Navštíveno 779x

toto video mě ukazoval H-Honza před 14 dny na YT... fakt luxusně natočený...
Tohle auto, na to jakej je to rok vyroby, je proste pecka...

19.08.2010, 08:14 |
Veva jako pepíno, luxus!!
Tak to mě po dlouhé době vzalo za srdíčko... mistrovská práce
Nášlap tohle video i to auti... prostě mazec :o)
Hooodne povedene. Super hudba, auto i zpracovani.
Toto video jsem nedávno našel se mě zdá na Youtube. A docela sem se do něj zasekl jako luxusně natočený mrtě hudba k térá tomu padně prostě jak říkáte na tu domu mrtě videjko. Ale zas nějak museli zaujmout na jejich jedinej Supersport.. teda co jsem četl
[ Link ] jen tak pro zajímavost pěkná
moc pěkný videjko! vzpomněl jsem si na jedno videjko co mě v poslední době taky hodně zaujalo
[ Link ]
Paráda, jak auto tak i video :)
paráááda, navíc ty záběry na Ringu jsou moooc pěkný (jj, holt jsem "Ring junkie" :-D)
luxusní video... čekal jsem na konci něco ve stylu (konceptu Bmw turbo r.72): ...jen ukázka 20 let starých možností
[ Link ]
Velká parádička! Zase mi trochu mrazilo na zádech.
Jinak když jsem slyšel: "I race to win,..." říkal jsem si, to musí bejt Senna a taky že jo, to byl fakt masér největší - i když měl poslední kolo náskok jako kráva, tak furt jel plnej knedlík na hranici.
martin.dusa : taky hodně hezký..... člověk by to tipnul na nějakou floridu a ono je to v čechách natočený :D ..... ostatně to se pozná i podle toho že tady jezdí dost BMW což neni celosvětově zrovna obvyklý auto na drift a je to spíš pouze ve střední evropě kde je nedostatek nissanů a toyot :)
cervin : fuj ošklivák :))))
Parádní video a NSX je krásné auto. Zrovna v poslední době sleduji videa S Toyotou MR Turbo, také zajímavé auto.
Video paradni, taky si dovolim pridat podle me hodne povedeny video z lonsky LandCruiser Party :)
[ Link ]