Navštíveno 954x

25.06.2010, 22:42 |
MazliG | Upraveno: 2010-06-25 22:48:48
[ Link ] - je mi holčičky hrozně líto, kdyby se to stalo mě, zabiju ty co to udělali, ALE
- bude v příštím díle v CNN jak tady cikáni kradou, jak přepadávají lidi, jak znásilňujou ženský, jak se lidi bojí bydlet, tam kde bydlí oni, jak platíme miliardy na to aby nemakali a parazitovali, jak skoro nikdo z nich nedodržuje zákony atd atd atd atd. ... je mi z toho fakt smutno . . . . .

25.06.2010, 22:46 |
Midnite | Upraveno: 2010-06-25 22:51:30
také mi je líto že to odnesla ta holčička, je tu obrovské ALE... proč rodiče utíkali a holčičku tam nechali? na to neexistuje žádná výmluva aby tam nechal své dítě, a další ALE: proč se ukazuje jen ta jedna strana? co tak dokument o tom jak parazitujou?
Co dodat?Můj názor-již jsem jedou psal,ale nějak jsem to omylem smazal,pokusím se znovu-USA-černoši normálně choděj do práce,makaj.ČR-viz chánov,a viz u nás město-4 bytové jednotky-vše dřevěné spálí,vše kovové odvezli do sběru,za bílého dne pálí gumy na ulici,policie dělá že nic,udělat to ty,tak si v pí*i.Děti nechoděj do školy,od rána do večera vozí s kárkou sběr-po kilech hliník měď atd.Kde to berou?Odpoví si každý sám.Nejsem v žádném případě zastánce útoku na to dítě,ale obraz o situaci u nás v čr si také udělá každý sám.Amen...
at CNN udělá reportáž v Chánově.... po natočení zjistěj že jim chybí kamera a auto nemá rádio a kola a že nemaj ani na autobus neb i peněženky sou fuč.....

26.06.2010, 00:36 |
RudyV Ano,je blbé,že to odnese malé dítě.ALE...není to tak dlouho co dva cikáni zmlátili na kolejích kluka co šel ze školy,jen kvůli tomu,že jim nechtěl dát mobil.Musel být odvezen vrtulníkem do nemocnice a hned na operační sál aby ho dali dohromady.Náhodou ho našel chlápek co venčil psa a kdyby ne,tak to má hoch za sebou... A kde se o tomhle píše? Proč to není donekonečna medializované, proč se o toto nezajímají zahraniční televize?
A jaký na to mám názor? Natálky je mi líto,ale už ať s tím jdou do pr..le !!!
proč by mě by jí mělo bejt líto...... je to škodná ať je to starý jak chce....
cikánum taky neni líto toho kluka co zmlátily.....
NP:škodná...to je přesný,nesnášim je ukrutně,ale ta malá vubec neví o co go a nemuže za to
no přesně tak. takhle malý dítě si nevybírá jak se narodí a ani to jak se bude chovat v budoucnu není v tomhle věku jasný, prtž ještě není ovlivněná chováním a životním stylem svých rodičů a vrstevníků.
reportáže o tomhle budou vždycky jen jednostranný, je to přece zajímavější, bud jaký jsou cikorky chudáci a nebo to jak parazitujou na státě i když to taky není uplně OK, protože ne všichni jsou takoví...
Jaký mám názor? Holky lituji a celý případ je jednostranně medializovaný bez hlubších souvislostí. Pro svět vystupuje ČR jako "ideální příklad státu, kde se potírá rasismus". O tom, že je páchán rasismuch i na bílých, se nikde nepíše. A když se náhodou napíše, jsou dotyční, co to napsalia zveřejnili, pranýřování. Toť můj pohled na věc.
Jinak, jako dovětěk, pokud bude stát nadále podporovat xindly, bude takových a podobných případů více. Najde se řada lidí, kteří už to nevydrží a vezmou spravedlnost do vlatních rkukou.
[ Link ] Natálky je mi líto, nicméně její rodina je standardní cikánská rodina, která krade, kde může. A stejný metr na rasově motivované zločiny ze strany cikánů tady rozhodně není. Takže za mě - konec pozitivní diskriminace. Ať mají stejné povinnosti jako ostatní a ať policie a média jednají stejně důrazně jako v případě rasismu z druhé strany.

26.06.2010, 10:13 |
RudyV Takhle to tady funguje....
Ptá se malý cikán Ferko otce.
,,Tati,co se je to demokracie?,,
Otec:,,To je když dostáváme státní dávky..prostě prachy,rozumíš?,,
Ferko:,Ano,ale co když za pár dní všechny utratíme a už nemáme na nic?,,
Otec:,,No tak si co potřebujeme vezmeme u bílých,,
Ferko:,,No jo,ale to se jim asi nelíbí a nadávjí,ne?,,
Otec:,,Jó,to máš pravdu,nelíbí a hódně řvou. Jenže to už je diskriminace,víš,,!!!!!
budu ted hodne krutej, ale jak rika moje mati, ma se tomu slapat na krk uz v porodnici, sou tady jen k hovnu a delaj problemy tak co s nima. Holčičky mi lito sice je, ona nemuze za to ze je takova jaka je ale dřiv nebo pozdeji by z ni byl a bude stejnej parazit jako z tech ostatnich

27.06.2010, 10:47 |
JA no tak sem si udělal na pár lidí názor...
s rasistů se mi chce fakt blít
ja: kdyby jsi bydlel v jejich blízkosti měl by jsi stejnej názor jako já a spoustu rozumných lidí tady
Je to pakáž!!
Jednou jsem s jednotkou(hasičema)vyjížděl k likvidaci přívalového deště do cikánské ulice tady v Ústí nad Labem.Bylo hlášeno pár zatopenejch sklepů.Než jsem do čtvrti vjel s technickym automobilem tak jsem požádal o doprovod Městskou policii.Roztáhlo se pár hadic a kolega šel odnést čerpadlo do jednoho ze sklepů.Po třech minutách se vrátil k hadici a hliníkové spojky které sloužej k zacvaknutí hadic do sebe byly uřezaný.Ty černý svině zničili dvě hadice v ceně cca 4 tisíc.Člověk jim jede pomoc a oni takhle.Takže jsem dal pokyn k odjezdu a měl jsem z toho dost velkej průser.Bylo mi řečeno že mají jinou mentalitu a že jsem s tim měl počítat:)
Takže muj názor je takovej že by se měly vymítit!!
Jedinný co na ně platí je pořádnej pes.Od doby co máme dva vlčáky už k nám nelezou ani krást třešně co měly v oblibě.
Další případ:Jedna zasraná černá huba nám vykradla RD.Napadla dědu a ukradla cca 250 tis.Po roce dostal od soudu tři roky nepodmíněně.Od soudu uběhlo půl roku a ten cikánskej hajzl pořád běhá po svobodě.Mezitím má na krku další dva trestné činy.
Tak kde to kurva jsme.
99 procent cikánů bych vystřílel.

27.06.2010, 13:03 |
JA že by sme upálili nějakýho bezdomovce,smažku co vykrádá káry a jsou bělouši...děte do prdele z argumentama,že bydlíte vedle,prostě jste rasisti a tím to končí..
až jednou bude vládnout Mohammed a bílý budou sedět v autobuse vzadu tak to se vám bude líbit.
Minulej tejden dávali na CT2 pěknej film,moc by se vám líbil...mydlili tam černý i s dětma..nemůžu si vzpomenout na název..
JA: rasismus nerasismus- kolik % čechů jsou smažky? kolik %čechů jsou bezdomovci? to jsou jednotky procent, možná promile. kolik % cikánů jsou nemakačenka co akorát dělaj bordel a vysávaj stát? drtivá většina, takže nějakej rasismus si nech...

27.06.2010, 13:09 |
JA | Upraveno: 2010-06-27 13:15:14
ROSEWOOD
Tento příběh se skutečně stal, a byť se o něm nikdy příliš nemluvilo, navždy se zapsal krvavým inkoustem do dějin Spojených států amerických. Během prvního lednového týdne roku 1923 se v Rosewoodu, malém floridském městečku obývaném převážně afroamerickou komunitou, odehrál bezprecedentní rasový masakr, který do té doby, ani nikdy později, neměl na území Ameriky obdoby. Křivé obvinění osamělé bělošské ženy, že byla napadena a znásilněna neznámým mužem tmavé pleti, zde rozpoutalo čtyřdenní pogrom, během nějž byl Rosewood vypálen do základů a kulkami pušek nebo na lynčovských oprátkách zfanatizovaného rasistického davu zemřelo možná až dvě stě padesát nevinných lidí. A vynikající, až mrazivě hodnověrné akční drama režiséra Johna Singletona, kterého proslavila především jeho vynikající prvotina Chlapci ze sousedství, je právě jeho rekonstrukcí. V ohnivém pekle lidské nenávisti se zde ocitají Ving Rhames coby podezřelý a ochránce svého lidu Mann, oscaro vý Jon Voight v úloze empatického bělocha, který se odmítá smířit s viděnými zvěrstvy, Don Cheadle a mnozí další.
Hezký zážitek
JA: a není rozdíl černoch a cigán?? pokud vím tak hodněkrát už jsem četl a viděl jak upálili bezdomovca takže takový argument bych nepoužíval a nemyslím si že se ten bezdomovec stal úmyslně lemplem, což se o cigánech říct nedá

27.06.2010, 13:13 |
JA luke jak to víš?
kolik bílejch chlastá a je na podpoře a dávkách?
v moje životě jsou největší svině,vždycky bílý...a u tebe?co ti udělali?nebo jenom kamarádi říkali..nejlepší by bylo aby jste si založili KKK a všichni by jsme věděli co je kdo zač..
Rasismus je nenávist kvůli barvě kůže. Já akorát nesnáším cikány, protože páchají zločiny, nepracujou, řvou,... a dosaď si dalších asi 20 sloves označujících činnosti, který nenávidím. Ano, zobecňuju to, ale můžu si to dovolit proto, že to platí pro 85-90% cikánů. A nejvíc mě na tom štve, že jsou to zločiny, který ti znepříjemňujou každodenní život. Kažný den se s těma černýma kreténama hádáš, každý den dělají bordel u sousedů, jednou za čas tě zbijou. Nepamatuju konflikt s bílou majoritou, ale cikáni už mě jednou zbili a několikrát jsem k tomu neměl daleko. Dneska už jsem starší, silnější a zkušenější - těším se, až nějakej konflikt nastane, abych jim ukázal, jak se chovat.

27.06.2010, 13:15 |
JA | Upraveno: 2010-06-27 13:22:03
Hajl Hitla!!!!!
opouštim tuto fašistickou diskuzi
není to jen o BARVĚ! těžko argumentovat,když to máte popletený..

27.06.2010, 13:17 |
Midnite | Upraveno: 2010-06-27 13:23:35
JA: tak to je mazec :D
edit: nejvíc popletené to máš ty, uvidíme co budeš říkat až se s nima potkáš večer a budeš sám (samozřejmě ti to nepřeju)

27.06.2010, 13:18 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-06-27 13:25:31
JA: řeč byla o smažkách a bezdomovcích. pokud sem ted začneš tahat ožrali a lidi bez práce, tak těch je samozřejmě víc, ale pokud mi chceš tvrdit, že celkový procento těhle lidí je stejný mezi cikánama a čechama, tak sorry, ale asi žijem oba na jiný planetě.
co mi udělali? mě nic, ale vidim v čem žijou, jak vypadaj jejich baráky, vybydlený, plný bordelu, vidim jak se chovaj, vidim jak vychovávaj děti...a drtivá většina jich žije takhle...
ty voe, tak poslední hláška od JA je drsná. podle mě dokud budou lidi tohohle typu tak si budou cikáni dál vesele žít na dávkách a vztekat jaký jsou češi svině...

27.06.2010, 13:23 |
JA | Upraveno: 2010-06-27 13:30:22
P3RF3KT
kdyby šlápli na krk tvý mámě tak nic takhle blbýho nenapíšeš
mrkněte se na definici rasismu v tr.právu
už tady je pár názorů nahraně..
Luke
vůbec ne!to co používáš je demagogie...každej a o to právě jde,aby nebyla skupina lidí co to sortuje,by měl dostat co si zaslouží..a je jedno jakej je a jak mluví..
JA - není demagogie náhodou spíš to, že tady rádoby paroduješ nacisty na diskusi, kde (věřím) 99% lidí žádné takové sklony nikdy nemělo? Jsme jen normální lidi a pokud se za největší problém této společnost bude považovat to, že nějakej ožralej idiot zvedne pravici (a půjde za to do basy) místo toho, že tady večer na ulicích běhají černá individua, kterých se každá bojí, tak je to dost smutné.
Mně je to jedno, nehodlám se v tom nijak angažovat, ale říkám rovnou - trpělivost české (zatím ještě) většiny není nekonečná. Jednou pohár přeteče a poteče krev. Zkusme tomu předejít. Zkusme začít tím, že prostě dávky se osekají, zavede se pravidlo 3x a dost, přídavky na děti budou pro max. dvě děti, konec pozitivní diskriminace, konec mediální hysterie při každém útoku na cikány atd. atd.

27.06.2010, 16:26 |
JA bohužel,neparoduju...fašistický názory tady zazněli
všechno co si napsal,tak s fleku podepíšu...ale nesmíš k tomu dodat protože to zneužívají , a teď si vyber,modří,žlutí nevím jaký..
reagoval jsem pouze na rasistický názory k jedné skupině lidí...
komunisti taky neměli rádi židy a tak...před 60 lety právě dnes, oběsili Horákovou
JA:
Jsem rasista, když nesnáším cikány, ale vietnamci, černoši, turci apod. mi nevadí? To nemá co dělat s RASOU - když budou bílí ti, co:
- nedělají
- jsou závislí na dávkách, které dostávají od státu, a to dobrovolně
- si namrdávají kopy dětí, aby dostávali přídavky
- budou ty děti učit akorát krást a hlasitě řvát na socce
- budou se neustále ohánět diskriminací
..
..
..jo, pak budu nenávidět i bílý. Jasné, že všichni cikáni neparazitují na systému, a stejně tak všichni bílí nejsou hodní kravaťáci, kteří makají od nevidím do nevidím, aby hodní tmaví spoluobčané dostali včas svoje dávky - ale zatímco u bílejch je z deseti lidí jeden zjeb a hajzl, u cikánů je jich tam z deseti devět a půl...
I já jsem si udělal názor na pár lidí a nejvíc mě zklamal JA.....
Rasismus prostě nemá opodstatnění, náš největší průser je ten, že si tu romskou menšinu rozmazlujeme jako by všichni byli malý děti. Místo aby se zařadili do systému a chodili do školy tak si z nás dělaj prdel a místo aby chodili do práce, tak do rána dělaj brajgl a v poledne si jdou pro dávky. A my jim je dáváme!
Dělali byste to na jejich místě jinak? Možná jo protože to tak dělali táta a máma ale tam když jsou táta a máma hovada tak bohužel z dětí nic kloudnýho nevyroste. Nebude to teď ani za deset let ale už je třeba na tuhle menšinu tvrdě aplikovat stejný pravidla jako má ta většina protože jinak to nikdy nepřestane bejt problém a omezený mozky pak nikdy nepřestanou házet molotovy...

28.06.2010, 20:53 |
JA | Upraveno: 2010-06-28 20:59:19
pro ty kdo nepochopili...
co napsal Baron a ostatní je pravda...systém,dávky a podobně ALE mě prostě vadili rasistický postoje a názory.
to neznamená,že mě nesere kolik prachů z mých daní na ně jde.Ale to je věc neschopnosti státu..prostě to všechno mě sere ukrutně.Ale taky mě serou rasistický lidi..toť vše.
schwaboid
co tě zklamalo?že se mi nelíbí šlapat narozeným dětem na krk?
To Ja: Mám zahradu v Libni, malý černý smradi mi tam lezou furt, i za bílýho dne, i když tam někdo je. Jdeš s kafem na druhej konec zahrady a už jen vidíš jak ti do okna leze čmoud. Táta ho nechyt (60 let), já tam zrovna nebyl, vzal babičce věci z kabelky. Obrovskej strom, nádhernou třešni mi během čtyř let ty zasrani olamovali tak až uschla. 5-6 černejch harantů, kluci na stromě, olamovali větve a holky dole to očesávaly, přál bych Ti to vidět. Do zahradního domku lezou celkem pravidelně, vykopnutá jen spodní výplň dveří, kterou tam vlezli, to asi nebyl dospělý, co myslíš? Na Palmovce mám obchod, s velkou výlohou, takže koukám ven a vidím.... A když přijdou dovnitř, tak jen nějaká levota, kradený či pochybný věci. Dřív jsem měl krám na Žižkově, neděle dopoledne, léto, auto naproti u chodníku. A pak jen vidím někoho uvnitř, čmoud 14 let, dost jsem ho překvapil, takže ten nožejk ztratil při obíhání auta, když jsem ho honil, když jsem ho po 750m dohonil, prohmatával zuřivě kapsy u bundy. Co myslíš, že hledal, napovím Ti, cigára to nebyly. Sorry nemám je rád, ale to přeci není rasismus ani fašismus.
schwaboid má recht, já pracoval několik let v Karlíně a mám podobný zkušenosti jako on, jednou jsem chytil cikána jak vykrádá auto, snažil se mě při tý tahanici bodnout deštníkem kterej byl v tom autě, naštěstí jsem měl dost velkou fyzickou převahu a nezranil mě, ale předal jsem ho policajtům a ještě na mě pořvával rasistický hlášky typu bílá svině a co myslíš? za pár hodin ho pustili a krade vesele dál...