Navštíveno 482x

Ahoj,
před 2lety jsem kupoval nový letní pneu Continental. Tento rok jeli 3sezónu, začal mi vibrovat volant a auto táhlo doleva, tak jsem zajel do pneuservisu, kde mi zjistili,že se rozpadla kostra pneu a na jednom místě byla půlka pneu vyšší. Chtěl jsem dát pneu na zadek,ale řekli mi,že se guma za chvíli rozpadne ještě víc a začne to mlatít. Tak jsem tedy koupil raději nové pneu a tyhle jim tam nechal. Ale nějak ve mně hlodá,že mi třeba jenom chtěli nacpat mermomocí nový. Opravdu by se taková pneu nedala použít ani na zadek?
Možná je to stupidní dotaz,ale v životě jsem se s něčím takovým nesetkal...
Než začnete mít poznámky na značku pneu, tak je to na služebáka :)
značka pneu je špatná? já si myslím že continental je moc dobrá značka.. každopádně nějak se mi nezdá že by to do dvou let tak zdechlo, ale nechci kecat
Kecám s tou značkou, continental to není, ale je to taky něco na c, docela známý, nemůžu si teď vzpomenout. Jinak to vyvýšení bylo viditelný,když se to dalo na vyvyžovačku,tak kolo mlatilo a zevnitř gumy byla boule

22.06.2010, 03:44 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-06-22 03:54:12
Jak je karkas načnutej, hoď to do konťáku. Ať už to má milimetrůch kolik chce.
ono i kdyz ti za jizdy bouchne zadni kolo, tak to dokaze udelat peknou divocinu, takze netusim, proc na necem takovem jezdit a ohrozovat jak sebe, tak ostatni...

22.06.2010, 10:04 |
rcman Tak, je pravda že na autě si gumy měl jak říkáš tři roky... Ale zase jde o to, jak je měl dlouho někdo na skladě a jak je skladoval. Vtom může být hlavní část problému.
to Ghofig: taky jsem je nechal vyměnit na doporučení servisu přeci ne? Navíc mi říkali,že je na zadek můžu dát,ale že to může začít bouchat, o žádný prasklý gumě nic neříkali.
to rcman: Vždy si kontroluju dotko a ty gumy byly čerstvý, prostě to asi byly sráče. Ale za boha si nemůžu vzpomenout na značku, ale asi to opravdu byly Continental.

22.06.2010, 20:52 |
rcman M.a.R.i: Tak potom bud sráče a nebo těžko říct co to bylo za značku. Jiná značka na C mě nenapadá...