná, bejvá tohle kontakt...
o 23.08.2010, 22:30 | tommas
Výrobce je Portman, jestli Ti to pomůže...
o 23.08.2010, 23:37 | Knightey-
Hmm kdyz ja nemam ani paru kam se dava RJ od toho dalkace :)
Proc mi blikal ten dalkac cervene?
o 24.08.2010, 08:23 | carelectronic
Je vadný mikrospínač zamykacího tlačítka,takže mikropájka a vyměnit,nebo nakódovat jiný.
o 24.08.2010, 08:28 | tommas
ŘJ se dává do přístrojovky, někam kde je místo a možnost napojení na elektroinstalaci auta. Hledal bych ji buď za budíky nebo bude ze spodní strany, nad koleny řidiče u relátek. Černá krabička s drátovou anténou a spoustou kabeláže.
Měl jsem u jednoho auta podobnou závadu, byl to mikrospínač v jednom tlačítku - to by i vysvětlovalo proč Ti svítí ta červená kontrolka na ovladači - promáčklý mikrospínač.
A to máte jenom jeden ovladač?
o 24.08.2010, 19:03 | Knightey-
Tak prave ze zadny druhy ani treti dalkac neni :(
Jinak na dalkaci to mikro cervena ledka po vymene baterek nesviti.
A aby to nedelalo blbosti, tak mamka na noc auto zamyka normalne klicem jenom. Rano ho odemkne, spusti to alarm jakmile otevre dvere. Tak je zavre, zamkne auto dalkacem a odemkne a pak muze jet. V praci to zamkne normal klicem a pak i normal otevre a alarm se nespusti. To same kdyz jede do mesta vse je ok, jen akorat kdyz to necha pres noc.
Jako kdyby se to samo zaalarmovalo kdyz to dlouho stoji.
Kdyby byl v prdeli ten mikrospinac v ovladaci tak by to nefungovalo vubec ne?
o 24.08.2010, 21:11 | carelectronic
Je to alarm Portman,jak už bylo napsáno,v programovém menu zrušit automatickou aktivaci.Jestli jde dálkovým ovladačem aktivovat a deaktivovat alarm,tak ovladači zřejmě nic není.
To,že se to chová tak,že: "Proste si to zije svym zivotem (c) H-Honza "
bych tipnul na laickou instalaci rychlosvorkami.
Prostě otevřít a podívat,opravit to určo půjde.
o 24.08.2010, 21:35 | carelectronic
Tenhle mi sem také přijel s tím,že si to žije vlastním životem,za jízdy se spustí alarm atd...

foto k příspěvku  od carelectronic

o 24.08.2010, 21:35 | carelectronic

o 24.08.2010, 21:36 | carelectronic

o 24.08.2010, 21:36 | carelectronic

o 24.08.2010, 21:37 | carelectronic

o 24.08.2010, 21:39 | carelectronic
Prodřené vodiče namotané na volantové tyči,takže,záleží jen na tom,kolikrát otočíš volantem,a žije to jinak :)
o 24.08.2010, 21:46 | Knightey-
hmm a kurva, tak do takovehle situace se dostat nechci to to radeji nekam odvezu :D a nebo ho uplne zdemontuju :D
o 25.08.2010, 07:27 | H-Honza (M)
A to co popisujes se deje jen kdyz je ovladac v dosahu?
Jesli jsi zkousel z nej treba vyndat baterku a zamknout auto klicem.

druhej pripad - ta kOktavka mi silne pripomina instalaci jabltron alarmu s pagerem co mi delali v Honde v Mlade Boleslavi.
Kdyz jsem sundal spodni plast vypadlo na nem par skatuli, relatek, a hromada volnych vodicu.

o 25.08.2010, 08:41 | tommas
carelectronic, H-Honza (M):
to je oblíbený způsob instalace v našich servisech, měl jsem to Octávce taky...
Nejabsurdnější je, když dodavatel vyžaduje odbornou instalaci v servise pro uznání záruky a pak to vypadá takhle.
No a z téhle voloviny mi jde hlava už vůbec kolem, to by se mělo zakázat, z toho jsou taky akorát problémy:

foto k příspěvku  od tommas

o 25.08.2010, 08:47 | H-Honza (M)
tyhle rychlospojky jsou maly zlo...
ten kdo me delal alarm s pagerem se vyzival v Kroutilovych (c) spojkach zamotanych do izolacky.
Zadny konektory, pajeni, smrstovacka apod. Na LukeJeepa zamotany vodice do sebe pretahnuty izolackou.
o 25.08.2010, 22:55 | Knightey-
Neda se to treba jen nejak vyresetovat? :)
o 26.08.2010, 07:51 | tommas
Reset je odpojeni baterky, pak musis znova programovacim tlacitkem naladit funkce tak jak potrebujes...
o 26.08.2010, 08:51 | carelectronic
Odpojením baterky není reset,eproma si to pamatuje,naprogramovat tlačítkem,ale bez tabulky nenaprogramuješ nic.
o 26.08.2010, 12:02 | kozlustechnykus
Co mate proti tem rychlospojkam, co sem dal tommas?
o 26.08.2010, 12:28 | kozlustechnykus | Upraveno: 2010-08-26 12:39:35
double
o 27.08.2010, 01:13 | george8
ty slavny rychlospojky sou uplne napicu, nikdy ti neudelaji poradny spoj, kolik sem jich uz videl, vytavenych - skoro zhorelych, zaoxidovanych .. atd. Nehlede na to kdyz to ma prenaset dejme tomu nejakou vetsi proudovou zatez .. proste katastrofa. Nejlepsi spoj, je motany spoj, ale musi byt fakt dobre udelanej. No a vrstvu kvalitni a pruzne izolacky, prez ni jeste dejme tomu textilni pasku tesa, a je to cajk. Tento spoj na rozdil od pajeneho se proste neukrouti. Ponevadz kdyz zapajis dratek na druhej, tak ten spoj je maximalne pevnej v zapajenym miste, pak nasleduje hned buzirka ve ktere uz tak pevnej spoj neni, a tak se to muze logicky ukroutit.

Toho portmana bych zkontroloval, hlavne jak je napojenej .. ae stejne je to shit :o) takze bych se nebal lepsiho zarizeni, hlavne odborne namontovane.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.