Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Savage XL - Máte někdo???

o Navštíveno 455x o
o 20.04.2010, 09:28 | rcman
Ahoj, ocitnul jsem se před menším problémem. Chtěl bych si pořídit novou RC hračku. Rozhodl jsem se pro Hpi Savage XL [ Link ] .
Po mojí předchozí praxi se spalovákem od Kyosha, bych se ale rád zeptal někoho kdo tenhle model má a může se pochlubit o své poznatky.

Hlavně mě zajímá, jak je na tom motor po koupi. Je problém ho nastartovat, udržet v klidu nastartovanej atd. ???

U Kyosha, se mě to ani po třech letech nepodařilo pořádně vyřešit. Když už se mě to povedlo, tak se mě kousnul motor a můžu začít znovu.

Ted bych hlavně rád něco do terénu. Kysho jsem tenkrát koupil jako on-road a nemám stim pořádně kde jezdit.

Děkuju všem za pomoc v rozhodování.

o 20.04.2010, 10:23 | C...arlos
Ahoj, já mám Savíka Xko, což je vlastně to samé, ale v ve zkrácené verzi. Nejsem moc zkušenej jezdec, mám ho chvíli.

Startování - startuju tahovým starterém, zdá se mi, že to je lepší, protože rotostart dává volnoběžnému ložisku co proto a za chvilku začne prokluzovat. Myslím, že časem začne prokluzovat i u pull startu. Pak stačí shodit motor a volnoběžku vykoupat v technickým benzínu a hřídel taky.
Jezdím na 16% nitro, někteří jezdí i na 25% nitro. je to 4x4, takže to hodně vyjede a do terénu je to jak dělaný.
Koupil jsem ho v bazaru (aukru) a byl problém s nastavením karburátoru, právě, že volnoběžka byla po smrti. Teď už s tím není problém, ale chce to pořádně pročíst návod. Hodně důležitej je infra teploměr a hlidat si aby nepřešla teplota přes 130°C.
Jinak jde všechno krásně sundat a je na něj hodně tuningových dílů.

Hodně jsem čerpal z fora www.rcauta.net a díly nakupuju na savage.cz

Ostatní mě třeba doplní
o 20.04.2010, 10:24 | Atrey
mrkni sem, určitě najdeš co potřebuješ
[ Link ]
o 22.04.2010, 21:51 | -Hans-
Šel bych do pekelnýho Flux systému:)
o 23.04.2010, 07:10 | slama
rcman: Tak já jsem o krok před tebou:-) Měl jsem onroad kyosho a pak jsem si pořídil savage. Všechno je to moc hezký, ale toho sr.ní se štelováním. Skoro jsem si nezajezdil.... Teď jsem si koupil Baju [ Link ] , jsem maximálně spokojenej a konečně si užívám i ježdění. Zatáhneš za startér a hodinu jezdíš... Levnej provoz (natural 98) a žádný štelovaní motoru!!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.341 sekund.