Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone 3GS... Najde se tady někdo opravdu spokojený???

o Navštíveno 2185x o
o 06.06.2010, 18:36 | rcman
Ahoj, už delší dobu koukám po Iphonu 3GS. Pravděpodobně si ještě počkám jestly do konce roku nevydají něco novějšího.

Ale rád bych se zeptal i tady na fóru. Je tady někdo kdo Iphone 3GS má a je sním opravdu spokojený? Nebo se taky najde náká věcná poznámka proč si to nekoupit(když nebudem řešit cenu)???

Mám ted Samsung I900 Omnia první generace 8Gb. A už jsem snim byl asi na pěti reklamacích. Po každý mám novej displej a přehrání softu. Na to kolik ta sranda stála, mě to každou chvilku utvrzuje vtom že Samsung nepůjde u mě přes práh! Brzy mě stoho asi cvakne a ten telefon rozdupu vzteky! Pořád se to kouše, špatně reaguje atd. atd. atd... To je jenom sloupec o tom proč bych chtěl něco co bymělo opravdu fungovat.

Děkuji za odpovědi...

o 06.06.2010, 19:59 | Knightey-
Zkus pockat na ten nejnovejsi iPhone 4G co ma vyjit :)
Za prve pudjou lehce s cenou dolu ostatni iPhone a nebo jsi kup rovnou ten novej ale cena tam bude trochu vyzsi :)
Ja mel 3G a ted mam 3GS a naprosta spokojenost, nikdy bych nemenil za zadnej jinej telefon. Jedine co je asi minus je vydrz baterky, normalnim provozem tak 48h ale kdyz chces tak ho do jednoho dne vybijes v pohode :) A kort kdyz budes na tom smazit hry, tak i za nekolik hodin :)
Ale to je dan za ten displej :)
o 06.06.2010, 20:00 | Daryl (A)
eeee podle mne kdo ho ma tak je spokojeny :) Ja spise neznam nespokojeneho uzivatele :) Kritizuji ho vetsinou jen ti, kdo ho( na neho ) nemaji :)

Ja mam uz druhou verzi (3G 8GB a ted 3GS 32GB) a nemenil bych ...

A ze je to vynikajici vec svedci i to, ze je to nejprodavanejsi smart v historii .
o 06.06.2010, 20:02 | Knightey-
A taky eletonicka vecicka, ktera jsi strasne dlouho drzi svoji cenu :) Coz se v oblasti telefonu jen tak nevidi.
Kdyz se to tak vezmete :)
o 06.06.2010, 20:10 | Verano
já 3G 8GB skoro 2 roky a bez jedinýho problému,max spokojenost a neměnil bych,nokie už mi nesmí to ruky.
o 06.06.2010, 20:18 | rcman
Já rozhodně chci počkat na ten novej. Pokud teda něco vyjde, a do konce roku se to bude moc u nás koupit.

Rád bych se teda z radostí zbavil toho Samsungu co mám ted (I900 omnia), ale nejsem křivák, abych někomu prodal telefon stim že je to TOP STAV bez problému atd. Sice na něj mám ještě půl roku záruku. Ale než čtyři tisíce na ruku a pak denně poslouchat stížnosti nákýho zoufalce. To rači zozdupu a zlámu na kousky(fakt, že jo!)

Ještě se vrátim k tomu Iphonu. Jak se Vám na tom píšou smsesky? Já předtim měl vždycky klasickou klávesnici a ten přechod do toho co mám ted, mě naprosto odradil od psaní sms. prsty se to skoro nedá, tužkou jakžtakž. Ale možná lepší zavolat. Na Iphonu jsem to zkoušel když jsem si snim hrl u T-Mobilu na prodejně, a přišlo mě že to prsty opravdu jde...
o 06.06.2010, 21:05 | Verano
jj to psaní sms bylo ze začátku trochu problém,ale jinak už pohoda,já osobně už neumim psát na normální klasický klávesnici
o 06.06.2010, 21:06 | muSlim
2 rcman: to sú fakt otázky :o) Každý kto ho má je viacmenej spokojný a aj keď to má nejaké nedostatky, stačí tomu dať pár dní a nebudeš chcieť iný telefón ;o) Trust me...
o 06.06.2010, 21:11 | luda551
ja 2G praskly display cca 1rok a furt to facha reaguje na stejno xxxpadu aji z velke vyskY , mlady zas spadl do polivky atd.... vse zije naPROSTO ok a asi bude nastupce v podobe 3GS
o 06.06.2010, 22:07 | Luke-Jeep
ja mam 2G asi tri a ctvrt roku, 3G necely dva roky a s obojim spokojenost jak svina... i ta 2Gckova babicka jede porad perfektne...
o 06.06.2010, 22:08 | luda551
L-J hlavne si srovnej 2G a ostatní dotykace .... zkousel sem jich par a malem sem promackl dysplay aby to reagovalo.... v tomhle nema iphone konkurenci
o 06.06.2010, 22:41 | Martyn
raky spokojenost
o 07.06.2010, 00:02 | maresk
Kamarád vlastní 3GSo tuším od ledna, je moc spokojený, funguje to jedná báseň - zpočátku měl trošku potíže si zvyknout (přecházel z N73), ale potíže měl jen asi 3dny, pak už pohoda, jinak telefonuje celkem hodně, smsky skoro nepíše, celkem často sosá maily a výdrž okolo 3dnů minimum :-)
o 07.06.2010, 00:09 | Klobouk
Luke: pokud nemas 2G od nekoho kdo v Applu dela vyvojare tak kecas,neb 2G byl predstaven na konci cervna 2007 tedy jeste ani ne tri roky. ;-)
jinak nevyhody ktere na nem vidim ja:
- vydrz baterky cca jeden den,ale to u jineho telofonu s takovym displayem bude obdobne
- neumi prijimat vizitky,da se s tim ale zit..
- nechutne vysoka cena
Jinak co se tyce celkove kvality znam snad osobne jen jednoho cloveka ktery by resil nejakou reklamaci a to mam znamych s timhle strojem ve vsech moznych verzich pomerne dost
o 07.06.2010, 00:57 | petrbanan
4G bude snad už zítra navečír ;)
Jen by mě zajímalo, kdy už konečně přestanete všichni prudit s těma vizitkama. Probuďte se, je rok 2010, ne 97.
o 07.06.2010, 07:06 | Luke-Jeep
Klobouk: mel jsem za to ze se mi vezl z ameru na jare 2007, takze pocit asi spatnej, je mozny ze to bylo leto. ok, tim padem necely tri roky. Jedinej problem s 2G po tech letech je s vydrzi baterky, nebot se propadla na tebou udavany jeden den... jinak dva dny.
o 07.06.2010, 09:00 | Nismo.Power
pro mě to bude zajímavý až bude aspon 8G verze, každej kdo ho má ti řekne že je spokojenej protože kdo ho má tak už "myslí jinak" jak káže jablečnej slogan tudíž bez toho, toho a toho se vlastně obejdu, popř. se vždy najde nějakej hacker kterej to nějak doladí aby se to vlastně dalo použít.....

iphone jako takovej "stock" je totálně k hovnu
iphone hacknutej už docela ujde ale všechno má svoje ale.....
bohůžel už i WM se blížej trendu kterej valí iphone což mě osobně docela vadí takže příští rozhodování jakej mobil když bude mezi WM7 a Iphone nevim kolikátý v tu dobu bude G tka nebudu moc vědět co vybrat....

zatim u mě asi vede Android kterej mimochodem ač to moc lidí neví má naprosto největší zastoupení co se OS týče , iPhone vede jen počtem zařízení ale jen proto že existuje jen od apple zatimco android se cpe do htc, samsungu atd.....
o 07.06.2010, 09:17 | Daryl (A)
NP: jasne ... vsichni si iPhone kupuji, protoze je nahovno :)

Android ? mno ... ehm ... :)
o 07.06.2010, 10:04 | rcman
Nismo.Power: To jsem moc nepochopil. To ti jako 16 nebo 32GB nestačí? Nebo je to pro tebe zbytečně moc?

o 07.06.2010, 12:25 | Syrup
Nismo: no comment :D

Ja jsem taky spokojenej, nejlepsi "telefon" co jsem kdy v zivote mel. Uz nikdy nechci jinak.
o 07.06.2010, 12:34 | macek
Nismo HTCcek jsem mel nekolik nerikam ze je to spatny ale Iphona bych uz nemenil duvody jsou jasny rychlost super diplay jednoduchost ovladani mnozstvi aplikaci atd atd.....
o 07.06.2010, 13:07 | tygrm
nismo jako tradičně velmi hovoří o tom co možná někde zahlídl v reklamě. myslím že si ho neměl nikdy v ruce. prostě blbec
o 07.06.2010, 13:08 | Kamil
Nismo.Power - mám 3Gčko bez jailbreaku a jsem naprosto spokojenej. Jediný co mi trošku chybělo, byly doručenky, jinak naprostá spokojenost a jinej telefon už bych asi nechtěl.
o 07.06.2010, 16:16 | Vencaf
mám zrovna na stole 2G i 3G a lituju lidi co za něj dali plnou sazbu, nosil jsem ho chvíli a byl jsem z toho zoufalej, zlatý klasický telefony kde ti to pořád necpe nějaký sračky a všechno co potřebuješ máš v základu, holej iPhone je totiž neuvěřitelně tupej stroj...
o 07.06.2010, 16:56 | Daryl (A)
vencaf: faaaakt ? a co ti na nem prijde tupyho ? :) Nebude problem spise v obsluze ?
o 07.06.2010, 17:02 | Vencaf
hm možná i jo :D ale já prostě potřebuju hlavně telefonovat, jediný co ještě používám je budík a kalendář a tohle mi přijde jako věc pro hračičky co se nuděj a chtěj si hrát s telefonem
o 07.06.2010, 17:06 | Vencaf
a mimo jiný už jen to že nemá doručenky a nedá se nastavit SMS více příjemcům a další podobný fíčury mě kromě velikosti a váhy taky dost odradily
o 07.06.2010, 17:25 | muSlim | Upraveno: 2010-06-07 17:28:37
2 Vencaf: "a nedá se nastavit SMS více příjemcům" zlez z toho stromu, to vie od day 0 a nikto Ťa nenúti kupovať to ;o)
o 07.06.2010, 17:32 | Vencaf
hele ten kus co jsem měl to fakt nikde neměl, asi nějaká "příplatková" výbava :D
o 07.06.2010, 17:40 | Vencaf
no každopádně radši zůstanu na stromě, jak se říká "starýho psa novým kouskům nenaučíš"
o 07.06.2010, 17:49 | Daryl (A)
vencaf: ma to kazdej iphone. Spise ho neumis ovladat :)

JInak ja pouzivam telefon taky hlavne na volani, sms, kalendar, emaily ... zbytek je par pracovnich nastroju a neco pro zabavu. Je dobre mit vse na jednom miste a ssebou.

Ne vazne ... vetsina lidi, kteri ho odsuzuji ho proste jen neumi pouzivat ... nic vic ...
o 07.06.2010, 18:01 | Vencaf
Daryl a Slim: no tak máte pravdu s těma SMS, teď jsem kvůli vám zapnul 2G a fakt to jde, ale tak to bylo něco podobnýho co mě tam strašně sralo..
o 07.06.2010, 18:07 | hifim@ni@k
iPhone jsem v ruce neměl, takže nevím. Zato HTC HD2 ano. Rozhodně mu také nechybí rychlost a display je také super. Např. start IGO8 včetně 3D terénu, budov apod. za zhruba 3s mně tedy dostal. Já mám určitě vybráno a naprosto mi vyhovuje WM.
o 07.06.2010, 19:57 | muSlim
Uz je to vonku! :o)))

[ Link ]
o 07.06.2010, 20:19 | Kamil
o 07.06.2010, 20:23 | Jindrs
vyzkousel jsem wm i iphona ale vede u me android a klidne me tu sezerte :-)
o 07.06.2010, 21:26 | zipp
podle mě si iPhona kupují lidi, kteří nerozumí technice a mají to většinou jen na image. Android jasně vede
o 07.06.2010, 21:30 | muSlim
2 zipp: LOL ty si normálne zabiják tými svojimi žvástmi... to už sa nedá čítať toto :o)))
o 07.06.2010, 21:40 | Luke_288
co vy, co píšete o iphonu, že je srágora, s těma mobilama děláte? hackujete stránky ministerstva obrany či co?
zipp: ty jseš LOLek, tady je to samej technickej netalent
o 07.06.2010, 21:50 | Daryl (A)
zipp: aha, takze ja nerozumim technice .. hm .. to jsou mi novinky :)

o 07.06.2010, 21:51 | Luke_288
snad sis nemyslel, že jseš nějakej ajťák voe :))
o 07.06.2010, 21:54 | Cenda
me by spis zajimalo, proc si ho vetsina majitelu koupila.

ja ted koupil X10 mini, splnuje skoro vse, co od telefonu chci - to skoro je nizka vydrz (dan za velikost) a podporu pro pdf soubory musim jeste dohnat. Na Iphone jsem ani nekoukal, mel jsem chvili Omnii II a takou kravu proste tahat nechci. Mimo jine.
o 07.06.2010, 21:55 | muSlim
Ty krávo to je zase flejm plný "nepochopím"-ov...
o 07.06.2010, 23:35 | Tichy
Tak takhle uz jsem se dlouho nezasmal ;-))
btw. Taky jsem hlupak a prave pisu z Iphonu 3GS .... ze ja se lepe neucil ;-)
o 08.06.2010, 00:00 | Jindrs
no vidíš a ja sem píšu z androidu :-)
prostě zarytí iphonaci si budou tvrdit vždy svoje aniž by zkusili neco jinýho
o 08.06.2010, 00:08 | Luke-Jeep
no ono i kdyz zkousim neco jinyho (a nemyslim 10 minut, ale v radu dnu...) tak se stejne vratim ke svejm obouchanejm 2 a 3G... (androidni plasťáci, HTC HTPFGHI 2 atp...´) u HD2 se mi libila velikost displaye ale tim to zvadlo
o 08.06.2010, 00:09 | Syrup
Jindrs: kravina. mel jsem v ruce od dost HTCcek, jak HD tak HD2, pak Omnii a vsechny podobny telefony, a iPhone je uplne v pohode trumfne (az na HD2, ale to je i na me velka krava) ... proste iPhone only, a kdyz jse s jailbreakem, tim lip. Uz nikdy jinak :-)
o 08.06.2010, 00:12 | zipp
Daryl: ty jsi třeba výjimka...proto jsem psal, že většina ;-)
o 08.06.2010, 00:25 | Jindrs
kazda ves jinej pes kazdymu vyhovuje neco jinyho proste no ale znam z meho okoli 90% lidi co maj iphona jen proto ze je to cool :-DDDDDDD a budou tvrdit ze je to nej tel a podle me je to u vetsiny uzivatelu iphonu
o 08.06.2010, 00:36 | Syrup | Upraveno: 2010-06-08 00:40:04
cool? neni mi 15 abych si pripadal "cool" kdyz mam u ucha telefon s jabkem. Navic ho nosim v gumovym obalu, takze lidi vubec ani netusej co to je. Jebat styl, dulezity jsou funkce.

o 08.06.2010, 00:37 | muSlim
2 Jindrs: tak láskavo nehádž každého do jedného vreca, lebo si budeme myslieť že si jednoduchý, aight? ;o) Androida mám doma, je to pekný systém ale je vidieť kde bral inšpiráciu a že to nemá (ešte) vo veľa veciach dotiahnuté na to, aby sa dalo povedať že je tak dobrý ako iPhoneOS... neide o mániu a imidž, osobne som cez rok ani nechcel počuť o jablku a stačili oné 3 dni intenzívneho hrania si s tým... toť vsjo, nič za tým nehľadaj fanboy.
o 08.06.2010, 06:25 | Daryl (A)
Měl jsem milion nokii, desítky wm masinek a měl jsem i androida. A ne jeden den. Dokud jsem si nesahl na japko. Nikdo nemůže říci, ze bych nevěděl co umi ty ostatní platformy.
o 08.06.2010, 07:53 | Luke_288
spíš mi přijde že odpůrcu iphonu neumí bejt věcný a píšou obecný hlášky o imidž a o nahovnosti.
a to mám už dva roky nokii a vůbec mi to nevadí, umí všechno co potřebuju, ale ted jak jsem viděl iphone 4, docela bych o něm i uvažoval, záleží jak mi bude sedět v ruce
o 08.06.2010, 08:27 | Cenda
no ja se ptal, co vas vedlo ke koupi Iphone a nedozvedel jsem se taky nic :-)
o 08.06.2010, 08:33 | Luke-Jeep | Upraveno: 2010-06-08 08:39:00
no ja bych rekl ze to tu jiz bylo receno Cendo :-) a nekolikrat... rychlost, funkcnost, intuitivni ovladani v te dobe nevidane dotykove ovladani prstem (tady se WIndows masinky dotahli prakticky az u HD2) stabilita systemu (treba u G2 mam system uz kua dlouho - jeste 2.2.1 tzn. rok a pul? nebo i dyl? ted nevim... jen kvuli porsche porsche pozadi :-D a porad v poho...)

zkratka: mel jsem v te dobe HTC a spol. a porad jsem preinstalovaval windows, nejak se v tom vrta a furt to bylo naprd... kdyz jsem potratil stylus byl jsem v haji a psal hrotem propisky... jednou rukou nepouzitelny... o rychlosti se zminovat nebudu, pouziti netu chabé... skok byl velmi vyrazny koupi iphone...

atp... vic se mi psat nechce, jeste spim :-D

nicmene rejpnu si do apple... trosku (hodne) me mrzi, ze i ted ten posledni novej kousek porad vypada stejne... :-( proc kua neudelaj nejakou designovou zmenu? aspon treba malickou...
o 08.06.2010, 09:13 | Luke_288 | Upraveno: 2010-06-08 09:17:13
cenda: tak asi špatně čteš... nicméně pro mě osobně umí iphone všechno co od mobilu potřebuju a milion dalších věcí, který ani nevyužiju, takže nevidím jediný negativum proč bych si ho nekoupil...(vlastně jo- velikost)
navíc když tak vidim věci od applu, třeba segra má macbook pro a oproti jiným notebookům je pro běžnýho usera podle mě i s tím jejich Leopardem daleko víc user friendly, jen je třeba si na něj zvyknout. ale to je záležitost pár hodin
o 08.06.2010, 09:19 | FSAL
L-J: stejne? nerekl bych - bude to sklenena placka, ano podobnejch tvaru a se stejnym predkem a stejnym džáblkem ;)

doplnil bych k duvodum ke koupi to, ze je to zatim porad jedinej tlf, kterej dokaze hrat, jako kvalitni prehravac, coz muze bejt pro nekoho, kdo nechce tahat dva pristroje, taky dulezitym faktem
o 08.06.2010, 10:03 | petrbanan
Jako FSAL. iPhone je konečně telefon, díky kterýmu jsem mohl iPoda s klidem zavřít do šuplíku :)
Jinak co mě vedlo ke koupi? Přesně ty věci, co psali kluci nade mnou plus dalších pár věcí, jako např. geniální provázanost s desktopem (používám MacOS), nejjednoudušší nakupování a instalování aplikací, stabilita OS a dá se říct i odolnost. Po dvou letech nošení v kapse spolu s ostaním bordelem je přední sklo bez škrábance a zadní plast je na tom taky moc hezky.
Konečně si po letech strávených s WM(a dřív PalmOS) připadám, že telefon je věc, která slouží mě a ne já jí.
o 08.06.2010, 10:12 | Vlastah
Co se tyce tech prodeju, tak letos opravdu Android jde hodne nahoru - diky cene.
o 08.06.2010, 10:18 | Cenda
ctu tady o rychlosti a stabilite, SMS, volani a kalendar, coz mi splni i mobil za par korun + vetsi vydrz. Mel jsem na mysli kokretni, krome rychlosti a spolehlivosti - ctu maily, chodim bezne na net, fotim, posloucham hudbu, prohlizim dokumenty a pod. (co ja vim, co to vsechno umi), protoze jsem na cestach a nesedim porad u PC a NT je zas zbytecnej. Asi takovou odpoved jsem mel na mysli. Jestli skutecne kvuli funkcim, ktere bezne pouzivate, nebo protoze je to proste hi-tech hracka.
o 08.06.2010, 10:24 | choze
používám na tom maily denně, mám tam i office a pdf a jsem schopný na tom pracovat skoro jako na notesu.
net chodí pěkně ať wifi nebo GPRS, mám tam i hudbu a filmy, podle toho co se mi zrovna hodí. u doktorky v čekárně jsem koukal na Top Gear :)
o 08.06.2010, 10:26 | Daryl (A)
cenda: kvuli vsemu. Mailuju primarne z iPhonu, web a dalsi nastroje pouzivam taky hodne casto.

Bavime se o tom, ze pokud chces/potrebujes smartphone, je iPhone asi nejlepsi. Neporovnavame ho s base nokii 2320 ... porovnavame ho se smartphony.

Ja ho mam proto, ze mi poskytne vse co v terenu mohu kdy potrebovat v jednom. telefon, kalendar, maily, web, navigace, zabava i uzitecne pracovni nastroje jako treba logmein, ssh a jine sitove nastroje. A to vsechno bez komplikovaneho nastavovani. Kdyz chci neco co nemam v mobilu, tak si to proste stahnu z appstore a okamzite pouzivam. Zadne opakovane instalace, zadne padani nebo zdlouhave nastavovani.

to je ta nej nej nej vyhoda apple produktu. Nejen iPhone, i kdyz u nej je to dotazene ad absurdum.
o 08.06.2010, 10:29 | muSlim
2 Daryl: Amen to that, brother!
o 08.06.2010, 10:41 | Vencaf | Upraveno: 2010-06-08 10:46:53
hele vy jabkojehovisti už ta chvála stačila,ne? :D i když musím přiznat, že SE X1 se mi zhnusila daleko dřív než iPhone a to mám jinak SonyEricssony docela rád..
edit: možná to vlastně bude tím že X1 není SonyEricsson..
o 08.06.2010, 10:47 | muSlim
2 Vencaf: alebo to bude tým že to je HTC ;o) chválime konštruktívne, všímaš si? :o)
o 08.06.2010, 12:26 | zipp
trošku OT, ale:

[ Link ]

tohle mě zaujalo:
2007: vymyslel jsme úplně novej mobil
2008: objevili jsme 3G technologii
2009: iPhone přinesl převratnou novinku - nahrávání videa
2010: největší skok v historii iPhonů:-) představujeme světu VIDEOHOVORY :-D

nezlobte se na mě, ale tohle je fakt k smíchu
o 08.06.2010, 12:35 | LastEd
kdyz tady nekdo psal ze zkusil wm, android, pak iphone os, a uz by nic jineho nechtel tak se jen zeptam. zkusily jste treba i android 2.2 na nexusu? ja jako nerikam ze iphone je nanic, je to vyborny os, ale android 2.2, ale i 2.1 urcite neni o nic horsi a co jeste treba rict velmi rychle se rozviji... a urcite ani nezaostava v rychlosti a presnosti. i kdyz sufrovani na netu na ipsonu je o neco rychlejsi. u androidu je zas treba supr synchronizace s googl uctem :)
o 08.06.2010, 13:14 | muSlim
2 LastEd: áno, osobne chválim Androida, ale je to wannabeiPhoneOS, za to dám ruku do ohňa. Doma mám 1.6 a v práci 2.2 práve na Nexusu (testovka). Pochopte už že to čo sa vzhľadom podobá (alebo kľudne predčí) nemusí byť tak isto použiteľné... veľa vecí mi ešte na Androide vadí a to som premýšľal chvíľu nad Milestone od Motoroly...
o 08.06.2010, 18:09 | Daryl (A)
Zipp: nejde o vynález, ale o konečně možnost použití. 3G do té doby používalo pramálo mobilu o operátorů. 3g zaznamenalo největší narůst pravé příchodem iPhone 3G.

Nahravani videa v iPhone bylo revoluční s ohledem na zpusob použití. Kolik videa jsi natocil na jiných telefonech ? Bylo takové video koukatelne ?

Videohovory: kolik jsi jich doposud uskutečnil z telefonu ? :)

nejde o to kdo to měl první, ale u koho to bylo použitelné.

V tom je ten vtip :)
o 08.06.2010, 20:34 | vypuk
Daryl: Přesně... Někdo říká "Revoluční? Pchech, to už měly mobily tak před xx léty" <- ANO, měly, ale s jejich příchodem ta technologie nijak nenabývala na použitelnosti a počtu lidí co ji používají. iPhone mění docela dost zvyků, jak lidé berou telefon... jenom tomu prostě někteří nechcou věřit... ale to je jejich věc :)

Nejsem někdo, kdo by protlačoval "džabko" jako number one, the best, unbelievable... Jen mají vše dotaženo do konce tak, aby uživatel nemusel dodělávat za ně.
o 08.06.2010, 21:50 | War
a můžu na iphone prohlížet web, mít na pozadí skype a puštěný mp3 + mezitím překlikávat?
o 08.06.2010, 22:05 | Luke_288
funguje na jabku exchange?
o 08.06.2010, 22:25 | zipp
War: jo a děsně se tím chlubí :-)
o 08.06.2010, 22:26 | zipp
sice to asi věci jako skype a mp3 umět nebude, ale multitasking jako takovej podporuje ;-)
o 08.06.2010, 22:35 | muSlim
2 War: natívne aplikácie šli v pozadí vždy, trebárs mp3 prehrávač, web sa suspendol vždy tam kde si ho "vypol" a podobne. S novým OS ale bude mať "pravý" multitasking. Ak ale ide o tie mp3, to vie odjakživa, pustíš si niečo a ideš robiť niečo iného...

2 Luke_288: funguje

2 zipp: Ty si hrozný jarmil...
o 08.06.2010, 22:37 | zipp
Slim: jen vás škádlím :-)
o 08.06.2010, 22:55 | LastEd
Slim: a co ti vadi na androidu? rad bych slisel, ja jsem zatim neprisel na nic vazneho.. vse jede jak ma. rad se poucim.. kdo vi treba taky pak vyzkousim iphone (zatim jsem nemel, jen se s nim hral..), ale na druhou stranu nemam duvod menit, nebo android mi vyhovuje
o 09.06.2010, 08:39 | War
Slim: dík

Jinak svého času na první generaci iphone šlo v safari prohlížet video z bezpečnostních IP kamer :-) (narozdíl od mého symbianu). To je ale funkcionalita, kterou většina z vás asi nevyužije :-)
o 09.06.2010, 08:42 | Daryl (A)
war: iphone na to ma ted extra aplikaci :)
o 10.06.2010, 12:23 | maresk
přidám se k diskusi - asi jsem konzerva, ale včera jsem po skoro 14 dnech vracel zapůjčený iP 3G - přístroj je to zajímavý, ale neumí, ani s 3rd party apps to, co potřebuju - inteligentní a jednoduchá správa času a kontaktů, takže jsem se vrátil k Palm Treo650 a jsem spokojen. Potřebuju telefon/PDA jako pracovní nástroj, přehrávání MP3 a videí mě nezajímá, zajímá mě, zda umí korektně "svázat" diář s kontaktama a synchronizovat to s PC - s iPhone to bylo "pain in the ass" - než jsem ho donutil, aby synchronizoval, tak, jak potřebuju, málem jsem zešedivěl :-((. V treu mám Agendus (bývalý action names) a ten mi dělá to, co potřebuju a jednoduše, navíc správně syncuje s outlookem, takže až mi treouš zdechne, budu mít velký problém, co pořídím jako náhradu :-(
o 10.06.2010, 12:27 | muSlim
2 maresk: síce nechápem úplne čo si chcel dosiahnuť, mne sync s Outlookom beží úplne krásne a bez problému. Inak keď si taký palmista, mrknin a Palm Pré/Pré Plus
o 10.06.2010, 13:04 | maresk | Upraveno: 2010-06-10 13:10:59
Slim: chci mít nad syncem kontrolu - do jakých složek v Outlooku se co syncuje, což u iPhona byl problém, druhá věc pro mě nepřehledný diář :-(, edit: zapoměl jsem uvést jednu podstatnou věc - celkově syncuju 3 zařízení na do jednoho outlooku (domluvené práce jdou do 3 kalendářů, abych měl přehled, kdo kde z kolegů je)

Pré je na houby - WebOS jsou "omalovánky", rychlost nic moc, výdrž aku totálně mizerná :-(( - to už mi víc než webOS vyhovuje iPhone :-)
o 11.06.2010, 00:31 | Daryl (A)
Maresk: já porad nechápu co vlastně potrebujes. Nicméně nikdo neřekl ze iPhone umi vše. A soudě podle popisu ... Cože to vlastně potřebuješ ?
o 11.06.2010, 02:52 | maresk
Daryl: prostě potřebuju syncovat odděleně 3 kalendáře do jednoho outlooku kvůli plánování času, je to požadavek neobvyklej, ale na PalmOS a WM realizovatelnej (u WM je třeba 3rd party aplikace), s iPhonem jsem měl celkem problém :-(

Neříkám, že iPhone je špatnej nebo že to a to neumí*, jen že to bohužel není zařízení pro mě. Vzhledem k tomu, že WM bytostně nesnáším, je prozatím PalmOS jediná alternativa :-(

* jinak pořádnou správu kontaktů a času jsem nenašel u žádné dnešní "aktuální" platformy - kontakty potřebuju třídit určitým způsobem a krom toho potřebuju mít kontakty svázané s kalendářem - např. 10.6.2010 servis u konkrétního zákazníka, aby technik věděl, kam má jet a komu volat, aniž to bude muset složitě hledat, prostě v kalendáři tapne na jméno a automaticky se mu zobrazí kontakt z adresáře, do naplánované akce technik dopíše co se dělalo a jak dlouho to trvalo.

Pro mě to má význam ten, že si zvolím kontakt a vidím, kolik hodin práce je u kterého zákazníka za měsíc odpracováno, kolikrát se tam bylo a tím pádem mám zjednodušenou fakturaci a papírový výkazy mám více méně jen jako přílohu k faktuře zákazníkovi :-).

Je to sice poměrně šílenej systém, ale ušetří mi cca 3h času denně, který můžu využít jinak, než papírovou válkou :-)

o 11.06.2010, 08:50 | Daryl (A)
maresk: pokud je 3rd party soft na palmu, urcite bude mit jeho tvurce i verzi pro iPhone nebo to spacha nekdo jinej. Vsadil bych se, ze to uz je v appstore, jen to tam najit. I kdyz to co popisujes trochu pripomina bussiness contact manager coz je nadstavba outlooku, nicmene tento typ managementu vyzaduje opravdu specialni aplikaci bez ohledu na paltformu.

Takze tohle se moc do diskuse o iphone nehodi, jelikoz se ten problem netyka iphone, ale vseho co je na trhu ...
o 11.06.2010, 14:00 | maresk
Daryl: souhlasím, aplikace, co mám na Palmu, jsou myslím 100% i v iPhone verzi, když to vezmu celkově, tak kdyby iPhone mohl syncovat přes cokoli jiného, než je děsivost jménem iTunes, byl bych spokojen, takhle holt s mejma specifickejma požadavkama mám smůlu :-(
o 11.06.2010, 15:13 | Daryl (A)
iPhone umi sync přes WiFi ... Taky nějakou 3rd party app.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3976 sekund.