Navštíveno 596x

máme s paní domácí 4letou dceru a od pondělka mám 12 dní dovčy. Na rovinu, vůbec nevím, kam jet na nějakou krátkou dovču - výlet. Chci být rozhodně v čr, jsem od Liberce, ale rád bych vyrazil někam jinam, nevím, možná jižní čechy apod.
Na kole holka jezdit ještě neumí, odrážedlo už zvládá obstojně, ale to je opět jen na krátké trasy..
Zatím jen vím, že mě čeká dinopark v německu
Nějaké tipy ?

13.07.2010, 13:25 |
JR Vyrazil bych nekam do jiznich Cech ke Treboni. Kempy a moznosti ubytovani tam jsou, priroda je super a koupani v zatopenejch piskovnach je uzasny.
a jestli pojedeš přes Blatnou tak se stav :o)
:-) to není špatný nápad.. protže na Honday určitě nejedeš... :-)
nejezdí tedy v na jihu nějaký lokálky vláčky ? ráda jezdí :-) nějaký jiný atrakce tam ?
hrady, zámky je nesmysl v tomhle věku... :-)
jediný co znám a můžu doporučit je ZOO na Hluboký u Budějovic, ale to je tak na odpoledne, kde a jak strávit celý týden opravdu netuším ...
sám řeším něco podobného, ale asi to vypadá, že někdy v srpnu zůstanu doma a budem osidlovat zahradu :o)
leda nějaký pension na Šumavě (Železná Ruda, Kvilda, apod...) a denní výlety na kole, ale když mrkneš na ceny za ubytování tak týden v Itálii nebo Chorvatsku u moře tě vyjde na stejný peníze
na HD nejedu, páč v tom termínu je u našich pouť a večerní zábavu v hospě s kámošema z mládí si nemůžu nechat ujít :o)

13.07.2010, 17:34 |
X-sat (M)
Mezi Treboni a J. Hradcem jezdi vyhlidkova uzkokolejka a pry pohodicka. Ja osobne jizni Morava.
Petura: to plně chápu :-)
X-sat: je něco, čím na tý moravě zabavím kinder ? :-) jinak bych nebyl proti..
klasika Doksy ne? :) tam je zabavy pro vsechny vekovy kategorie az az, taky se tam ted chystame s 5ti letyma dvojcatama :)
tak mácháč mě opravdu neláká... :)

14.07.2010, 10:44 |
JR proc te nelaka? Muzes jezdit spat domu :-D
jj úzkokolejky na jihu super:
[ Link ] další je třeba Bechyně - Tábor