Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > je tu někdo od dopravky?

o Navštíveno 888x o
o 18.06.2010, 13:36 | El_Vita
mam dotaz. Když mě do zaparkovaného auta naboural nějaký ožrala .. policie našla jeho auto .. ale on už v něm nebyl ..

jak se to bude řešit?

o 18.06.2010, 13:43 | madmaik
jestli se stopro prokaze ze do tebe nabouralo zrovna to auto tak by to melo jit z povinyho ruceni a je jedno kdo to ridil.podle me :)
o 18.06.2010, 13:53 | 20bad
pokud se nepřizná tak se věc odloží s tím, že dosud nezjištěný řidič vozidla reg. zn. (ta jeho) porušil ustanovení § ... čímž spáchal přestupek podle § ..., a pojišťovna kde je jeho vozidlo pojištěný ti to zaplatí
o 18.06.2010, 13:53 | El_Vita
no, na pojistovne mi rekli .. ze to musi rict majitel vozu kdo s tim jel .. kdyz pry nerekne, tak je vina na nem... udajne
o 18.06.2010, 14:03 | JamalaLicha
Bouralo jeho auto, takže by to mělo jít z jeho pojistky, čili je defakto jedno kdo boural, důležitý je auto a svědci, toť vše ;o)
o 18.06.2010, 17:14 | Borik2
Pár podobných věcí jsem řešil, ale jak dopadly, nevím. Pokud jsem měl ztotožněno auto viníka, ale řidiče jsem nevěděl, oznámil jsem jsem majitele jako podezřelého. Ale jak se k tomu postavili na pojišťovně a jak dopadlo správní řízení, to nevím. Selským rozumem by to mělo jít tak, jak ti řekli na pojišťovně...jenže v tomto sátě je možné skoro všechno. Tady včera je někdy pozítří.
o 18.06.2010, 17:39 | maxov
takže podle vás,když vám někdo ukradne auto a někde s tím nabourá,tak škodu hradí vaše pojistka?to je docela blbost nemyslíte?
o 18.06.2010, 17:52 | sir_richard
a nebude to tak, ze skodu uhradi pojistovna "vinika" a nasledne by mohla vymahat tu castku po majiteli vozidla, kdyz nesdeli, kdo to ridil?... ale otazka, kdyz vam to nekdo slohne a nestihnu nahlasit ze jsme bez auta, jak se to bude resit...
o 18.06.2010, 19:39 | El_Vita
nee, pojistene je auto a ne ridic. Zodpovednost za auto ma pak ne ridic, ale jeho provozovatel ..

Kdyz ti ho nekdo ukradne .. musis hlasit kradez nejdriv na policii .. pak ti pomuze jen havarijko ... jinak kdyz to nenahlasis tak smula ..
o 18.06.2010, 19:53 | sir_richard
no prave tak v tvem pripade by to tedy melo byt jasny, je pojisteny auto - tobe skodu vyplati pojistovna z jeho pov.ruc., a pokud si pojistovna vyzada nejaky protokol od PCR, kde bude, ze neni jasne kdo autoridil, tak muze tlacit na toho, kdo ma auto pojistene, aby jim uhradil skodu, pokud jsou tam nesrovnalosti.- nejdulezitejsi bude prokazat, ze to jeho auto nabouralo tvoje zaparkovane.
Jinak s tim mas pekny trapeni, napred ti to chteli ukrast a pak tohle :(
o 18.06.2010, 19:55 | El_Vita
jj, ale nastesti, podle policie, teda alespon, co jsem s nima pred chvili po telefonu mluvil, tak maji i nejakeho svedka, co dosvedci, ze to jeho auto narazilo do meho ..

jinak ze servisu (porsche prosek) mi volali, ze to bude 100pro totalka .. :-(
o 18.06.2010, 22:12 | 20bad
2-Borik2- není mi jasný jak můžeš oznamovat v tomhle případě majitele vozidla pokud řekne že ví kdo vozidlo řídil a vymluví na osobu blízkou a ty nemáš žádný důkaz proti němu, že to byl on. Co mu dáš za § ???ho bereš jako řidiče?Si ve správním řízení musí ťukat na čelo a hned to odloží. Nezapomeň, že přestupek musí být spolehlivě zjištěn aby mohl být projednán. Je zajímavý, jak spousta lidí co dělá u policie nezná zákony, se divím že ti to vedoucí to oznámení podepíše
o 19.06.2010, 00:33 | Rudi
Přes origo servis to je jasná totálka kor v týdle cenový hranici. Ideálně nechat vyplatit prachy a řešit přes známosti v neorigo. Tam by ses do 30tis. mohl vejít, kor když není hlá kastle.
o 20.06.2010, 20:56 | Borik2
to 20bad : když vím auto na 100%, ale majitel se odkáže na osobu blízkou, tak samozřejmě odkládám, pokud nemám jak zjistit řidiče jinak (svědek), to je jasné. Ale pokud mám ztotožněno auto a majitel odmítne jakkoliv vypovídat, oznamuju jako podezřelého jeho.
o 20.06.2010, 22:12 | 20bad
to bys měl nehodu odložit a jeho poslat pouze na přestupek, že nesdělil údaje vedoucí ke ztotožnění řidiče.
o 21.06.2010, 20:06 | Borik2
u nás je snaha (a celkem to chápu - alibismus) vše, co jen trochu jde, předat, oznámit, prostě se toho zbavit...a oznamuju ho jako podezřelého, ne viníka - správní orgán má jiné možnosti, než já...dokonce jsem byl pokárán, že uznávám výmluvu na osobu blízkou a pak odkládám - prý mám oznamovat jako podzřelého...s tím jsem nesouhlasil a zatím to prošlo...ale výstrahu jsem dostal
o 22.06.2010, 08:30 | 20bad
ok, alibismus je i u nás, správní orgán o moc možností než ty nemá, když neberu přibrání znalce atd, ale tohle by u nás teda neprolezlo, ale chápu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3805 sekund.