Navštíveno 699x

jak si prosím zapnu na liště SOUBOR/MOŽNOSTI atd...?
nikdy jsem FF neměl a teď to zkouším..bohužel pravý tlačítko nic nedělá(jako u IE)
Díky.. :o)

resp.měl jsem na mysli Soubor,Úpravy,Zobrazení....+ atd..:o)

22.05.2010, 07:52 |
Bucci jestli máš FF 3.6.x tak pravym altem zobrazíš, já to mam taky defaultně schovaný, páčto zbejvá víc místa na stránky

22.05.2010, 07:54 |
Bucci tak mě ještě napadá, starší FF s pluginem (kde byla nabídka schovaná) jí zobrazoval F3 nebo F4...

22.05.2010, 09:31 |
hawai | Upraveno: 2010-05-22 09:40:10
pravym tlačítkem myši ťuknout tam kde je červenej puntík a zaškrtnout si ,,hlavní nabídka,,

Pánové jsem rici... :) mám novej noťas(první v životě-jinak jsem byl vždycky"bednař") se 7čkama a firefoxem(to by nebylo nejhorší..resp.vlastně nevím,co je horší.. :oDDD 7čky jsem zatím nepochopil-všechno je proti XP úplně jinak..aspoň vzhledově určitě..a nejde mi udělat ani printscreen..spal jsem asi 4 hoďky a už na to nemám.. :oDDD psychicky úplně vyčerpanej..nikdy se mi nic takovýho nestalo..sorry za moje lamenty,ale AHC je jedinej pevnej bod :o)
Každopádně lišta Soubor už je na světě.. :o) děkuju! Teď mi ještě zbývá se zorientovat v těch 7dmách a bude to dobrý... :o) uffff

24.05.2010, 08:57 |
Bucci Rusty: někde na idnesu byl článek jak si 7mičky převést do podobnýho designu jako XP... ale rovnou řikám, že to je hromada nastavování a že bych to nedělal.... zvykneš si a pak uvidíš, že to je nakonec fakt lepší