Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz - kreslení

o Navštíveno 2803x o
o 13.04.2010, 02:03 | deywis
kluci, umí někdo udělat z fotky, nebo dokázal by jakkoli udělat takovej styl kresby jako je na fotce? potřeboval bych jedno auto a nemůžu ho ani za nic najít na netu v kresbě...

foto k příspěvku  od deywis

o 14.04.2010, 08:32 | jp1
kde jsi vzal tuto kresbu?
o 14.04.2010, 09:12 | Bingi
do určité míry můžeš zkusit dát ve photoshopu najít hrany, pak výsledek převedeš na BW donastavíš úrovněmi. Takto uděláš neco podobného, ale ne tak dokonalého. Myslím že ve photoshopu na to je možná i nějaký speciální filtr, ale nepoužívám tak nevím.
o 14.04.2010, 11:51 | crestik
kdysi jsem to dělal v Corelu, ale jako neznalému mi to celkem trvalo, ale šlo to. Na YT jsou šikovné návody, jak na to
o 14.04.2010, 13:43 | deywis
jp1: google ;-) ale trvalo mi to celkem dlouho najít něco takovýho...

all: díky
o 14.04.2010, 15:49 | notorik
Vieme :) notorik zavinac gmail bodka com
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3865 sekund.