Navštíveno 2887x

Po minulem vikendu kdy jsem po alkoholovem vecirku spal asi 3 hodiny jsem si rekl ze si musim najit jine piti nez redbull s vodkou,ale nemam sajnu co zkusit krom barbarskeho piva samozrejme :-D
Mate nejaky tip na dobrou michacku?

16.07.2010, 18:07 |
Augi Cuba Libre
Za me taky a nebo citrus se spritem ale to je takovy lepidlo
Captain Morgan a nějaká ta cola-cola :-)
Jeste nez jsem se naucil vodku s redbullem jsem pijaval semtex s absinthem,ale to je prakticky to same,akorat vyssi level :-D

16.07.2010, 18:19 |
koren tohle az si precte pivson tak ho klepne:-D
takze za nej hlasuju pro barbarske pivo
btw co mojito?

16.07.2010, 18:23 |
koren a existuje i varianta velkovyroby

Havana s kolou, Monster + Finlandia mint ( minule sem vypil 6monstru + flasku a bylo mi hej spal sem normal)
Fernet citrus + Tonic ? Je toho dost staci michat dle libosti :D Ja treba vcera pil Nestea broskev + Koskenkorva
mojito namichas sam , vse potrebne nakoupis v kauflandu :D Taky delame kdyz je bazen + gril :o)
Potrebuju piti co se da koupit (namichat) na kazde disce ci klubu a hospode,takze homemade mojito je out a vubec kdybych se z nej chtel ozrat nekde v klubu asi bych prisel na buben..... :-D

16.07.2010, 18:44 |
X-sat (M)
Jste strasne rozmazleny. Pivo a zelenou!!! :-D
já když nevím coby tak dám 5 rumů (božkov) do půllitru a doplním kolou. tyhle pití dám dvě za večer a mám vystaráno:D
No já jsem už asi 3tí rok na Semtex+vodka,ale začínám z toho blbnout,opice na hovno prostě.Teď zkouším klasiku-píva+prokládám to velkejma Becherama(obyč,ne tou sladkou srač*ou).
:-)
BATMAN - Absinth se semtexem je opravdu vyšší laťka, ale nikdy mi z takového večírku ráno nic nebylo, akorát jsem si nic nepamatoval :) Maximálně jsem občas viděl absinthovou vílu, ale jinak luxus pití.
X-SAT - pivo a zelená je taková sociál verze toho absinthu se semtexem. Podobá se to sice barevně, ale rozchází se to 3 dny dýl :)))
Jestli chceš něco cucat, tak cola s Morganem, chuťově velmi příjemný (na rozdíl od tuzemáku) a pokud to nepřeženeš, tak se nezliješ a usneš jako mimino. Vodku s redbullem už taky nepiju, nejde po tom spát a srdce buší.
Jestli jsi ostrej, tak pij martini s vodkou. Je to i docela levný, na opici ti jich stačí opravdu pár :-)
Gin + zlatej Jelcin a dochutit tonikem. Zni to blbe, ale jednu dobu sem si na tom celkem ulitaval a kocoviny bez problemu:)
ja bych vyzkousel rozhodne toto.
[ Link ]

16.07.2010, 19:43 |
Rudi baworák, fernet citrus s tonicem
Pánové, to fakt kalíte v tomhle vedru?

16.07.2010, 20:18 |
Kacko Ad. absinth + semtex - tohle piti jsem par let hodne hrotil a poskodilo mi to zaludecni stenu, coz vede k tomu, ze nemuzu jist hodne korenene veci a zkali me i 3piva. A to nemluvim o problemech s palenim zahy. Takze na to bacha, je to nebezpecny. A kdyz vam cpou pres krk 1,5cm sirokou hadici, aby si mohli prohlidnout zaludek, tak to taky neni moc fajn.
Jako ten semtex s absinthem ci vodka s redbulem jsou fajn piti,kocovina minimalni,ale leze to do penez a co je nejhorsi tak po tom clovek fakt neusne bo se po 3 hodinach vzbudi a spat uz nemuze..... jinak bych to neresil

16.07.2010, 22:30 |
Tichy Piju Bacardi s colou. Taky jsem kolikrat pil vodku s redbullem, ale pak sem vetsinou ani spat nesel. Pamatuju jeden vecer se na redbulku s vodkou protahl do 6 rana a v 9 uz jsem byl hrat sqoash a spat jsem nesel vubec ;-))
Ako Klobouk... Dávam to prakticky denne a nemám problém so spaním, vstávaním a podobne... A to už dobrých pár rokov, než kapitán skomerčnel :o)
Jin+tonic do toho dva platky salatovy vokurky nebo svestkovej kompot delame ho ve velkym do 10L kyble flaska 0,7 amareta broskvova 1L vodka cista 1L sprite 2L cola 2L fakt to voni jako svestkovej kompot a pije se to nedherne :-D a nasledky zadny

16.07.2010, 23:05 |
koren Jindrs: se nediv ze jsi bez nasledku. kdyz sem mel formu tak jsem po tom co pises vesele sel na pivo:-D
finská + pivo, slivovica + pivo
koren: ja to piju prevazne na vetsich akcich(kalby na zahrade)protoze jsem po tom jeste pouzitelnej v tech vedrech :-) jinak jedu svoje pivo a zelenou nebo zlato tequilu ve velkym :-)
jindrs to je pěkná prasečina:-D
mi to připomělo mozek - červené vínos vaječňákem:-D

17.07.2010, 08:53 |
Nora a co tak zkusit víkend bez chlastu?? to jsi nezkoušel?
Na soukromejch akcích si občas dávam IceTea s vodkou...není špatný.

17.07.2010, 11:21 |
Prady Nechápu, že lidi musí za každou cenu pít alkohol i když je spousta dobrýho pití bez alkoholu :-)
Když chci mít teda aspoň dobrou náladu bez nutnosti nějaký opice tak si dám třeba Frisco, Mojito, Cuba Libre nebo vodku s džusem....hned třeba na začátku trochu pro náladu a pak pomalu přes večer střízlivim s nějakou colou, džusy....spokojenej jsem taky a domu jdu s čistou hlavou :o)

17.07.2010, 11:38 |
P@vel Long Island do kýble od Kuba litre :-) spánek zaručený :-D
ja mám nejradši to barbarské pivo! A v tohle vedru dvojnásob! A vubec mi nevadí že vypadám barbarsky, ale možná to bude tím, že na diskoteky moc nechodím ;)
když nemají dobrý pivo tak rum+kofola nebo whisky+coca-cola.
A nebo když už míchanej drink tak "Nač ten spěch" je dobrej (ale taky není nejlevnější)

17.07.2010, 13:59 |
Timbo ty vole jak jde o chlast je tu kazdej odbornik koukam :-D
za mne jednoznacne Jack s colou popr barbarsky Toulamore s colou no a samozrejme PLZEEEEN z cistejch trubek, dobre vychlazena a hnana biogonem proste nema chybu ;-)
Poslední dobou jedu jedině v Bacardi RAZZ s colou (supr pití s příchutí malin) nebo si občas dám drink Modrý oceán (chutný a osvěžující)
Morgan jablečnej džus. Dobrý pití ale má to nevýhodu nic necítíš a pak se najednou opiješ