Navštíveno 1423x

cawte toto je daky cesky sleng?lebo to pocujem prvy krat....tak prosim ci mi to dakto vysvetli...dakujem
Mně by zase zajímalo proč mají závodní auta přelepený přední světla páskou do kříže:)
Jinak sry za OT:)
Žlutá vlajka
- vyvěšena - nebezpečí na trati, zákaz předjíždění
- mávání - bezprostřední nebezpečí, zákaz předjíždění
- mávání dvěmi najednou - připrav se na zastavení, trať je zcela zablokována
Modrá vlajka
- vyvěšena - blíží se rychlejší jezdec, který je o kolo a více napřed
- mávání - nechej předjet rychlejšího, v případě neuposlechnutí hrozí penalizace 10s stop & go
Červená vlajka
- okamžité přerušení tréninku či závodu, jezdci pomalu dojedou do boxů nebo na startovní rošt
Bílá vlajka
- sanitka či jiné pomalé vozidlo na trati
Zelená vlajka
- volná trať, ruší předešlá varování
Černá vlajka
- vyvěšuje se spolu s číslem jezdce, znamená jeho diskvalifikaci, jezdec musí ihned zajet do boxů
Černá vlajka s červeným kruhem
- opět se vyvěšuje spolu s číslem jezdce, znamená nebezpečné poškození vozu, ihned zajeď do boxů
Červeno-žlutá vlajka
- kluzká trať, olej na trati
Černá a bílá vlajka
- ukazuje se s číslem jezdce, znamená nesportovní chování a je varováním před černou vlajkou
Šachovnicová vlajka
- cíl závodu
...kterou jsi měl na mysli??
ebeerman: nevim, ale tipnu si kdyby to sklo poskodili, at se nevysype? Asi blbost, co? :-D
slysim poprve, ale tipoval bych to na poskozni vozu;-)

no to neviem ktora to je lebo je to je napisane tak ako mto je v nazve temy...tak neviem aku to myslia...
NENAPOVÍDAT ! Pak ta hra ztrácí smysl ..

14.04.2010, 08:40 |
BALI ty krávo karbanátek...tohle musim ukázat v práci,se všichni pochčijou smíchy :-D:-D:-D
říká se tomu pomeranč,ty karbanátku :) ukazuje ho startér spolu s číslem vozidla po dobu tří kol. pokud během tří kol nezajede vozidlo do boxů.tak následuje černá vlajka

14.04.2010, 08:44 |
BALI Giuseppe1:
jinak pyžamo (červeno-žlutá) je jakákoliv nežistota na trati,nejen kluzká trať

14.04.2010, 10:05 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2010-04-14 10:05:44
ebeerman: heh taky nevim,ale není to zvyk ještě z doby,kdy drtivá většina aut měla světlomety ze skla a při případnym "kontaktu" se sklo nevysypalo a trať a podržela ho ta páska?...Taky nevim,taky by mě to zajímalo a tohle bylo vždycky jediný rozumný vysvětlení(na který jsem přišel) :o) Pro zajímavost je tu někdo,kdo to ví?
Jinak karbanátek je masakr :oD
BALI: já se v tom nevyznám, ale minimálně v odkazu Wiki je věta "Also known as the "meatball flag" - tzn. karboš :)
ad svetla: nekde jsem slysel teorii o malych bateriich vs jejich prebijeni, tak prelepovali svetla, aby mohli svitit.
ale osobne bych taky videl pravy smysl v zachyceni strepu, nektere okruhy to vyzaduji i pri volnych jizdach.

14.04.2010, 14:22 |
BALI oranžovej karbanátek jsem ještě neviděl,ale což:) třeba je ta vlajka zkažená:)))
ke světlum:je to kvuli střepum...

14.04.2010, 17:31 |
dedo | Upraveno: 2010-04-14 17:33:21
toto je ake lacne, ja som odpovede nasiel (tie ktore som nevedel) za max. pol hodiny pri googli... Sa zamyslite nad sebou, aky ma vyznam ta hra potom...LOOOOL
PS ta polhodina bola myslena ze nie v tomto kole, ale vo vsetkych, v ktorych som sa zucastnil. "Idem" uz 4. sezonu.... ach

14.04.2010, 17:44 |
Hanys73 | Upraveno: 2010-04-14 17:44:59
jako Ozzy...
pro vysvětlení, jedná se o bonusové otázky VC Číny na F1liga.cz a vy mu tady radíte :) ať si to chlapec vygoogluje
ano je to v hre,len som chcel vediet ci to je daky cesky slang,lebo ja formulu pozeravam uz par rokou a taky nazov pre vlajku som este nepocul...
...suhlasim z dedom vsetko sa to da vvygooglovat...
ozzy:ved pomoc nieje zakazana,ved dvolezite su podla mna preteky nie tieto bonusove otazky,je to len tych 20bodou dokopy....

14.04.2010, 23:15 |
P@vel
když toto někdo zkusí přímo v Diskusi na F1liga.cz
admin okamžitě takové příspěvky maže !
jinak dík, nebyl jsem si jistej na 100% ?-))
Také děkuji, nemusím to hledat, ušetřil jsem 30minut na mimčo místo hledání u počítače.

16.04.2010, 19:24 |
Etien (M)
ty woe ja tady ten prispevek nasel az po vygooglovani... kuwa ;-)
tak jeste ty semafory sem rouvnou muzete napsat at je to komplet ;-)
ze ja se s tim googluju, kdyz se to da najit tady... tady se fakt najde vsechno ;-)
Etien: Stačilo ráno kouknout na trénik a hned by si věděl semafory
Už je po půlnoci takže karbanátek je skutečně Mechanické poškození vozu !
Ty světla to bude ještě diskuse, stačí mrknout na
fotky z VC Číny nebo si pustit Youtube GP China,
problem je, že nikdo neví jak je to myšleno !
taky může startovat Safety Car a svítí pouze 2 světla,
normálně jezdcům svítí nahoře 5 ale svítí i dole u boxů,
a navíc svítí i na druhou stranu nám do kamery
a ted babo rad ! takže 10 a víc ???