Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lancia Musa - Jak je na tom???

o Navštíveno 1471x o
o 25.07.2010, 06:35 | rcman
Ahoj,

nákym způsobem se kamarád dostal k tomuhle autu. A měl by možnost ho získat za víc, než přijatelný peníze.

Jedná se o Lancia Musa 1,3 JTD (až na barvu. /plně to stejný jako tady [ Link ] )

Zjímalo by mě... Jestly je tady někdo kdo se stim kdy projel? Jaký jsou stoho pocity? Co provoz a spolehlivost tohohle typu motoru? Co ta automat. převodovka? Jak je to se servisem(kolik co může stát, a tak) ? Jezdí se stim víc do servisu, než kam by člověk sám chtěl? Jaký to může mít největší bolesti, závady?

Předem všem moc děkuji za pomoc a odpovědi.

o 25.07.2010, 11:36 | Luke-Jeep
Ja osobne jsem byl z tohohle auta velmi mile prekvapen... na venkovni velikost velmi prostorne uvnitr, jezdil jsem s nejvyssi vybavou takze hodne velky prekvapeni interierem (kvalita, pohodli) akroat jsem mel 1,9JTD. Nicmene tenhle motor ma kamarad ve Fiorinu a velmi me potesil agilnosti a spotrebou pri prijatelnem vykonu... nicmene s manualem. S automatem neporadim. Kdyz jsem se zajimal o ceny dilu, neni to nijak tragicky... v porovnani treba s Ackovym mercedesem rozhodne prijatelnejsi. Ze by se to nejak moc sypalo, to nee... zalezi na udrzbe

ted jen pockame na Nisma aby nam to zdrbnul :-D nicmene za me spise ano... zvlast pokud je dobra cena
o 25.07.2010, 11:56 | rcman
Luke-Jeep: Děkuji ti za názor. Cena je právě tak poloviční co se běžně prodávaji. Kamarád se k tomu nák dostal přes rodinnýho známýho co to má jako pozůstalost.

Velice by nás zajímal ten automat. Ikdyž ten se asi může po*at jak v Lanci, tak v MB nebo blbý Škodovce.
Spíše, kde by se to dalo v Praze rozumně servisovat?
o 25.07.2010, 12:24 | Knightey-
na automaty se specializuje firma KAPS [ Link ] je na ni slyset sama chvala :)
o 25.07.2010, 13:16 | rcman
Knightey- : Dobrej nápad. Zatím by mě spíš zajímalo jestly ta převodovka v Lancii je spolehlivá, nebo ne? Než to budem muset vozit na opravu s Prahy, někam za Brno...
o 25.07.2010, 13:49 | Knightey-
Co spis zkusit i nejake Lancia forum? .) Nebo zavolat primo na KAPS a zkusit se jich tam primo optat na jejich zkusenosti.
Ale pokud rikas ze ta cena je polovicni, cili nejakych 80 000,-Kc tak bych to absolutne neresil. Protoze za tuhle cenu mit auto z r.v. 2005 je velmi pekne.
Takze bud se mu to auto libi a je na tolik zachovale, ze proste at se sere hodne, malo ci vubec je skoro az bezpredmetny :)
Protoze ikdyby se v tom mel rok povozit, tak to proda minimalne za tu samou cenu co to koupil, neli vice ;)
o 25.07.2010, 15:57 | Nora
V tom není klasický automat, ale robotická převodovka = téměř nesmrtelná, má to klasickou spojku, ale robot ji hodně šetří, takže vydrží hodně. Jediné problémy se občas objevují v kabeláží, ale až tak za 10+ let.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3677 sekund.