Zkušenost mám jen s Behringer Truth B2031A
[ Link ] [ Link ] Zvukově dobrý, vyvážený, takže žádný dunící basy :-) Vejšky pěkně detailní, středy taky dobrý, bez agresivity. Ale to nearfield není jentak pro srandu, jakmile nesedíš v ideálním místě, tak je ze zvuku paskvil. Na poslech ve dvou to není.
Konstrukce je pevná, bočnice asi z MDF, cca 18mm, s čenou "dřevěnou" dýhou. Přední deska určitě MDF potažená nějakou plastovou fólií. Asi mám špatnej kousek, ale pravá je u okna a po 14 dnech co na ní svítilo sluníčko se mi ta fólie na hraně trošku srazila a vykukuje pod ní MDF :-/
Bi-Amp zesíky jsou asi největší slabina. Hrajou sice pěkně a bez zkreslení, s basákem si pohráva lehce. Naoko jsou taky dobře udělaný - toroid, váha bedny 15Kg. Ale jsou děsně nýchylný na jakýkoliv rušení. Musel jsem odpojit zemnící kolík, jinak v nich docela silně bzučelo. Od toho je klid, ani moc nešuměj. Ale jinak reagujou na mobil, zapnutí/vypnutí větráku, občas zapnutí světla, atd...
Co se týče toho hlavního - zvuku, můžu je doporučit, ale radši pasivní verzi B2031P a k nim slušnej zesík.