Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > autonabíječka pro iPhone/iPod?

o Navštíveno 517x o
o 15.04.2010, 16:29 | Rustapha-659
Co kdo používáte? :o) Původně jsem chtěl něco pořídít u číňanů na DE.com ale když jsem četl ty komentáře zákazníků..např. že deklarovaných je 5V na štítku,ale ze zásuvky leze 12V..tak se mi do toho moc nechce..Samo si nedělám moc iluze,že třeba tenhle "Belkin" nebude to samý...Nicméně by mě zajímalo co kdo používáte,jelikož zvlášť třeba se zapnutou navigací je úbytek baterky enormní.. :o)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 15.04.2010, 17:51 | Knightey-
Koupil jsem nejakej v lepsi obchode s mobilama a funguje perfektne :) Stiha nabijet i pri navigaci :)
o 15.04.2010, 18:07 | Vencaf
Belkin není špatnej, teď to koupil známej a bez problémů funguje jak má
o 15.04.2010, 18:48 | HIGHTOWER
já mám tohle od něčeho, mu tu zbylo a funguje to perfektně :-) na jiné věci
o 15.04.2010, 18:52 | cezetko
Já mám griffina iTripa. Má to i FM transmitter s RDS. Bohužel mi to moje OEM navigace nenaladí :( Ale jako nabíječka je to supr
o 16.04.2010, 11:39 | Rustapha-659
Knightey:mohl by ses prosím mrknout co že jsi to pořídil za zázrak...? :o)
o 16.04.2010, 11:48 | Martyn
Mam autonabijecku z ebaye za 3USD a fachci skvele:)
o 16.04.2010, 11:57 | petrbanan
Nabíječek od Belkinu bych se rozhodně nebál, je to jedno z nejkvalitnějších příslušenství pro iPody/iPhony. Kdyžtak ještě Griffin nebo XtremeMac.
Nabíječky z eBaye jsem měl 2 a ani jedna nefakčila jak měla, takže jsem nakonec skončil u XtremeMac nabíjedla.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2989 sekund.