Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odborník na RJ???

o Navštíveno 442x o
o 29.04.2010, 22:31 | Gervis
našel by se někdo kdo pořádně rozumí vnitřku jednotek?v mojí mi něco vyhořelo(je to vidět okem),mám druhou údajně stejnou ale po otevření je trošku jiná...jedná se o cinquecento 1.1...rád bych věděl jestli se s tím dá něco udělat...PS:čím dřív tím líp...

o 29.04.2010, 22:41 | AR
prohodit a nastartovat?
o 29.04.2010, 22:46 | Gervis
mno to jsem zkousel ale jedina zmena je v tom ze kdyz otocim klicek na 1. tak u moji vyhorele jede cerpadlo porad a u te druhe cucne a vypne tak jak ma...ale nastartovat nejde..neda jiskru
o 29.04.2010, 23:21 | .mycTD
mas immobilizer? beztak je sparovany s tou vyhorelou RJ
o 30.04.2010, 15:33 | Timbo
taky bych to videl v tom imo.
bud vycist kod z tenove RJ a kakodovat klicek a nebo jestli kas ky ty jiny RJ i klicek tak ho pridrz u spinacky a skus startovat
o 30.04.2010, 19:15 | Gervis
Imo tam není na 100%
o 01.05.2010, 09:12 | macomb
Tak si vem manuál(pokud je dost podrobný), multimetr a zkus poměřit výstupy z jednotky. Mě motůrek začal jet jen na 4 válce(ze 6), tak jsem přes různý pokusy a výměny všeho možného zjistil, že jeden výstup na zapalovací jednotku dává slabší signál, než by měl.(vytekly kondíky v jednotce, i po jejich vyměnění zůstal tento problém). Zatím jsem teda nesehnal jinou ŘJ, tak jsem na mrtvém bodě.
o 01.05.2010, 09:20 | Gervis
včera jsem ji kuchnul fest tu původní RJ a zjistil jsem ze mi vyhorela jedna dráha nebo jinak receno cesticka nebo jak se tomu rika...proste prerusenej medenej pasek...zapajel jsem to(jen ten pasek a nic jinyho) a zkusil...po zapnuti klicku na polohu 1 mi tam jde tolik benalu ze karb je okamzite plnej :-D ja uz fakt nevim kua :-D mam dalsi jednotku pujcenou ktera je uplne na chlup stejna zevnitr jako ta moje puvodni tak to nejak zkusim rozjet ale podle toho co mi rikal elektrikar mi to nepujde dokud to nepichnu na KTS...
o 01.05.2010, 09:21 | Gervis
macomb: jinak bud klidnej...ja jsem na mrtvym bode uz pres 3 tydny :-D ps:u jakyho to mas auta ?
o 01.05.2010, 11:41 | macomb
Mitsu 3000GT. Peníze jsou potřeba momentálně někde jinde, tak proto a nemám to na denní ježdění, takže na to tak nespěchám, sezóna stejně zatím začíná.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3489 sekund.