Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > repro k pc

o Navštíveno 436x o
o 13.07.2010, 20:12 | ondrazikmund
ZDAREC CHCI SE ZEPTAT SHÁNÍM NĚJAKÉ REPRO K PC TED MÁM NEJAKE OD CREATIVE 2.1 TENKRAT ZA LITR PRED PĚTI LETY...A ZDÁ SE MI ŽE JE TO MÁLO VBASECH TO CHRČÍ ATD POTŘEBOVAL BYCH NĚCO CO OHROMÍ BUDE DOBŘE REAGOVAT NA BASY S ČISTÝM ZVUKEM ABY SE TO DAO POSLOUCHAT A RVALO TO UŠI POTŘEBUJU TO NA TIP MUZIKY POP DANCE ATD ŽADNA VÁŽNÁ HUDBA A ROCK CENOVKA TAK DO TŘÍ TISÍC DÍKY MOC

o 13.07.2010, 20:18 | Kamil
Co vlastně chceš? Aby se to dalo poslouchat a nebo aby to rvalo uši?
o 13.07.2010, 20:20 | ondrazikmund
mno aby to i hlasitě hrálo čistě a nechrchlalo to...momentálně mám něco takového [ Link ]
o 13.07.2010, 20:49 | M@rtin
mám a naprostá spokojenost: [ Link ]
o 13.07.2010, 20:55 | ondrazikmund
a umí zabasovat ???třbe avučí tem co mam
o 13.07.2010, 21:07 | JEF | Upraveno: 2010-07-13 21:15:08
Měl bys spíš uvažovat o nový klávesnici, na týhle se ti semtam zasekne SHIFT.
o 13.07.2010, 21:21 | Draxx
Trosku se sem vetru - ma nekdo zkusenost s nearfield monitory napr. [ Link ] ?
Pisou na ne pomerne chvalu, jestli nekdo slysel, necht se ozve = )
o 13.07.2010, 21:51 | JEF
Zkušenost mám jen s Behringer Truth B2031A [ Link ] [ Link ]
Zvukově dobrý, vyvážený, takže žádný dunící basy :-) Vejšky pěkně detailní, středy taky dobrý, bez agresivity. Ale to nearfield není jentak pro srandu, jakmile nesedíš v ideálním místě, tak je ze zvuku paskvil. Na poslech ve dvou to není.
Konstrukce je pevná, bočnice asi z MDF, cca 18mm, s čenou "dřevěnou" dýhou. Přední deska určitě MDF potažená nějakou plastovou fólií. Asi mám špatnej kousek, ale pravá je u okna a po 14 dnech co na ní svítilo sluníčko se mi ta fólie na hraně trošku srazila a vykukuje pod ní MDF :-/
Bi-Amp zesíky jsou asi největší slabina. Hrajou sice pěkně a bez zkreslení, s basákem si pohráva lehce. Naoko jsou taky dobře udělaný - toroid, váha bedny 15Kg. Ale jsou děsně nýchylný na jakýkoliv rušení. Musel jsem odpojit zemnící kolík, jinak v nich docela silně bzučelo. Od toho je klid, ani moc nešuměj. Ale jinak reagujou na mobil, zapnutí/vypnutí větráku, občas zapnutí světla, atd...

Co se týče toho hlavního - zvuku, můžu je doporučit, ale radši pasivní verzi B2031P a k nim slušnej zesík.
o 13.07.2010, 23:57 | Nismo.Power
v prvý řade si vypni CapsLock a v druhý řadě pokud chceš aby to za něco stálo tak si přišetři na Z-5500 logitech jinak nemá cenu utrácet neb v týhle ceně koupíš leda profláklý genniusy který hrajou jak trubky na hajzlu :)
o 14.07.2010, 00:06 | EdTV
Šel bych do tohoto: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3659 sekund.