Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dělá někdo v Joomle?

o Navštíveno 387x o
o 30.07.2010, 09:25 | Šestikule
potřebuji pro jednu firmu postavit web na redakčním systému, nic extra složitého, požadavky:
- možnost vkládání dokumentů ke stažení
- hlídání platnosti dokumentů (tj. aby si při vložení mohli zadat datum dokdy se má dokument na wbeu ukazovat)
- jazykové mutace
- základní SEO (pěkné URL)

Koukal jsem, že by to Joomla měla zvládnout. Nebo máte jiný tip (Drupal, apod.)? Zase abych zvládl nějak relativně snadno udělat šablonu na design. Rád bych využil něco hotovýho, není moc času to celé mastit v PHP/MySQL. Na druhou stranu, aby to bylo trochu open source a mohl jsem do toho když tak hrábnout a přizpůsobit potřebám.

o 30.07.2010, 09:54 | kuja
No na hrabnuti bych spis doporucil Drupal....Joomla je po letech vyvoje uz celkem slozita a nejasne okomentovana....hlavne myslim zdrojaky.
o 30.07.2010, 12:13 | koren
umime,delame.
o 30.07.2010, 12:49 | sencom
za me drupal, docela snadne i pro zacatecniky, teda pokud zvladat prolezat EN fora
o 30.07.2010, 13:01 | El_Vita
za mě WordPress
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.