Navštíveno 1102x

chcel by som sa spytat ci dakto ma to lcdcko doma,ci je snim spokojny?a este na to usbcko co ma ci sa cezto daju pozerat filmy?dakujem lebo rozmynslam ze si ho kupim....

16.04.2010, 12:58 |
AR mam. filmy nedaji pokud neupravis FW, pak jo
co to znamena FW?dotychto veci niesom znali...a si snim spokojny?
Babička ji ma doma a spokojenost ja sam mam LE37B553 a taky spokojenost plně ale s filmama jak piše AR.
AR: co obnaši uprava FW ?

16.04.2010, 13:05 |
AR FW = firmware - ridici soft telky.
No u me to znamenalo jen vlezt do servisniho menu telky a predelat tam par nastaveni, ale to bylo diky tomu ze sem tam mel potrebnou verzi FW. Jinak je potreba preflashovat. Nějaké návody byly na tvfreak.cz
Má to akorát jednu nevýhodu kterou jsem zpozoroval a to rychlost naběhnutí telky, od zmáčknutí čudlu po náběh obrazu je to asi 20-30sec, pravděpodobně způsobeno tím že telka se snaží vyhledat síťovku která je až u lepší 6kové řady.
coooo? ja mam teraz stare OVPcko a ono sa asi tak 45sekund rozbehuje kym pusti obraz ale zvuk uz ide skorej....

16.04.2010, 23:06 |
clown mam jak 32, tak 40 palec ..,
32 je jen vyroba Samsung, LCD az od 40 :o) tchanovi to staci :o)
posledni FW nemaji moznost zapnuti DivXu .., nahrat starsi verzi bych si netrouf ..
clown:takze mi to cez usbcko neprehra Divxy?

17.04.2010, 10:06 |
AR s poslednim FW ne. tahle telka to proste nema v zakladu a musis ji proto hacknout. Koukni na TVFreak.cz a najdeš tam info.
ok....a mozem sa ta este spytat ze ci si sa nepytal v predajni preco sa zapina az 20-30sekund...???
My máme teď čerstvě doma Samsung LE32B530 a jsme s ní zatím hodně spokojení. Osobně bych ale do FW telky nelezl,kdoví,co se tam tím posere:) A abych si přehrál film,mi stačí DVD...

17.04.2010, 14:39 |
AR jak jsem psal výše, protože se změnil FW tak se déle zapína, pravděpodobně proto, že se snaží najít síťovku která v téhle řadě není.

18.04.2010, 22:05 |
clown 20s ne ..., cca 10 - 15, uvedom si, ze ta TV ma vlastni OS linux :o) chovaj se tak vsechny 4 co mam okolo sebe ..,
sam mam nejstarsi nekdy z leta ta DivX umela zapnout po zasahu do servisniho menu, ale co mam okolo 3 dalsi modely od rijna jiz ne .. :o) .. neresim, koupil jsem si MM prehravac a mam klid :o) z telky pouzivam DVB-C tuner, DVB-T jsem mel zapojen jen asi 2x
v krame se jim to muze zapinat dlouho protoze se to pta, zda to je zapnuto v showroomu nebo doma :o)