Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > krbová kamna -rada

o Navštíveno 461x o
o 12.08.2010, 09:44 | jozamucha
prosím o radu - plánujeme ( ještě před zimou ) krbová kamna do okálu , potřebujeme nějaký slabší ( do 8kW ) , aby sme se v obýváku neuvařili . Bude to v okále , v obýváku cca 32 m2 .
Stačí když vytopíme obývák ( je mi jasný že přes ty zdi toho vytopíme víc ),rozhodující je cena .

umíte někdo za nějaký dobrý peníze ? nebo aspoň poraďte jaký případně na co se zaměřit a na co si dát pozor . díky

o 12.08.2010, 14:53 | Only_One
já mám doma krbovky od Haas a sohn VASSA II. Mají hezký moderní vzhled a celkem si poradili s obývákem a kuchyní 50m2. Jediné co mě na nich vadilo že se zakuřoval spodní proužek na skle cca 4cm kde se špatně oplachovalo sklo. Je to plechové se šamotovou vystýlkou, takže ty kamna pak nesálají a jak se přestane topit .... dneska bych se podíval po nějakém modelu co by se uměli maličko naakumulovat a sledoval bych i účinnost kamínek a ptal se jak dlouho hoří poleno a pod.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3405 sekund.