Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > To RCčkáři - vrtulník

o Navštíveno 1104x o
o 19.05.2010, 00:02 | Paczqo
Mám dotaz na všechny co se věnujou RC vrtulníkům plánuju si ted jeden kupovat i s kamerou ale bohužel se na trhu rcček už neorientuju dřive jsem se (před cca 5ti lety ) modelařeni a rc věnoval hodně počinaje autama přes letadla až jsem na chvili zkončil u vrtulniku takže s ovladanim už nějake zkušenosti mám ale spíš potřebuju radu co vzhledem k mym požadavkům pořídit.
1. chci elektro
2. chci aby to uneslo kameru pro rc
3. cena no 6tis za vrtulník komplet je strop
4. cena za kameru 2 - 3tis
5. idealně jednorotorový

do oka mi celkem padlo toto [ Link ] ale nedokažu to posoudit zda je to ok a kamery bud [ Link ] nebo [ Link ]

o 19.05.2010, 06:05 | RadekFM
Zkouseli jsme to nedavno a diky vibrcim je to video skoro nepouzitelny.
o 19.05.2010, 08:37 | Paczqo
Zkoušel jsi to na benzinu nebo elektře ? Nejsou na benzinu ty vibace větši ?
jinak pokud je kamera nepoužitelna tak neni podminkou vrtulník chci tak jako tak na rekreačni litani.
o 19.05.2010, 09:30 | mrazik
No Honey Bee neni spatny vrtulnik, ale nesmi foukat zadny vitr. Na takove to domaci litani to bude idealni, vic ne.
Pokud chces litat venku, pak to chce neco, co se bude chovat jako opravdovy vrtulnik. Pokud jsi lital s dvourotorama, to nemelo s vrtulnikem nic spolecneho. Ja ted stavim klon Trex 450 od hobbykingu a poctive letam na simulatoru. Proste klasicke cyklice CCPM, trem hlavnim servum a poradnemu gyru se nic nevyrovna.
o 19.05.2010, 09:50 | Paczqo
No dříve jsem letal na pujčenym benzinovym jednorotoru ale pouze běžné letani spiš jsem se věnoval letadlům každopadně par hodin jsem s tim naletal a nedělalo mi problem vrtulnik udržet ve vzduchu a v klidu s tim letat přistavat atd. jedinej dvourotor kterej jsem měl byl silvertlit PicooZ.
Trex je hezkej ale to už je nad finančni limit neplanuju se tomu věnovat nějak hodně takže by bylo zbytečne davat do toho tolik peněz chci to jen na občasne letani (třeba mě to chytne a koupim něco lepšiho) a ten Honey Bee mě padl do oka že je to jednorotor a cena je celkem ok jen mě trochu vyděsilo to letani venku je zkutečně tak nachylnej ?
o 19.05.2010, 10:34 | tmx.806
tak HK 450 sezenes osazenej klidne do 4-5tis, mozna i min od nejakyho odrazenyho nadsence...
o 19.05.2010, 10:41 | mrazik | Upraveno: 2010-05-19 10:43:09
Tak ono ani se 450 neni zadna sranda, kdyz zafouka, to uz chce aspon 500 nebo 600 tridu, ale s Honey Bee se to neda srovnat, to je proste hracka. Ono uz kdyz porovnas rotorovou hlavu, cykliku atd. Dalsi vec je to, ze pokud chces postoupit dal, pak tohle prodas a koupis to o cem pisu. neni teda lepsi zacit na nejakem klonu - stoji par dolaru, vybavis elektronikou a motas se kolem 6ti tisic i s nabijeckou.
Ja nad timhle premyslenim stravil asi mesic a pak koupil tridu 450.
Nebo jak pise tmx.806, koupit od nekoho.
o 19.05.2010, 11:03 | Paczqo
mrazik: pravě že nevim zda budu chtit postoupit dal a kybych chtěl tak asi by ten co koupim ted by skončil u synovce on je takovej nadšenec do modýlků.
No použitej nechci ja na tohle mivam smulu vždy nakonec do toho rvu prachy a ve vysledku jsemposavil pomalu novej model at už šlo o auto nebo letadlo takže bych chtěl do noveho no ještě je tu tenhle [ Link ]
o 19.05.2010, 11:18 | tmx.806
[ Link ]

treba,,,
hele, pisni mi na icq, kamarad to s 450tkou vzdal...
o 19.05.2010, 11:18 | tmx.806
jeste abys mel vysilacku, co umi ten ccpm mix...
o 19.05.2010, 11:40 | assassin
ten klon Trexe od hobbykingu poridis celkem levne, samotna mechanika 450ky vyjde na 30USD... kdyz motor,ESC,gyro atd koupis taky na HK tak to das do kupy za celkem rozumny penize. pro noseni kamery bych ale vzal spis HK500 ... tam vyjde mechanika na cca 60USD ale je klidnejsi, min nachylnej na vitr atd.. proste velkej vrtulnik. doma mame tu 500 od HK a asi 4 ty 450 ... HKcka, origo Trexe a Titana... ty HK jsou s tima Trexama plne srovnatelny a dost mozna jsou ty posledni predelany HK450 lepsi... kdyztak dej klido vedet kdybys neco potreboval, z HK kupuju celkem dost a casto...
o 19.05.2010, 13:58 | RadekFM
byla to elektra a iphone, dobre pridelanej
o 19.05.2010, 14:07 | Harryp
Když už se tady probírají vrtulníky. Prosím jestli někdo máte zkušenosti s Walkera Creata?
o 19.05.2010, 21:34 | Paczqo
Ta Creata by měl taky zajimala četl jsem si par novinařskych recenzi a tam nedopadl tak zle ale zkušenosti přimo od normalnich lidi by byly lepši.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3323 sekund.