Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Losi test v praxi

o Navštíveno 666x o
o 02.07.2010, 11:32 | tappaja
Prosim vas, asi vam v nasich koncinach nepobezi los pres cestu, a i kdyby bezel, tak mozna bude % nadeje na preziti vetsi, nez se snazit vyhejbat.
Takze moje rada, nevyhejbat, nebo skoncite jako muj kamos se skodou za 140tis, nebo tenhle nebozak:
[ Link ]

o 02.07.2010, 11:39 | Lucni.konik
do velikosti lišky se nevyhejbám. Srna, kanec jsi rozmyslím, ale kance už mám za sebou(favoritem a odnesl to jen lehounce popraskaný spojler a utržená zrcadlovka v lampě). Jo a srnky - u nás se chovaj jako kamikadze - neskočí před auto, ale naběhnou vždy zásadně z boku do auta.
o 02.07.2010, 11:45 | Rudi
ja sundal na svetlo kance, skoda asi 23tis., ale kanec KO. Pak i srnku a opět světlem.
Jinak pokaždý sem jenom šlápnul na brzdu a skočil do protisměru bo tam nic nejelo...
o 02.07.2010, 12:00 | Milhauzz
Stejně mě vždycky vrtá hlavou jedna věc. Stromová alej, mezer jako hub po dešti a 99% kolizí skončí právě ve stromu. Holt asi osud :(

Jinak srnce sem jednou taky skolil v 80km/h. Starou hranatou Audi80. Škoda veškerá žádná, jen SPZtka fuč.

Ale raději srazit a platit v servisu než bejt na áru pod přístrojema nebo v rakvi.
o 02.07.2010, 14:01 | JP
Já se vyhejbám i menším zvířatům když to jde, ale chce to nezazmatkovat a znát auto, jinak je asi lepší zavřít oči, pustit volant a křičet:). Před stádem divočáků jsem jenom brzdil - vlevo les, vpravo álej, rychlost vzhledem k čuníkům silně nepřiměřená. 3 mrtví na místě (čuníci), auto KO, já OK...
o 02.07.2010, 14:34 | tappaja
A vo tom to je, zustat OK...
o 02.07.2010, 15:13 | cupra.165
Ono je to dilem mziku,nekdy clovek ani nestaci rozeznat,zajic,srna,kanec...je to tezky..ja uz sem prozil krizovy okamzik a stacil jen zaklit..reakce byla tak nejak automaticka,instinktivni...kazdopadne si vybral na bourani hodne spatne auto :-( to je papir
o 02.07.2010, 18:35 | JP
cupra: Já to taky nestihl rozeznat, jel jsem zrovna v tu chvíli na potkávačky něco mezi 120-130 v noci, byl jsem v zimě projet letní auto a trochu mě to chytlo. Co jsem srazil mi řekli až hasiči. Motat se tam třeba uprostřed silnice na stejnym místě vylitej cyklista, tak už mam asi za sebou rekreační pobyt na Pankráci. Od tý doby už mě to "nechytá"...
o 03.07.2010, 09:24 | Honza2.016v
pouze brzdím, ale nevyhejbám - (při nouzovým brždění naplno manipulovat s volantem je blbost...) srnku jsem nabral čelně - počáteční rychlost cca 100, pak brždění..., škoda pouze zamáčklá maska za nárazník - tj,škoda 0,srnka KO...

u divočáka si to rozmyslím.. menší zvěř to samé,pouze brzdím... mam tak nízký auto,že pod koly v mnoha případech neskončí nic co není menší než 6cm - když má štěstí na šikovnej úhel nárazu,tak se odrazí odnárazníku:)a běhá sidál,sic trochu otřeseno -jako jedna kočka ze sousedství,co si rozmyslela přebíhání silnice,když jsem poní zrovna jel:
o 03.07.2010, 15:05 | Mikoň
Loni jsem si rozbil svetlo a vysadil naraznik od zablacenyho divocaka, cely auto spinavy. Ale rozhodne to nebyl takovej "zazitek", jako kdyz jsem pak dalsi mesic prejel srnu na motorce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3609 sekund.