Navštíveno 3497x

Od chvile co jsem koupil prvni auto,pripadalo mi normalni zedoklady (maly TP,doklad o pojisteni,zelena karta a karta k tonovani autoskel) nechavam v aute tradicne pod clonitkem u ridice.
V posledni dobe jsem ale poznal par lidi co na me koukali jak na blazna a papiry v aute by V ZIVOTE NENECHALI.
Docela me proto zajima kdo z vas je v aute nechava a kdo ne. Staci napsat ANO/NE, ti ukecani se kratkemu komentari jiste nevyhnou... :-)

30.06.2010, 08:21 |
slama | Upraveno: 2010-06-30 08:27:12
Neřešilo se to už??? Nechávám v autě.
NE
Nenechavam nikdy. Nevidim k tomu duvod.
NE
Nikdy,jediny co tak pojistny podminky k asistenci, ale karticku mam u sebe. Od doby co mi behem mesice 2x nekdo vybral auto, jsem rad, ze jsem s tim nikdy nezacal.
NE, všechny doklady, řidičák, techničák, občanku atd mám pořád u sebe. Nikdy nenechávám žádnej papír v autě.
ANO
když mě auto ukradnou - řeší to pojištění
NIKDY, ani omylem bych je tam nenechal.
Když pak třeba zloděje zastaví PČR, tak když ukáže malý TP, ani je nenapadne ho podezřívat, i když auto nebude jeho.

30.06.2010, 08:41 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2010-06-30 08:48:53
JO, ve vsech autech mam nekde zastrceny doklady od vozidla.
Kartu, OTP.
nevidim problem proc doklady od vozidla tahat ven.
Kdyz auto ukradnou? Tak co se na tom meni, ze v nem budou doklady...
Kdyz bude cerstve ukradeny, a budou ho lustrovat, nezmeni to nic.
Kdyz bude nejakou dobu ukradeny a bude hledany a budou ho lustrovat, prijdou na to at ma nebo nema ridic OTP.
A autem jezdime dva, takze by je neustale jeden z nas nemel, a protoze pravdepodobnost ze mi auto ukradnou je podstatne mensi nez ta, ze me chytej benga a dostanu pokutu pac nebudu mit papiry protoze budou u zeny v penezence...
u nás v prdelákově je nechávam v autě,
ale třeba v městě nebo někde před obchoďákama si je radši beru...
s ohledem na výskyt příslušníků na silnici je šance na lustraci kradeného vozu stejná jako výhra ve sportce :-D
Vzdy jsem je nechaval, ale od nedavna, co mi vykradli auto vcetne dokladu uz nikdy :)

30.06.2010, 09:02 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2010-06-30 09:08:28
to je asi pravda, nam ukradli Pajero, auto jezdilo 8 let v Praze, nemelo ani prebouchany cisla, proste na nem jen byly jiny znacky a melo doklady z nejaky bouracky. O tom ze nekolikrat proslo STK nemusim psat...
Auto nam vratili kdyz po 8mi letech napadlo nejakyho organa kouknout jestli cisla v TP sedi fyzicky s cislem kastle :O)
Z auta za 1,2mg byl olitanej vybrakovenej znicenej vrak za 200 :O/

30.06.2010, 09:05 |
Conan Ne, vše u sebe.

30.06.2010, 09:17 |
X-sat (M)
S autem jezdím já i manželka. Tudíž necháváme doklady od auta v autě a nehrozí, že je někdo z nás "zapomene".
Vždy jsem je nechával v autě a také v tom nevidím problém.

30.06.2010, 09:27 |
Prady Nikdy!!! Přijde mi to nesmysl a zbytečný ulehčování života tomu kdo vám chce auto ukrás...

30.06.2010, 09:34 |
Alííí Jako H-Honza, když se o auto střídá víc lidí, je to pak pakárna. Navíc OTP mi slzu v oku nezatlačí, když mi auto ukradnou...
Tááák a ted si to tu přečetl nějaký čorkař a všechny co mají doklady v autě o něj přijdou :o)))))))
Ani ja nenechavam - o auta se stridam, ale vzdy s klicema, predam tu malou SLOZKU (ci jak to nazvat) s technicakem, zelenou kartou, emisni kartickou a kartickou od asistencni sluzby. Nedela mi to problem to udelat i 5x denne :o)
NE, NIKDY. Přijde mi to jako kravina. Když už mi ukradnou auto, tak nechci řešit ještě další administrativní problémy.
NIKDY,myslím,že je to blblost to tam nechávat

30.06.2010, 10:06 |
Prady jako Thullo, všechny doklady mám v jednom foliovém obalu na doklady co se vejde do peněženky...takže neni důvod nechávat v autě

30.06.2010, 10:06 |
Radeggast | Upraveno: 2010-06-30 10:13:13
Nenechávám...

Obcanku mam u sebe jinka male TP, zelenou kartu atd mam furt v aute
jezdim cca 4 autama a asi by me hrablo kdybych musel vsechno tahat sebou

30.06.2010, 11:27 |
Maxík Zelená karta, malý techničák mám v autě od prvního auta.

30.06.2010, 12:57 |
hanzz Jako H-Honza.
Ale je to tím, že si auto střídáme se ženou. Kdybych jezdil sám, tak mám doklady u sebe, ale takhle je jediný schůdný řešení mít doklady v autě. Navíc, když už mi ukradnou auto, tak doklady budou to poslední, co bych obrečel :)
TP a zelenou kartu nechávám v autě....
no tak zda se mi pitomost aby pri vykradeni auta nekdo vzal doklady zastrceny za slunecni clonou, nebo do auta lezl kvuli tomu ze uvidi nekde lezet doklady...
V pripade odcizeni dokladu dam radsi drobny za vystaveni duplikatu, vzhledem k nejnizsi sazbe za tenhle prestupek se mi to vyplati vic nez dostat pokutu za to ze nemam doklady od vozidla...
Takze ja spis nechapu proc ty doklady nekdo nosi ven, venku je podle me taky vetsi riziko ze prijdu o doklady / penezenku / bundu s doklady a penezenkou nez kdyz proste lezi v klidu v aute.

30.06.2010, 14:16 |
Bucci v žádnym případě o to hůř v Praze..... starý auto G3 mi vybrali snad 6x za 4 roky
akutální auto O1.... nad i díky pageru nikdy
autem jezdim jen já a mam to vždy u sebe já, vybrali mě octávku tak nevim proč to ty kretení ukradli ale bylo stim lítání jako prase, pak my jí ukradli a sem rád že sem měl vše u sebe
ne, at jedu cikmoli vzdycky si beru doklady k sobe, kdyby to slo, vyndaval bych z auta i interier aby bylo na prvni pohled jasne ze se neda nic ukrast

30.06.2010, 18:02 |
rcman Pokud jezdim se služebákem a nemám to na sebe extra psaný tak to nechávám za clonítkem. A pokud jde o auta co jsou na mě, tak všechny potřebný věci vždy u sebe s občankou, legitkou atd!
Nenechávám a ani naši. Doklady vždy každý u sebe.
Koukam ze NE je v prevaze,to me docela prekvapuje. Mno ikdyz velke procento lidi odsud je z Prahy a okoli kde se auta vykradaji mnohem vic,takze se asi neni cemu divit.
Asi jako H-Honza a Kleneex ;o) !
Nenechávám, za žádných okolností

30.06.2010, 21:36 |
hanzz Jak jsem psal, dokud jsem auto užívat sám, tak jsem měl doklady ve šrajtofli. Jak se střídáme se ženou, musí být doklady v autě, jinak budeme pořád jezdit bez nich.
A vo tom to je! :)

30.06.2010, 21:48 |
Mikoň Ja ne, ale kamos ze skodovky snad nikdy nevyndal ani klice :)
kdyz se auto strida tak doklady jedine v aute, pakarna si to porad predavat, od sveho vlastniho mam v penezence jen technicak a to jen ze zvyku, nemel bych problem ho nechat v aute, velky technicak vim kde ho doma mam takze pri odcizeni nemam skoro zadny problem a zlodeji je to k nicemu, pri odcizeni i s autem je to upe fuk, to ze mi nekdo ukradne auto si vsimnu kdyby do druheho dne a pak se po nem zacne patrat takze nejaky doklad zlodeje opravdu nezachrani ;)
V aute nenechavam zadne doklady, vsechno pekne sebou. Nevidim k tomu duvod nechavat v aute doklady od auta. Vzdy jsem doklady od auta, i kdyz kolovalo po firme, bral sebou do firmy. Jinak na sedackach samozrejme nikdy nic nenechavam a to ani, kdyz parkuju doma za plotem.
v aute urcite nie,ja ich nosim stale prisebe v penazenke...
mám 2 auta a v autě nechávám pouze zelenou kartu a kartu na folie, zbytek hezky v peněžence, akorát se mi občas stane že předložím PČR malej TP toho druhého auta než ve kterém jedu :-D
ANO - asistencni kartu, zelenou kartu, papir o hlaseni skodne udalosti :)
Zbytek u sebe ;)
^^ o ty veci kdyz prijdu, me srat nebude, dublikaty mam :) jinak MTP mam u sebe :)

05.07.2010, 14:58 |
zipp jako H-Honza