Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nemá někdo z Prahy českou vlajku

o Navštíveno 421x o
o 17.05.2010, 15:30 | El_Vita
lidičky, nemáte někdo českou vlajku. Nějakou větší ze stožáru ??

Jedeme s bandou do mannheimu na can x cze a sháníme prezentaci.

Pokud se někomu z vás doma válí a případně by ji chtěl i věnovat .. rád, třeba i za menší úplatu, ji odkoupím.

díky

o 17.05.2010, 16:26 | Ravo
takovýhle věci se neprodávají, hlavně ty starý kvalitní plátěný originálvelký ze stožáru. Já mám doma českou a ruskou (ještě z dob povinného vyvěšování na 1.máje atd.) a neprodal bych ji ani za nic ;-)
o 17.05.2010, 16:27 | El_Vita
já si to myslel .. ale za zkoušku nic nedáš ... :-)
o 17.05.2010, 20:20 | Rajdlos
rad Ti ji dam pokud ji zitra doma najdu, jestli to staci ve ST
o 17.05.2010, 21:37 | JP
Docela jsem koukal na Poláky, když jim spadlo éro... na každym domku tam byla vlajka s černou stužkou. Sice to maj jednodušší, protože sešijou bílý tričko s červenym a je hotovo, ale stejně neznám moc lidí v ČR co maj doma vlajku... co jsem se ptal, tak většinou max. ty prvomájový který už ležej 20 let na půdě.
o 17.05.2010, 21:39 | El_Vita
Rajdlos: díky moc, ale ráno už jedem :-(
o 17.05.2010, 22:26 | Rajdlos
aha kuwa ani nestiham sledovat hokej :( skoda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3487 sekund.