Navštíveno 577x

Koupil sem od kámoše auto s tím, že mi to nechá bez přepisu. Dá se to nějak udělat aby on byl nahlášenej jako majitel vozidla a já jako uživatel? Z toho důvodu, že kdyby např. náhodou došla nějaká pokuta tak aby to přišlo přímo mně, aby s tím neměl nějaký běhání atd. díky

18.08.2010, 17:48 |
cezetko | Upraveno: 2010-08-18 17:58:47
rozlišuje se vlastník a provozovatel vozidla. To je přesně váš případ

18.08.2010, 18:09 |
Hanes Ptal jsem se na to na dopravce a při změně provozovatele se ten okologickej nesmysl prý platí taky.
at to na tebe regulérně odhlásí a hotovo.... ty si majitel protože si v odhlášce, máš SPZ, máš povinný ručení na ty SPZ a máš řidičák..... že si v TP v odhlášce neni problém protože by si "měl dohlásit auto po odhlášce do nějakejch dnů" ale "měl" takže nasrat.....
jezdim tak ted taky jednim autem a nic nikomu platit nehodlám natož poplatek kterej jde bůhví kam za bůhví co.....

18.08.2010, 20:08 |
Kesam NP: Na fiestě?:-)

19.08.2010, 08:22 |
Veva jako Nismo, taky mám auto v odhlášce a spousta lidí co znám taky... pojistku mám na sebe a zbytek.........nasrááát! :-D
jo, taky sem takhle jezdil v odhlášce, až mě jednoho krásnýho dne zastavili policajti a už to jelo... nakonec sem skončil ve správním řízení, vubec se s tím nemazali. takže takhle to už opravdu řešit nebudu ;-)

20.08.2010, 01:02 |
JR Žádost o zápis změn údajů zapisovaných do registru silničních vozidel jsou osoby uvedené v § 11 zákona povinny podat do 10 pracovních dnů od vzniku skutečnosti, která zakládá změnu zapisovaného údaje.
A jaka je tam moznost postihu? Nebo je jen ulozena povinost a sankce zadne?