Navštíveno 615x

ahojky dnes jsem si vsiml ze na aute nemam nalepku na emise...na technickou tak je ale na amise ne nekdo mi ji asi odloupl...za mesic jdu na tech prohlidku myslite ze bych to mel resit?muzu byt pokutovan?predem dekuji za odpovedi
Tak pokud uvidí auto bez nálepky, tak je jasný, že tě asi spíš zastaví, jinak ale PČR si zjistí z databáze, zda auto má platnou STK a Emise, takže teoreticky no problem. Pokud nemusíš na autě něco dodělat před STK, tak klidně jdi už teď, nemusíš ten měsíc čekat :-)
Pripletiem sa s dotazom, ak má auto emisie a technickú do 5/2010, znamená to vrátane 5/2010?
na známkách je to orientační.. platnost technické máš danou přesně v technickém průkazu.... takže pokud by jsi měl v TP datum 1.5.2010, tak už dneska jezdíš bez technické :-)
HIGHTOWER.to slysim poprve ze si zjisti z databaze jestli mam platnou technickou.....
samozřejmě, je to tak, v databázi to je vedený přesně na den :-) takže se to na "silnici" dozvím během chvíle...
aha to jsem nevedel......
proste podle znacky zjisti do kdy mam technickou?ja myslel ze to zjisti kdyz se kouknou na nalepku nic vic,,,jak to tam je vyrazene...

02.05.2010, 11:15 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-05-02 11:18:04
Slim: na známce máš jen měs. a rok, v emisicí máš i den, pokud to děláš jako běžně oboje najednou, tak ok, ale kdybys to měl třeba 1.5. a kontrolovali tě 20.5. tak jen dle nálepky ok, ale když by zjišťovali den přes evidenci, tak již problém, tam se to bere na dny tuším, takže jako Pepíno_Honda
Jo, podle SPZ, RZ, VIN se to dá zjistit, vlastně i dle jména a příjmení, když je auto na toho člověka psané :-D

02.05.2010, 11:32 |
fredh já jel na autě a tam taky známka z emisí chyběla(nevěděl sem to). Zastavili mě zbojníci a akorát chtěl vidět kartičku s emisema, a pak mě na to upozornil, abych zajel na technickou pro novou nálepku.
Ale teď sem dělal technickou na swišťovi a technik byl asi vožralej a loupl mi tam technickou do roku 2014. To asi bude lustrování až mě páni zastaví :)
Piči, tak to nech skontrolujem a idem na technickú :o))))
to co policie zjistí z databáze není vždy směrodatné pač databáze se může mejlit a rozhodující fakt podle čeho se má policie řídit je známka na vozidle případně kartičku od emisí máš sebou, ne vždy se stané že STK to odešlo do centrální registru
samo máš povinost mít toto v pořádku a za 80Kč ti vystavěj novou kdekoliv na stk

02.05.2010, 22:39 |
Rudi akorát že emisní kartičku není povinnost vozit ne?

02.05.2010, 23:14 |
Axe 4 xenonman.:Stk to vždy pošle do centrálního registru.Kam má přístup i PČR.Když chtějí tak si to vždycky zjistí.