Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Životní prostředí? Srat...

o Navštíveno 745x o
o 03.08.2010, 18:01 | crestik
mám ještě horkou hlavu, tááákže. Zbavuju se bordela z baráku a garáží, chcu být spořádaný občan, tak jsem naložil několik starých pneu, autobaterku a velké pixle s nějakým sračkolem, že to odvezu do nebezpečného odpadu do vodlejšího města (25tis), bo u nás (3tis) žádný šrot nevedem. Dojedu tam a týpek hned, odkud jsem, že s těma barvama bude problém, a ještě že jsem odjinud a že gumy jsou za 5kč blabla...říkám že zpátky to nepovezu, že mě nějaké desetikoruny nezabijou a on prej "jako 5 korun za kilo", jsem ze ho zeptal, jestli si dělá prdel...Napočítal mi to snad na 400, tak jsem mu řekl, že mu dám 200 a nechcu žádný papír...to zabralo.
Uzávěr: Ať si o mě myslí kdo chce co, příště na to zvysoka seru, neprojedu 15km, abych pak platil jak strhaný a bordel letí na nejbližší trochu rozumné místo. Howgh

o 03.08.2010, 18:05 | Vlastah
ehm, jak ze casto se zbavujes podobnych veci?
jednou - dvakrat rocne?

to ti prijde opravdu moc dat 2 kila za to, ze se nikde nebudou valet stary gumy?
o 03.08.2010, 18:05 | mourl
Bohužel nevím jak to všem může procházet.Za gumy by jsi správně neměl platit ani prd a to kdekoliv, zvlášť ne na sběrném dvoře.Vždyť ten poplatek si platíme už při koupi nové gumy ne? Po mě taky tenkrát chtěli 50kč za pneu v pneuservisu.No domu jsem je na z5 nevezl. Jinak u nás (v místě bydliště) na sběrném dvoře vše zdarma, i pneu a to jsem jim tam přivezl 8ks zrovna se mi sešli staré letní a zimní a nebyl problém.
o 03.08.2010, 18:07 | Only_One
já sem taky nikdy nic neplatil jako občan. Pouze jako firma když to tam vezeme tak se za to platí.
o 03.08.2010, 18:15 | Dexter
u nás na sběrným dvoře taky nic neplatim. a to vozim bordel všeho druhu.
o 03.08.2010, 18:16 | Legacy 2.5
K nám na vesnici 2x za rok přijedou pro sběr nebezpečného odpadu - Pneu, staré ledničky, TV, baterie, barvy, oleje atd., a nic se za to neplatí, takže dle mě jsou to pěkný ku*vy, že po tobě peníze chtěli.
o 03.08.2010, 18:21 | Lukaash
take tak ... vse "zdarma"
o 03.08.2010, 18:24 | dolph
zdarma pokud to vezeš do sběrného dvoru v místě bydliště.. když to povezeš vedle do města tak vždycky platíš..několikrát testováno :)
o 03.08.2010, 18:27 | crestik | Upraveno: 2010-08-03 18:38:20
Vlastah: Bordelu se potřebuju zbavit tolik, že tyhle věci jsou uplná prkotina. To bych si taky mohl říct u každé věci...kolikrát si kupuju auto, kolikrát jdu na svačinu atd.
A nasranej jsem o to víc, když se tu teď dovídám, že to musí brát zadara.
Mě prostě vytáčí ten systém, že kokoti zakážou 100vky žárovky (za rok 80tky), na každé pracoviště dají barevné koše, budou buzerovat za každou kravinu, na všechno navalí ekologické a likvidační poplatky a když se chcu něčeho správnou cestou zbavit, tak po mě chcou další peníze.
Ale že někomu kydá ropa do moře už čtvrt roku, a ještě dostane beztak dotace na opravu, že maj arabi nebo jací hadráci klimatizované zastávky MHD, to plýtvání energií není...grrr
Jo, a za gumy prej platí i obyvatelé toho města...mi bylo sděleno mezi řečí. Takže jdu psát email na měst. úřad, sice to bude bez efektu, ale dneska mám rýpavou :-)
o 03.08.2010, 18:47 | kozlustechnykus
U nas to taky berou jen tak. Lepsi, nez aby to lidi hazeli do pangejtu:)

Jo a ta okolo te spolecnosti litaji tezky miliardy na uklid.

[ Link ] Neco o tech katastrofach. Zajimave cteni.
o 03.08.2010, 21:26 | zazaa
nase prdel porada svoz bordelu nejak 1x do roka kdyz sem zrovna pryc a navic behem hodiny bylo plno takze jezdim 10km vedle do mesta s tim ze otevru telefoni seznam, vyberu na koho jedu ve zbernem dvore nahlasim nejake jmeno a hodim to tam :)
o 04.08.2010, 09:56 | Alííí
Jako dolph, u nás každou sobotu, pro MÍSTNÍ zdarma. (a to jsme jen 2 tis.) Zrovna ted jsem vezl celkem slušnej regiment - mikrovlnku, TV, 5x PC monitor, kazeťák, 2x pneu, a varnou konvici.
zazaa: Chytrej kluk... :-DDDDDD Co my v Česku všechno "neosereme".
o 04.08.2010, 12:31 | kondor
tak to máte supa u nás se za pneu taky platí (teda aspoň platilo) a to co si u nás účtujou za suť to je až nehoráznost :( sem byl vyhodit pár plotovek a trochu suti ( dohromady to nemohlo bejt vic jak 200kg )a hned chtěli 800,- tak se s nima začal táta hádat že to hodí na pole do cesty a najednou to šlo za 200,-
o 04.08.2010, 14:43 | War
crestik: docela se tě bojím - jak vypadá nejbližší volné rozumné místo, kam vyhodíš ten bordel?
o 04.08.2010, 17:16 | crestik
řeka, les, začínající skládka...Praha...je toho dost :-)
o 04.08.2010, 17:24 | Kesam
crestik: to seš teda pěkný prase!!!
Jinak u nás ve vsi do dvora vše zdarma uplně všechno.
o 04.08.2010, 18:56 | jura.j
jelikož su od fochu , tak to objasním.
co se týče podnikatelů , jasně , tí si to platijů , nevidím v tem problém ( oleje , sorbenty , směsný odpad , gumy) , mimo papíru , plastů , a vratných kusů elektro tzn. nerozebraný , to vše je gratis.
občan to má zdarma , stačí dat občanku , obce majů smlouvu s našů firmů , takže se to platí víceméně s ceny poplatku za popelnice , do teho je zahrnutý aj výjezd do jednotlivých obcí , takže kemu se nechce , mám jednů nebo dvakrát za rok kontejnery až u huby.

člověk se až diví , co sů nekeří schopní dovézt.
nejsu člověk posraný z globálního oteplování a podobných sraček , ale je poznat , že lidi se pomalý učijů třídit a nevyhazovat všecko a všade.

swep možná ví o vracovským ekodvoře , tak može přihodit poznatky.

uzávěr: děcka nebyďte hovada a nedělejte bordel :o)
o 04.08.2010, 21:22 | MazliG
zřejmě dobytek a anarchista v jednom .o) že řešíš takový píčoviny - nechápu ... .o(
o 04.08.2010, 21:29 | Pekys
Já teda nevím, ale za pneu jsem taky platil nějaký malý všimný na sběrným dvoře v místě bydlište. Ale jestli to byla 20, nebo 50...Pořád lepší než to házet někam do škarpy. Za to bych dával do držky a veřejně prospěšný práce.

Barvy, kyseliny a jiny chemikalie mi vzali bez problémů. Eletkro taky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.