Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pozáruční servis

o Navštíveno 392x o
o 03.05.2010, 18:43 | Směty
Neví někdo jaká je lhůta na vyřízení pozáruční opravy? Dal jsem rádio na opravu a v dubnu to byl rok, ještě není opravené. Když jsem volal tak mi nedokázal pán říct v jakém stavu a co je potřeba ještě opravit.. Díky všem

o 03.05.2010, 18:50 | Midnite
tak měl by si to mít na papíru od reklamace kdy je předpokládáný termín opravy
o 03.05.2010, 20:17 | Pavel 528
tak rok je husta doba...o))
kazdej chce po me opravu hned,ale rok je hustej..o))
o 03.05.2010, 20:52 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pozarucni jsou tusim o dohode, neni snad stanovena zadna predepsana doba
o 04.05.2010, 11:34 | Směty
Nemám žádnej doklad o vyřízení opravy, vše bylo řešeno emailem a nebo telefonicky. V září jsem dostal poslední hlášku že veškeré díly má skladem a zanedlouho opraví.. Od té doby se jen vymlouvá že nemá jen mě atd.. Zkrátka hnus. Před dvěma týdny jsem volal naposledy, říkal že zavolá a samozřejmě nic. Jen chci zjistit jakou páku mám na něj použít abych dostal zpět rádio, ať už opravené nebo ne. Už nevím co si o tom mám myslet. :o(
o 04.05.2010, 11:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
si ho normalne vyzvedni ne?
o 05.05.2010, 05:29 | Směty
kral007: Ano to by šlo, ale jel bych pro to přes půl republiky.
o 05.05.2010, 17:58 | Long
Kulance je dost casto otazkou dohody a jak dobrej si pro ne zakaznik.
o 05.05.2010, 18:15 | Směty
Long: Dobrej zákazník, jelikož je to první věc oc jsem nechal u nich opravit pak nevím jak dobrej zákazník pro ně budu. Kdyby to byly 3 měsíce tak to dokáži pochopit, půl roku pro předchozí domluvě také, ale rok to je už moc..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3643 sekund.