Navštíveno 962x

21.06.2010, 00:25 |
zipp | Upraveno: 2010-06-21 00:30:17
Čaute, mám vybranej novej mobil a sháním ho samozřejmě co nejlevněji a nejlíp vychází z různých e-shopů -> tudíž šedivka. Bratránek mě od šedivky furt odrazuje a prej ať koupím raději použitej, ale z ofiko obchodu. Máte s tím nějaký zkušenosti? Jsou ty šedivky fakt tak blbý co se týče reklamací?

21.06.2010, 11:14 |
zipp nikdo nemá zkušenosti?
Měl sem už dvě "šedivky", a zatim obě v pohodě sloužily dýl jak 3 roky... tudíž s reklamací nemám žádný zkušenosti, promiň:)
kup si radši s ofiko zárukou, prodejci šediváků si záruky musej platit sami = mají zájem co nejvíc reklamací zamítnout na rozdíl od značkovejch záručních servisů, který jsou placený za opravený telefony

21.06.2010, 12:00 |
zipp Vencaf: jn, jenže ofiko stojí asi o 4000kč víc, což je sakra hodně...to by se mi to asi vyplatilo i kdyby mi záruku neuznali, tak zaplatit si opravu a furt by to vyšlo levněji...
záleží samozřejmě co je to za typ, u některejch je oprava cenově nesmyslná, navíc někteří "prodejci" ti přístroj při reklamaci utopí a máš po prdeli..
ja bych volil pouzitej s CZ zarukou :)
bud vezmu novej se zarukou, nebo levnej z bazaru, neco mezi tim mi prijde zbytecny.
jenže do použitýho taky nevidíš, je to vždycky riziko...
Šedivka má to riziko,že nebudou tak vstřícní při reklamaci. Pročti si recenze eshopu a pak teprve nějakou tu šedivku vyber. Za sebe ti můžu říct,že určitě nekupuj u dekomobil.cz. Mají jiný ceny na netu, navíc telefony nejsou skladem, i když v eshopu jsou, navíc mi poslali jinou barvu telefon, tak jsem ho poslal nazpátek a chci ho vyměnit za správnej,tak jsem teď docela ve stresu :). Jinak já kupoval Samsung I8910 u hypermobil.cz a spokojenost. Telefon o 3500 levnější než ofiko dovoz. Šlape bez problémů,tak s reklamací ti taky neporadím.

21.06.2010, 14:42 |
zipp já se právěže koukám po N97 mini v bílé barvě a tu je dost problém sehnat (použitou), takže mi zbývá víceméně buď šedivku nebo čekat a čekat, jestli se něco neobjeví v inzerátech. Ale protože jsem jak malý dítě co se těší na novou hračku, tak to vidím spíš na tu šedivku....ale uvidíme...
já jsem s šedivkama nikdy problém neměl ani při reklamaci, to samé kolegové s práce, je mi celkem fuk jestli se to servisuje u nás nebo to posílají třeba do Polska. Naopak mě dost štve když je mobil přecpaný ikonama na operátorské služby.

21.06.2010, 18:13 |
Syrup jak tu nekdo pise o utopeni mobilu pri reklamaci, tak stejnou zkusenost mam s mobilkuryr.cz ... kdysi jsem si u nich koupil Samsung D500 asi za 10 000, po pul roce tomu prestal slapat displej, takze reklamace a asi po mesici a pul kdyz uz jsem nastvanej volal co se deje, mi bylo sdeleno, ze telefon jsem utopil, ze ma totalne zoxidovany kontakty, tudiz mi zaruku rusej. Samozrejme ze jsem neutopil nic, a tudiz ted uz telefon jedine od operatora. Tam aspon muze clovek pohrozit odchodem :)))

21.06.2010, 21:47 |
zipp ikonky od operátora mě vůbec netankují, protože to je záležitost na pár minut je odstranit
Ja sem byl zase z mobilkuryrem spokojenej. Mlada tam kupovala N7210, taky asi za 10tis a slape doted znamymu. Je to cca 6 let zpet. I kdzy je pravda, ze ten ma 3 rok N76 a ofiko a tak strasnej cenovej rozdil tam nebyl.

22.06.2010, 14:32 |
JR o telefonech od operatora mi nemluvte ..... od Vodafounu jsem koupil SE K770i, protoze proste sedivky nesnasim. Po roce to prestalo fungovat, tak jsem ho vzal a odvezl na reklamaci .... za mesic mi ho vratili, ze v telefonu byl neodbornej zasah .... holt to v autorizovanym servisu nekdo z kurvil a nechtel to platit ze svyho .... SE uz na svy telefony nedava samolepky pres sroubky, tak nikomu nedokazu, ze ja v tom telefonu nebyl (proc bych to delal?) ....

Kupuju "šedivky"
Ofiko tel jsem měl dva a u obou mám špatnou zkušenost z reklamace :-(
Navíc mi vadí, jak je všude na telefonu loga operátora, nevymazatelná pevná volba na tlačítkách atd...

22.06.2010, 16:21 |
clown N97 jako nejvetsi vejmrd sezony ... ??? z sedyho importu .., leda blazen :o)))

22.06.2010, 22:16 |
JA jako clown.....ani zdarma
jako prodejce telefonů mohu doporučit jedině telefon z orig. české distribuce, když se ti něco vysere a N97 mini se vysere :-) - bud sw,dotyková plocha, problém s baterií, samopískající repro i když se z mobilu nevolá(obzvlášt zábavná chyba) tak tady máš aspon jakous takous záruku že se tím v nokia servisu budou zabývat, na což u šedivky zapomen. Na druhou stranu znám některé pracovní postupy právě zminovaného servisu.... (pokud nejde např. signál vemu zubní kartáček a čistím desku,pokud i pak nejde vyčistím znova a čistím dokud nerozchodím :-) toto je jeden z postupů technika pracujícím na levelu 2 a 3, takže hlavně zdraví. furt bych ale šáhnul po český,dneska ty telefony nic nevydrží

22.06.2010, 23:38 |
zipp clown, JA: berte to tak, někdo si koupí iPhone, já si koupím N97mini...já nesnáším iPhone a vy Nokiu:-) každej jsme nějakej :-)
HERO: jo, ale z orig. distribuce stojí přes 11tis, kdežto šedivka kolem 8. To je velkej rozdíl a bazarově se téměř nedá sehnat (v bílé barvě)...takže mi nic moc jinýho než šedivka nezbývá :-/

23.06.2010, 00:31 |
JR taky nejde o iPhone, ale o to, ze na N97 se proste 100% neco vysere a budes mit problem s reklamaci. Pokud by slo o telefon za litr, tak je to jedno, ale tady uz je to slozitejsi a prodejce pochopitelne nema nejmensi zajem na tom, aby to musel opravovat za svy penize.
prekvapuje me ze s tim porad delaji takovy problemy, nejak to nechapu proc u mobilu by mel byt takovy problem se zarukou...
Ja koupil Sirocco dovezene z Francie, s original zarucnim listem potvrzenym tamtez.
Zacalo trochu zlobit tak jsem ho dal normalne do autorizovaneho servisu Nokia i s tim origo francouzskym zarucakem, a telefon mi tady v CR bez problemu opravili.