Navštíveno 888x

14.04.2010, 19:04 |
fredh může mi prosím někdo poradit jakou velikost vázání na snowboard si mám koupit? Kupuju to poprvý, tak nechci malý.
Nohu mám 46ku=11(12), jaká je to velikost vázání?
M, L, XL, L-XL, S-M ???
díky

14.04.2010, 21:24 |
nome vem si botu a běž do obchodu, vázání si otestuj s botou
rekl bych ze XL, ted jsem si kupoval na 43 L, kazdopadne jak pise nome, botu vzit do obchodu
nic jinyho nez to otestovat nezkousej. kazdy vyrobce dela jiny vazani a ani oznaceni XL neni vsechno... ne vsechny boty dostanes do vsech vazani... nez zkousky neporidis nic...
Milane, kde budeš kupovat? taky mě to čeká. Boty jsem si kupoval v Budějkách ve Vsportu, takže hopsnu asi tam. Asi bych si taky vzal botu s sebou...
jako fakt to nepodcente... stava se mi VZDYCKY kdyz zacinam ucit lidi (nejen decka) ze minimalne jeden clovek (zpravidla nejznackovejsi veci bártn atp) ma smulu a vali si pujcovat jakykoliv vazko nekam do udoli, protoze tam ty boty proste nedostane... vetsinou je problem se sirkou boty vs. uzky vazani...

15.04.2010, 10:44 |
hanx Mám stejně velkou nohu a kdyžtak mám doma na prodej dvě sezóny jetej snb komplet (vázko + snb) Flow merc. Dám k tomu vak Gravity. Snb má 160 cm. Kdyby jste měl někdo zájem, ozvěte se na mail ;-)

15.04.2010, 11:48 |
fredh Carlos: chtěl sem kupovat na netu. Teď ty ceny spadly jak kráva. Navíc i boty sem pak chtěl na příští sezónu jiný- ale ty bych už koupil někde v obchodě( ty co sem koupil na naučení, se mi vyšláply a noha v nich plave ).
Jinak prkno už nový mám, ale vázání ještě ne, tak proto se ptám.
Jinak V-sport nevim. Než sem jel do Itálie, tak sem tam dal prkno nabrousit a navoskovat. Nabroušená a ještě blbě byla jen jedna hrana a to navoskování bylo taky divný- jen sem vyjel na první sníh a prkno se přilepilo jak na med. Tam už asi nepudu, ikdyž ten týpek co tam je byl docela vklidu.
jak bylo už vejš...vem botu a podle ni kup vazko...ja loni prozměnu musel vzít vázko když sem šel kupovat nove boty ;-)
kazdy vazko je jiny ja mam boty 48 a vazko L ale prkno musim mit wide :-D

17.04.2010, 11:04 |
fredh No, asi to tak teda před sezónou udělám.
A ještě dotaz. Je lepší takový to nacvakávací vázání na spodku boty, nebo klasika na přezky? V lyžácích na tom jezdit nechci, ale zase tyklasický boty do prezky se mi zdaj moc volný/ohebný. Není na tom noha zpevněná jak v lyžáku.
to je docela zavaznej dotaz... kdyz mi napis na icq...